Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina139 já taky Marto - šikulka to je
Hele jéé vy vlastně letííte k móři - to je super! Holky musí být natěšení co? To zvládnete - jakmile budou v letadle tak si myslím že ok - spíš je udržet na letišti a než se nalodíte, pak to už bude chvilinka - vždyt jak dlouho tam letíte? Hlavně fot - at nás potom zase naladíš ![]()
Letíme dvě a půl hodiny a pevně doufám, že nebudeme mít zpoždění. To by holky zbouraly letiště
Holky budou nadšené, až tam budou, teď chudinky netuší, co je čeká. Nella se navíc letadel, tedy spíše hluku, bojí. Už hodně mluví a když se jí paní v cestovce ptala, jestli se těší, až poletí letadlem, tak jí řekla: Bojím. Tak doufám, že nebude brečet. Jinak fotit budu o sto šest. Holky si to nebudou pamatovat a tak chci, aby měly jednou alespoň hromady fotek.
@Martina139 a co jim dát špunty do uší nebo aspoň vatu? Aby se ten hluk zmírnil.
Užijte si to tam! Máte supr počasí na odcestování!!
@Martina139 užijte si to! S Natanem jsme letěli když mu byl rok a třičtvrtě, cesta tam byla slabší, asi půl cesty prořval, protože to byl let zrovna v čase, kdy spával, ale v letadle byla spousta podnětů, tak nemohl zabrat. Zpátky bez problémů
. Držím palce, ať se vydaří jak cesta tak celá dovolená ![]()
@Martina139
užívejte si to tam! jedete opravdu v pravý čas:-) z deště do teplíčka
jinak tak moje poradna se včera nekonala, pže má doktor dovču a já blbec si tam nezavolala, pže jsem byla objednaná až na příští týden, jenže to mám důležité jednání, tak jsem šla včera, no snad to příští týden nějak stihnu.
Konečně jsem se rozhoupala začít něco vybírat, hrozně tápu u kočárku:-(.
@Janyyy chjo - takže zase nevíme - teda ty nás napínáš
Hele to jako jsi ještě nic nekoupila? Obdivuju
Já vám ty jednočečí kočárky tak závidím - to jsou jak pro panenky - malíčkem to tlačit
Já když vidím ty titanicy pro dvojčata tak má hrůzu v těle ![]()
@tiptop Tak konečně super zpráva, držím palečky i nadále, ale tohle je na moc dobré cestě, teď už holčičky porostou tak jak mají ![]()
Ahojda. Tak mám po testech na cukrovku. Mám rozpíchaný ruce, protože na druhý odběr jim krev vůbec netekla. Bolí to jak sviňa, vůbec nemůžu zvedat malou. Výsledky budou do týdne. Když mi zavolají, tak je to blbý, když ne, tak dobrý. Tak uvidíme.
@Tofik tak hlavně že to máš za sebou - a teda výsledky docela dlouho- tak snad to bude ok ![]()
@tiptop No oni hlavně dělají jen dva odběry místo třech, takže by se odhalila asi jen opravdu těžká cukrovka. Mírné zvýšení hladiny po 1 hodině po vypití nezjistí
Tak doufám, že to dítěti nijak neuškodí
@Tofik bude to dobré, to budeš mít asi pěkné modřiny…to je vždy děs:-(.
Tak mě dneska málem šlehlo od pondělí jsem přibrala 2,5 kg…což je tedy hrůza doufám, že to nebude pokračovat takovým tempem, zatím jsem měl přírůstek 4-5 kg a dnes je to tedy 7-8 kg
budu musezt začít nějak přemýšlet nad tím co do sebe bagruju:-(.
@Janyyy No, na pravé ruce mám pěknou. A děsně to bolí. Sestra mi ještě na povzbuzení řekla, co budu dělat v porodnici, kde mě budou píchat třeba 6×. Fakt super! ![]()
@Tofik taky jsem měla rozpíchaný obě ruce, neb z jedné mi ráno vůbec nechtěla týct krev
. Ale sestra byla empatická a omlouvala se
. Tak držím palce, ať jsou výsledky ok! Mě dělali v minulém těhu taky ten test jenom na lačno a po 2 hodinách. Teď i po hodině a právě to byla ta zvýšená hodnota
.
Dneska jsem byla na kontrole v diaporadně, tak prý naměřené hodnoty jsou ok, pokračovat samozřejmě v dietě a za týden zase měřit.
Odpadla starost s kočárem, kamarádka nám půjčí Bugaboo (moje srdcová záležitost, ale cena děsivá, takže bychom ho určitě nekupovali) ![]()
@Janyyy to máš pořád pohodový přírůstek, já měla 8 kg už před 3 týdny
. A připadá mi, že úspěšně kynu dál, i přes tu dia dietu, nohy mám jak sloupy a zadek ani nemluvím ![]()
@irenn no já to mám asi vše v bříšku, ale já jsem byla obezita už před takže moje p…l a nohy, záda jsou děsný. Ale dostal mě ten rychlý vzestup během týdne…no holt bude hůř ![]()