Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno všem,
Smile, tak já je tam teda vidím! Ted hlavně aby z ní byla růžovka ![]()
Hele holky mám už 3 dny zácpu a vůbec nevím co s tím - nevíte co si můžu vzít?
Dobré ráno ![]()
smileXY Na tom horním nic nevidím, ale na tom spodním jasně! Super, to je dobrý znamení, držím palce ať je dneska ještě jasnější a je pořádně uhnízděno
Hoď foto zase!
@tiptop Tak to já mám problémy od tý doby co zavádím Utrogestan a vždycky se modlím, ať je nevytlačím taky
. Co přírodní taktika - švestkový kompot, třešňový kompot, kefír, pořádně veliký jogurt…zkoušela jsi?
@Radunka83 no kefír jsem zkusila a nic
Ještě ty švestky - mám v mrazáku, tak je nechám povolit a děj se snad záchod boží ![]()
Tak co, úspěch? Já před chvílí taky trpěla
A hlásím při dotyku lehoučkou bolest prsou ![]()
@Radunka83 prdlajs, zatím ani prd
Hele prsa já cítím taky teda a přijde mi že jsou trošku větší - to asi proto že je mám normoš malé a teĎ jsou takové hezčejší
Už se nám to krátí vid? Hele testovala jsi? A v kolik tam zítra klušeš?
Ahoj holky. @tiptop Co zkusit bylinný čaj na zácpu?
Zítra jdu na ET a pak dlouhých 14 dní do kontroly. Ale těším se. To by byl vánoční dáreček ![]()
@Tofik a dáš 1 nebo dva bobky? a jak to vypadá kolik do mrazáčku?
jj to budou veselé Vánoce ![]()
@Janyyy dám jen jeden. Doktor mi říkal, že moje tělo by dvojany nemuselo zvládnout, s čímž souhasím. Kolik se jich zmrazí ještě přesně nevím. Teď je jich 10 a kolik jich nakonec vyselektují nevím. Ale něco určitě bude.
@Tofik ten bylinkovej čas zatím nemám -zítra pro něj zběhnu, zda-li se něco nezmění ![]()
To mě říkali taky - mám 49/160 ale doktorovi jsem musela slíbit že případně nebudu rodit před 32 týdnem, ještě před zasunutím - tak jako fakt dvě? ![]()
A v kolik zítra je transport? Tak se na to hezky vyspi ![]()
@tiptop Nebo se stav u nás jestli budeš mít cestu do Hradce. Já doma čaj mám a leží tu ladem. ![]()
Já mám momentálně 48/160, ale to už je málo. Standardně mám tak 52. Ale já mám ještě epilepsii, takže i tak bude těhotenství riziko. Musíme čekat cokoliv. Zítra tam mám být po půl jedný. Jak to probíhá? Budu pak chvíli ležet nebo mě hned pustí?
@smileXY píše:
Hoj holky![]()
Koukám, jaký tu jsou krásný testíky
no a já dneska taky nevydržela a ráno jsem testla..no tak je tam doušek ale úplně mini..večer jsem to zkusila zase a zase je tam pidi..házím foto, jsem se snažila to vyfotit, ale nevím jestli to uvidíte.. vrchní je ranní a spodní večerní..Vám se ta krev táááák přiblížila, fakt vyloženě závidím
Jee, vidim dusiky, jen at sili. kolikaty den dneska?
@Tofik já v HK měla ležet dvě hodiny s nohama nahoře, ale nikdo neřekl, že máme prostě po 2 hodinách odejít, takže jsme tam ještě s jednou paní ležely hodiny tři:-)
@Janyyy Ježišmarja!
Já do HK nechodím, tak doufám, že mi někdo řekne co a jak
Týý jo, já myslela, že to bude tak za 15 minut zkrámovaný. To mě manžel přerazí
On bude spěchat do práce…
Hoj holky
Koukám, jaký tu jsou krásný testíky
Vám se ta krev táááák přiblížila, fakt vyloženě závidím 
no a já dneska taky nevydržela a ráno jsem testla..no tak je tam doušek ale úplně mini..večer jsem to zkusila zase a zase je tam pidi..házím foto, jsem se snažila to vyfotit, ale nevím jestli to uvidíte.. vrchní je ranní a spodní večerní..