Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop už jsou ušitý
. já doteď nechápu, co jsem to vymyslela, mám ale podezření, že když jsem si do mobilu ukládala rozměry (délku garniže a jak vysoký je chci), že jsem si místo jídelny a pokoje napsala jen kuchyň, kde je menší okno a pak to všechno měřila jen podle toho…na řasení jsem nezapomněla, ale buď jsem si úplně blbě změřila tu délku nebo si spletla místnost..no prostě blbá těhotná a magor k tomu ![]()
@Radunka83
![]()
Hele může tě uklidnit - něco s tím blbnutím a ochabováním mozku v těhu se asi fakt děje- já prosím pěkně objednala za nejůžasnější cenu (prolezla jsem celý net a plácala se přes rameno jak jsem dobrá) 40 ks samolepících puntíků na zed- jako děckám do pokojíčku - ještě si vybírala barvy, aby měli celou škálu krásně pokrytou - no a místo průměru 20 cm které jsem si myslela
že má jejich puntík napsanou- mi přišlo 40 ks 2cm puntíků!!!Takže použitelnost prakticky nulová ![]()
@Radunka83 já jsem radši nechala manžela, ať to přeměří on (pořídili jsme konečně závěsy
).
@tiptop puntíky mě fakt pobavily
. Tebe asi tolik ne, je mi to jasné ![]()
Mě teď zase úplně vypadávají jména
, aspoň už rozumím svým klientům v seniorském věku, co si stěžují na paměť - můžu si postěžovat taky
.
@irenn já jsem se normálně rozbulila - ty hormony asi
Přišlo to v obřím tubusu a z toho vypadla asi A5 těhle malých šmejdů ![]()
Taky dobrý - mimina nám kradou pamět asi - ale co bychom pro ně neobětovali že ![]()
@tiptop píše:
@irenn hele taky tě tak mrnousek kope? Já mám pocit že tam pořádají taneční či coHlavně cítím kopy strašně nízko - tak snad tam mají jen nožky a nic se neděje, páč dneska mi bylo fakt na nic…
Mě teda kope dost. A taky nízko. ![]()
to je moje zásadní odpověď, že za to, že blbnu nemůžu, pže jsem těhotná:-)
Tak holky komory ok!!! snížilo se to a už to není hraniční - jsem štastná jako blecha - jinak mají 837 a 885 g - stáří 25+1 - takže malinko mladší asi - prý jsou lehčejší - ale u dvojčat prý normálka jo a leží v poloze jing a jang ![]()
@tiptop to je krása
, moc gratuluju! Určitě ti spadl ze
přímo balvan ![]()
@irenn
, náraz byl tak silný že je po nemocnici
kdy vy vůbec máte nějaké kontroly? Já se ztrácím jak to není v metříku ![]()
@tiptop no supr!!!
to je dobře, hnedle se bude snáze čekati. Tak menší budou asi už jen kvůli to mu, že jsou 2 a ještě slečny né? Kdy to budou zase kontrolovat?
Já jdu zítra do poradny tak jsem zvědavá, kolik jsem přibrala
a zda se konečně neukáže pohlaví.
@tiptop já mám kontrolu příští čtvrtek, zázraky nečekám
. Tu váhu ber jenom orientačně, potom když se odhaduje váha před porodem tak jsou ty rozdíly mezi odhadem a realitou někdy několik set gramů
. Natan měl mít 2,8 a měl 3,5, u Miri se dr. trefil celkem přesně.
@Janyyy držím palce na poradnu a ať se vám stydlín/ka konečně ukáže ![]()
@Janyyy kasli na to / já to přestala taky sledovat a na oslavu mozečku jsem se zase opět přežrala - ležim a funim
Hlavně at už nás ten tvůj coperfield přestane napínat a něco ukáže ![]()
@irenn hele a kontrolují ti třeba ten čípek - nebo je to otázka hlavně u dvojčecích mamin páč je to tíha co na něj tlačí? Hele beru - už mě nic nerozhodí, ikdyby řekli že jim dorostli pindíci - nééé to kecám - skoro vše je v růžovém ![]()
@tiptop To je perfektní, gratuluju!!!
Nevím, jak moc budou menší. Podle váhy z poslední kontroly, kdy Tvoje holky vážily 500g a můj kluk 330g, si nejsem s těma drobečkama moc jistá ![]()
@tiptop čípek kontrolujou, na utz (takže dr. dělá i vnitřní), jinak klasické vnitřní vyšetření mi od začátku nikdo nedělal, což jsem jedině ráda ![]()
@Tofik u nás byla váha ve 20tt taky něco přes 300g
naposled (26tt) přes 700.
@tiptop tak já se jdu s holkama rozloučit před dovolenou a vidím takovou super zprávu
Mám z vás takovou radost, věděla jsem, že to prďolka zvládne. Teď už si jen a jen užívej, než se ti holky vylodí. Pak to bude mazec.
Holky, myslete na mě. Dnes v noci v jednu hodinu vyrážíme směr letiště a hurá na dovolenou. Mám strach, jak to dají holky. Pořád jim s manželem vykládáme, že poletí letadlem. Že tam bude velká voda a hodně písku
Jsem z toho nervní, jak před porodem ![]()