Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
28.8.13 16:35

Mno tak nám je 5 měsícu a v hluboké se jí taky už nelíbí furt řve někam jít to je děs furt zvedá hlavičku a chce koukat když jí zvednu tu opěrku tak se zas blbě skulí tak ji to nezvedám zkusím ještě tak dva měsíce vydržet a pak zkusíme sporták pokud bude klidnější a nebude furt řvát tak v něm zustaneme pokud to bude stejný tak přejdeme zpátky na hlubokou na zimu aspon nebo dokud se tam vejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sevilla
29.8.13 16:42

Chtěla jsem se zeptat zkušených co už jezdí nějakou tu dobu, není to ani 2 měsíce a začala mi vrzat rokojet zrovna v tom polohováni kde to nejde nijak přitáhnout. Jde to dost slyšet říkam si takový superní kočárek a tak mě začne zlobit. Nevím jestli je to u nich normální nebo to je na reklamaci. Dělá vam to také? Budu ráda když někdo písnete at vím.

• Citovat
  • Upravit
215
3.9.13 12:08
@Sevilla píše:
Chtěla jsem se zeptat zkušených co už jezdí nějakou tu dobu, není to ani 2 měsíce a začala mi vrzat rokojet zrovna v tom polohováni kde to nejde nijak přitáhnout. Jde to dost slyšet říkam si takový superní kočárek a tak mě začne zlobit. Nevím jestli je to u nich normální nebo to je na reklamaci. Dělá vam to také? Budu ráda když někdo písnete at vím.

Měli jsme stejný problém a šli s tím do servisu :) Tam to před námi ohli a postříkali olejem a bylo po vrzání a od té doby máme klid. Taky to bylo během prvních měsíců ježdění. Musíš ten kočárek ohnout, jakože složit a ty klouby vystříkej olejem a pakk ho zase slož a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.9.13 12:12

Čekáme další miminko a tak jsme chtěli koupit novou kolekci enza, ale ta 2013se mi vůbec nelíbí. Takže pokud nepříjde pěkná 2014, tak budeme jezdit se starýn znzem. Nevíte náhodou někdo, kde se dá sehnat za slušnou cenu kolekce 2012? Přesněji barva 04 (zelená)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
3.9.13 16:22

@lluciferek dívala jsi se na net? určitě někde najdeš a nebo přímo u distributora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noelani
3.9.13 19:23

Autosedačka

Holky prosím jakou jste pořídily autosedačku - vajíčko pro mimi? Přemýšlím, jestli koupit tu Espiro neo Poppy nebo Espiro neo 2013?? Ta Poppy je o 500,– levnější… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sevilla
4.9.13 09:50

Jéé moc děkuji za info. zkusím to tedy promazat.
Když jde o espiro v zelené puvodně jsme ho chtěli také už v loni všude bylo že je na skladě a nakonec jak jsem ho chtěla kdekoliv obědnat tak nebyl většinou mi napsali že začala kolekce 2013 tak 2012 už se nevyrabí. Paní volala i dodavateli a nic.Tak nakonec jsme pořídili sv. hnědý 2013 a je taky moc pěkný. Každému se libí něco jiného :D Třeba budete mit štěstí možná i někde na prodejně ještě bude, jinak jsem zahlédla na sbazaru že ho tam těd někdo začal prodávat ale je bohužel použitý.

• Citovat
  • Upravit
1488
4.9.13 16:46
@noelani píše:
Holky prosím jakou jste pořídily autosedačku - vajíčko pro mimi? Přemýšlím, jestli koupit tu Espiro neo Poppy nebo Espiro neo 2013?? Ta Poppy je o 500,– levnější… :roll:
já myslím že ty autosedačky budou skoro stejný jen aby vám pasovala na kočár jestli to chcete jinak bych v tom rozdíl neviděla..
@Sevilla píše:
Chtěla jsem se zeptat zkušených co už jezdí nějakou tu dobu, není to ani 2 měsíce a začala mi vrzat rokojet zrovna v tom polohováni kde to nejde nijak přitáhnout. Jde to dost slyšet říkam si takový superní kočárek a tak mě začne zlobit. Nevím jestli je to u nich normální nebo to je na reklamaci. Dělá vam to také? Budu ráda když někdo písnete at vím.

mě to teda nevrže ale zase se špatně skládá podvozek jak se má zatáhnout za ty dv čudlíky tak si mi vždykcy jeden posune nahoru aby to šlo složit a druhej ne takže u toho vždycky strávím času kolikrát si na městě připadám jako vul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arnyarny
6.9.13 09:36

Servis

Po negativní zkušenosti s distributorem napíšu i negativní zkušenosti s kočárekm Enzo Evo. Máme kočárek z roku 2011. Poměrně brzy šly kolečka do šišata, kupovány nové. To odpružení koleček je spíš pro srandu. Po složení je kočárek pořád relativně velký, ale těžko říct..nemám srovnání s jinými.

Teď v roce 2013 nám rodiče kočárek převáželi na valníku a spadl jim při jízdě na silnici. Musím říct, že krom poškrábaných trubek a potrhaných potahů tento pád přežil, až na klouby u rukojeti.

Kontaktovány servisy pro kočárky a odpověď byla, že obecně servis těchto kočárků, oficiální servis v ČR nefunguje a i náhradní díly jsou problém. Což jsem se následně přesvědčil při komunikaci s distributorem firmou SAMBABY. Z komunikace vyplynulo, že pokud jsou díly, tak zřejmě jen na aktuální verze kočárků, zjistit například rozměry nějaké části, zda z nové verze kočárku pasuje na starší, to je tam taktéž problém. Jejich zaměstnanec mi dokonce tvrdí, že klouby na náš kočárek nebudou pasovat, protože máme starou konstrukci, která je kulatá…což je nepravda. Máme oválný průměr trubek konstrukce. Dosud jsem se prostě nedostal k tomu, že bych byl schopen to opravit.

Speciálně ty klouby mají tyto kočárky specifické a žádný univerzální, kterých je na trhu dost, na to nepasuje.

Takže doporučuju zvážit i toto, protože kočárek zejména pokud jej zvažujete na více děti určitě časem nějaké náhradní díly potřebovat bude.

Samozřejmě, stejný problém může nastat i u ostatních firem.

• Citovat
  • Upravit
Sevilla
11.9.13 10:01

Rukojet už mi moc nevrže asi byla od novoty tuhá ted se to povolilo ježdšním ale stejně ji pro jistotu promažu.
Já jsem kočárek skládala dvakrát a taky jsem s tím bojovala tak ho skláda manžel. Nakonec jsme pořidili do auta ještě navíc použ. koč. Britax ten je menší při složení a konečně dáme do kufru i nákup a mužu ho nechat v kufru a nemusim ho stále vytahovat. S Espirem s hlub. korbou mi tam nic nevlezlo. :D

• Citovat
  • Upravit
Verousek.k
11.9.13 16:45

Dobrý den kočárek je suprovej jediné co mi na něm vadilo bylo to že se sportoví verze nedala dát obouma směrama. To sme si neuvědomily když jsme ho kupovaly a pak nás to docela mrzelo že na malýho moc dobře nvidíme. To jediné mi vadí.

• Citovat
  • Upravit
jacki28
17.9.13 09:40

pláštěnka

Prosím o radu, mám kočárek Espiro Enzo…schánim pláštěnku na tento kočárek i na sportovní verzi, myslíte že postačí jakákoliv univerzální???Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Sevilla
20.9.13 16:30

Nevím ja mam od Emitexu na hluboké kočárky a sedí mi ale je jich více druhu. Třeba se domluvit v prodejně že kdyby neseděla tak ji vyměnit. Jak přejdem na sport. verzi musim ještě dokoupit na ní. Od Espira je fakt k ničemu když vydatně prší.

• Citovat
  • Upravit
128
20.9.13 22:33
@jacki28 píše:
Prosím o radu, mám kočárek Espiro Enzo…schánim pláštěnku na tento kočárek i na sportovní verzi, myslíte že postačí jakákoliv univerzální???Děkuji za radu.

Jak píše Sevilla..mám taky dvě univerzální od Emitexu. Nevím jak ostatní, ale osobně jsem nikde nenarazila na tak univerzální, aby seděla jedna na hluboký i na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JitkaKlarka
28.9.13 17:04

Náhradní díly

Dobrý den. Nevíte náhodou, kde bych mohla sehnat náhradní díly na kočárek espiro enzo evo? Nebo neprodává náhodou někdo konstrukci? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4