ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2093
30.8.13 12:16

@Janyyy v pozdějších fázích těhu tělo víc zadržuje vodu, může to být tím ;). A prcek taky rychle přibírá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.8.13 12:44

Ahoj holky, to já jsem na tom podobně…od začátku mám nabráno 9kg, vážili mě teď v úterý v poradně :(…ale hlavně, že jsme zdraví, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.8.13 15:38

Já mám 12 kg, taklže klid děvčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.13 09:17

Holky jak to uděláte s monitorem dechu? Nemám nikoho, kdo by mi ho mohl půjčit, tak uvažuju o Aukru nebo Bazoši, ale pořád nevím, jestli do tohohle není lepší vraziz peníze do nového…co myslíte :think: A slyšela jsem, že nejlepší jsou ty Nanny z Jablotronu, dávají je i do porodnic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
1.9.13 11:39

@Radunka83 tak to ještě taky nemám dořešené :roll:. Původně jsem ho neplánovala, ale teď, když vím, že budu rodit cca o měsíc dříve, tak by to určitě stálo za to. No uvidíme… To jsem ti teda poradila, viď ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.9.13 11:41

@Radunka83 …tak já ho nebudu mít vůbec…zvládla jsem dvě děti bez něj, tak zvládnu snad i třetí ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.13 14:23

@irenn To jo, dobrá rada :mrgreen:. Já ho chci určitě, ale ještě taky promyslím odkud a jaký…
@iaroska Tak to tě obdivuju, vážně. Já jak se znám tak bych se asi tak půl roku nevyspala :lol:.Pořídit si ho určitě chci, už hlavně pro klid mojí duše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
1.9.13 14:29

@Radunka83 ted mě poradily že dá možná zapůjčit přímo v porodce, takže taky možné řešení…já ho nějak vypustila z hlavy - nejhorší je že by byl potřeba 2× :cert: No taky uvidím i dle toho kdy se holky naroděj a jak na tom budou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.9.13 18:18

@Radunka83 Ahojda, já si ho asi objednám v nějakém bazárku, kamarádce normálně fungoval a byla spokojená. Určitě budu koukat po jednom miminku a někdy nabízejí ještě v záruce, už jsem u dvou otálela a byl to fofr, rychle se to prodává.
Holky jak jste na tom s výběrem kočárku? Máte někdo zkušenost s polskými kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.9.13 19:23

Taky doufám, že si monitor půjčím v porodnici, vybereme nějaký typ a pokud nebude k půjčení z porodnice, tak ho manžel koupí než se vrátíme.
Kočárek mě děsí, byli jsme v HK u Nella v Kuklenách a po dotazu na kočárek s velkou korbičkou nám ukázala paní inglessina ottuto celou sadu, ale za 25 000..což mi tedy příjde docela dost hodně, takže rozhodně ještě budu koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.9.13 08:28

My zas sháníme i sportovní 4 kolový podvozek a prostornou korbičku bych taky ráda. Prošla jsem jen krámy v Náchodě a líbily se mi jen dva kočárky - Jedo (polský) a Espiro, oba by se vším všudy byly do 13 000,–. Chystáme se ale ještě do Opatovic u HK na doporučení kamarádky, tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.9.13 20:21

@Radunka83 Kamarádka mi říkala, že u nás v porodnici to půjčují za celkem symbolický peníz. Zkus se u vás poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.13 10:00

@Tina85 Já kočárek vůbec neřeším, protože ho dostanu po manželově sestře. Trošku mě to štve, protože moje představa je lehce jiná, ale kdybych řekla, že ho nechci, tak bude oheň na střeše :D Ale o polských kočárcích jsem moc neslyšela, takže neporadím…
@Tofik Asi jo, příští týden jdu na kontrolu a moje doktorka pracuje i v nemocnici, tak to bude vědět a zeptám se jí…někdo mi myslím už říkal, že to tady půjčujou, ale nevím za kolik a na jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.13 10:01

@tiptop No jo, ty vlastně máš všechno 2× :-). A u toho to asi nejde napojit na jeden monitor 2 ty podložky co? :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
3.9.13 10:25

No ty kočárky jsou teda taky darda parádní - neskutečnej byznys :cert: My vyhlídlej zatím nemáme - nechám to na poslední chvíli, páč ty peníze potřebuji ted na důležitější věci, stejně s malejma asi v zimě moc jezdit nebudu - smrknu je na balkon(už se vidím jak ho nemám ani po šestinedělí :lol:) @Radunka83 No právě že musí být dvě - na palici :lol:
Hele holky a co jinak pupky? Nepraskají? Já hlásím že zatím nerupu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital