ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
3.9.13 10:57

@tiptop Pupek roste, teď jsem polevila v mazání, nemazala jsem snad týden (lenost no) a stále držím…musím ale zase začít, abych to nezakřikla :-). Jsem ale zvědavá, jak budu vypadat za 3 měsíce, už teď mi přijde, že to břicho je nějaký veliký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
3.9.13 11:02

@Radunka83 to mi povídej - taky jsem lenoch :oops: Už máte dveře na onu místnost? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
3.9.13 14:04

No na to, že mazání trošku zanedbávám, tak to zatím drží:-).
Tak jsem byla dnes v poradně, pohlaví zas nevím, prý to nevidí, ale myslím, že se moc nesnažil…bylo to takové šup šup. Ale co mě zarazilo, že mi dali žádanku na krev a je tam i ten cukr, ale nějaký normální odběr, né ten zátěžový test, jako chodí všichni, tak snad ví co dělá, ale trošku mám strach. Jinak tedy váha +8,5.

Jo a na to břicho je prý dobré normoš sádlo. Kočárek furt nevím, ale začala jsem kupovat věcičky a po mém nájezdu na marks a spencer - rozkošná soupravička obléčků doma od manži a mamky sklidila jen bouřlivý smích, že to je pro panenky a né pro dítě :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.13 08:01

@tiptop Stále nemáme, údajně by tento týden měly dorazit dveře a na začátku příštího týdne by nám je měli namontovat, tak jsem zvědavá :-).

Jinak včera večer jsem asi zjistila, že se tady 14 dní píchám do prstu 3× denně jako blbá a možná zbytečně, protože jsem k večeři měla 1,5 krajíce chleba s lučinou, cibulí, paprikou a okurkou a když jsem měřila, málem mi vypadly oči - 9,8. To jsem si říkala, že prostě není možný, tak jsem asi za minutu se bodla do druhýho prstu a změřila znova a 6,2. Takže ten můj přístroj asi jaksi nefunguje tak jak má :lol:, protože tohle se mi stalo už potřetí…vždycky jsem tam ale měla rozestup třeba 15 minut, včera fakt minutu…
Dneska jsem ráno byla v tý poradně diabetologický na krvi a v 11.15 si mám přijít pro výsledky a k doktorovi, tak jsem zvědavá, co mi na to řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.9.13 08:15

@Janyyy no to mě vysvětli - jani já bych to nevydržela a objednala se na pohlaví někam jinam! To přece není možný? Ale hlavně že je v pořádku a váha teda taky super- šikula :kytka: @Radunka83 čoeče vám ty nedveře pak budou ještě chybět počkej @Radunka83 máš zase přehled co se děje v bytě i ve tvé malé nepřítomnosti :lol: S tím cukrem taky mazec - no a pak věř přístrojům - každopádně at dobře dopadne výsledek!

Jinak holky už máte vše nakoupené a třeba fotky pokojíčků pro inspiraci? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
4.9.13 08:45

@tiptop tak já bych mohla nafotit akorát tak kyblík na koupání, lehátko a pár oblečků :mrgreen: :mrgreen:. A pokojíček N. a M., to by byla taková inspirace, jak to bude vypadat za pár let (jako po výbuchu :mrgreen: ).

Já mám břicho popraskaný už od minula - ale kupodivu během těhu to vypadalo, že nic a pak po porodu jak břicho pomalu splaskávalo vylezly strie :roll: Ale není to žádná hrůza, tak to neřeším ;). A na mazání se jsem lempl :oops:.

@Radunka83 to jsou teda věci, s tím glukometrem :roll:. Já píchám vždycky jeden den v týdnu, včera jsem s tím šaškovala ve škole, když jsem vyzvedávala N. (zrovna mi to tak časově blbě vyšlo), našla jsem si klidný koutek a ejhle, dorazil Natan ještě s kamarádem a byli děsně zvědaví, takže teďka jsou experti přes glukometry :mrgreen:. Po snídani jsem měla 8,6 :cert:. Ty ostatní hodnoty ok, jdu tam volat, uvidíme, co řeknou.

@Janyyy to je zvláštní, že dr. furt nic nevidí, tak snad příště! :kytka:
Ony ty malé oblečky opravdu vypadají jak na panenky, Miri si z krabice mimi oblečků vytáhla pár bodíček a její panenky hned mají novej outfit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.9.13 11:32

…tak já také držím, bříško nepraská. Říkají, že když nepraskne při prvním, tak už drží. Dr. říkal, že je hezké :). Já už mám přebrané oblečení, co jsem měla doma a co jsme podědili a vypadá to, že asi zatím ani nic kupovat nebudu. Dokoupila jsem si jen nějakou kombinézu a ručníky a povlečení ;). Teď se musím pomalu pustit do praní. Pokojíček nechystám, zatím bude s námi v ložnici a později s dětmi v pokojíku. Jinak při poslední kontrole minulý týden byl malý příčně, tak jsem zvědavá, zda se srovná. Zatím to vypadá podle pohybů pořád stejně. Velký UTZ máme 17.9., tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.13 13:31

No holky budu sprostá, ale asi se poseru :zed: Ráno hodnota 5,7 což je super, ještě mi prý brali krev na nějakou gluko..něco a že to změří hladinu cukru v organismu nějak za poslední měsíc (moc tomu nerozumím, jak je to možný, ale tohle mi řekl) a ta má být do 45 a já mám 30, což je taky super. Pročítal si ty moje zápisky a říkal, že se mi evidentně docela daří to držet dole, ale pokračujeme pořád ve stejným režimu, což znamená kontrola za měsíc a do tý doby stále každý den 3× denně se píchat do toho prstu…to je asi fakt tyran ten člověk :(.A na ten přístroj mi neřekl nic, prý tam může být odchylka 15-20% a že když budu mít pocit, že mám po něčem tu hodnotu nesmyslně vysokou, mám to přeměřit..ani se na ten glukometr nekouknul, prostě nic, pohodička…dostala jsem 100 dalších těch proužků a sejdeme se za měsíc…a hlavně nemám hřešit s jídlem…no takže skvělý…přímo báječný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
4.9.13 16:01

@Radunka83 tak to je fakt blbárna :roll:, já měřím 1 den v týdnu 4× denně. Teď se jim teda nelíbíla hodnota po snídani, takže teď budu zkoušet různé snídaně a měřit, abych viděla, co snesu. Případně budu muset rozdělit snídani na 2×, půlku sníst a další půlku až za hodinu. To už mi z toho myslím hrábne, pře nebudu sledovat nic jiného než jídlo :mrgreen:. To je fajn, že máš všechno v pořádku, tak ať to tak zůstane i dál ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.9.13 09:53

@irenn Tak to jde, že máš měřit jen jednou týdně, já si připadám fakt už jako jehelníček…

Jinak holky, jak jste na tom s nohama a žílama? Já si dneska holila nohy a mazala a všimlja jsem si, že mám oba kotníky fialový a na obou lýtkách taky tak 5cm kola popraskanejch fialovejch žilek…je to děsný, vypadám jako důchodkyně…co s tím? dá se něco? já nevím, nějaký mastičky nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.9.13 10:24

@Radunka83 - mě teda popraskali žilky v okolí dekoltu - vypadá to jako kdyby mě něco píchlo - asi pět dubek -což je taky naprd, páč to je ve výstřihu vidět :roll: Ale někde jsem četla že se to po porodu srovná - někomu se prý to dělá i v obličeji - což musí být sajgon :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.9.13 16:11

@tiptop já mám fakt kotníky jak 85letá babička :lol: a holeně a lýtka, jak když dělám bojový umění nebo mě manžel tříská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
7.9.13 21:27

@Radunka83 fialový nitkový žilky vlastním taky :nevim:. Každým dalším těhotenstvím jsou ještě rozlezlejší.

Byla jsem na kontrole u Apolináře, je to čím dál tím „lepší“. Že se placenta nehnula, mě nepřekvapilo, ale teď mají ještě podezření, že je vrostlá do děložní stěny, takže hrozí, že nepůjde po porodu odloučit :roll:. To by znamenalo velké krvácení, které když se nepodaří zastavit, půjde děloha pryč :(. Kontrola za 3 týdny. Už se tam úplně budu bát jít, co se zase objeví. Nicméně dr. ke kterém chodím říkal, že směrodatný bude příští utz, že se placenta může ještě vytáhnout (tomu už ale nevěřím), a že to, jestli je vrostlá do dělohy, se uvidí až při porodu. No stejně si určitě dokážete představit, že jsem z toho dost na prášky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.9.13 16:40

@irenn hm tak to jsou fakt zprávy, nemáš lepší…to je myslím indikace k plánovanému císaři vid? drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
8.9.13 16:44

@irenn chjooo to jsou zprávičky, fakt bomba co my ženský musíme vytrpět :cert: Každopádně hele ještě není nic uzavřeného - zase přeskakujem moc kroků a já věřím že to bude ok - kdy máš vůbec tu kontrolu? Abych mohla vysílat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí