ET 30.6. 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1510
10.7.13 11:26

Já viděla dvě čárky na testu jen jednou po IVF a to před lety, a byla tam večer 9den po ET a ten další den už byla ráno uplně slabounká, za dva dny bylo HCG 149..už v těchto dnech jsem měla stahy dělohy a pomalu jsem špinila až nastalo krvácení..brečela jsem 3 dny v kuse, už to nechci zažít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
10.7.13 11:27

Všem, kterým to vyjde moc gratuluji…snad i já se jednou dočkám :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Finisek
10.7.13 11:35

Určitě se všichni jednou dočkáme, my jsme na to naše první dítko čekali 10 let, ted je mu 4,5 roku a šli jsme ještě do jednoho, jinak než ivf nam to nejde.jsme oba zdraví, ale doktor nepřišel na to proč to nejde.ted jsem si dělala testy každý den asi od 7 dne po et, čárka byla pořád slabá, ale dnes už pěkně sílí tak snad to bude v pořádku. vím že vyhráno ještě není, ale musíme doufat

• Citovat
  • Upravit
1510
10.7.13 13:20
@Finisek píše:
Určitě se všichni jednou dočkáme, my jsme na to naše první dítko čekali 10 let, ted je mu 4,5 roku a šli jsme ještě do jednoho, jinak než ivf nam to nejde.jsme oba zdraví, ale doktor nepřišel na to proč to nejde.ted jsem si dělala testy každý den asi od 7 dne po et, čárka byla pořád slabá, ale dnes už pěkně sílí tak snad to bude v pořádku. vím že vyhráno ještě není, ale musíme doufat

držím palce, vždy mne to motivuje do další akce, když vidím, že to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí