Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Phenomene
28.5.18 20:16
@Anna766 píše:
Takže matka narve dítě otci co je bez peněz, s exekutory za dveřmi, otci který s nimi nemá dobrý vztah, nemá na ně ani korunu alimentů…matka může v klidu makat od nevidím do nevidím, zajišťovat finančně děti i otce…všechno bude v naprostém pořádku.
Tleskám, skvělé řešení 8o
Na tom jak bude dětem absolutně nezáleží, to oporu v zákoně totiž nemá.

Tleskam i ja. Tudiz deti otci upreme, at ma cas na vydelavani pořádaných alimentu a muze financne zajistovat deti i matku. Muze v klidu delat od nevidim do nevidim… vsechno bude v naprostem poradku.
Tleskam, skvele reseni :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
56334
28.5.18 20:20
@Saulus píše:
Tleskam i ja. Tudiz deti otci upreme, at ma cas na vydelavani pořádaných alimentu a muze financne zajistovat deti i matku. Muze v klidu delat od nevidim do nevidim… vsechno bude v naprostem poradku.
Tleskam, skvele reseni :jazyk:

Jo tady ano. To 4 lete dite by bylo chudak. A hadej kde by skoncilo? S tou pani, ktera nemuze mit svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
28.5.18 20:26
@Saulus píše:

Nedávno jsi psal, že o tom, že by otec živil matku, jsi nepsal. Takže už píšeš… nebo tomu špatně rozumím? ;)

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
28.5.18 20:27
@Černá vdova píše:
Nedávno jsi psal, že o tom, že by otec živil matku, jsi nepsal. Takže už píšeš… nebo tomu špatně rozumím? ;)

Jen jsem otocil ten post na ktery jsem reagoval :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
28.5.18 20:29
@jkra píše:
Jo tady ano. To 4 lete dite by bylo chudak. A hadej kde by skoncilo? S tou pani, ktera nemuze mit svoje.

Ano. Me 3 lete dite take bude chudak. Skonci u pana, ktery zije s matkou mych deti. :lol:

Chapes, o co se snazim? Jak to jinak vypada, kdyz to jen genderove otocim?!

• Citovat
  • Upravit
56334
28.5.18 20:32
@Saulus píše:
Ano. Me 3 lete dite take bude chudak. Skonci u pana, ktery zije s matkou mych deti. :lol:Chapes, o co se snazim? Jak to jinak vypada, kdyz to jen genderove otocim?!

Jenze ono to genderove vyvazeny neni. Chapu, ale taky uplne chapu zakladatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
28.5.18 20:33

@Magdaleeena

Ano, za mě je statisticky (!) podstatně větší pravděpodobnost, že otec neplatí než že je mu upíráno právo na péči. A zmiňuji z toho důvodu, že tento problém se tedy statisticky dotýká podstatně většího počtu dětí.. A opakuji - i kdyby byl jediný případ, je to špatně.

Podobne statistiky neznam a byl bych velmi opatrny s výkladem. Ja si zase myslim, ze 90% VP matky neznamena, ze 90% otcu nema zajem o sve deti… a ano. Je jim tedy upirano pravo na peci. Maji pouze styk.

S posledni vetou souhlasim.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
28.5.18 20:34
@Saulus píše:
A mne prijde nespravne jak je v CR jednoduché odstrihnout muze od jeho deti, i kdyz ma zajem a schopnosti pečovat.

V me socialni bublině pecuje v ramci nerozvedenych manzelstvi tak 80% mužů. Z toho 4 šli na RD a matky živí.

U rozvedenych jsou ta cisla smutnější. Jeden exot co nepecuje a ani nechce. A platit se mu take nechce. Odešla ona od nej kvuli domácímu násilí. Jinak vetsinou VP matky a smutní chlapi. Deti jim chybi. Z nich 3 prisli o dobre placenou praci a dostali se do existenčních problémů.

2× vyhradni pece otce.

1× spolecna péče.

Az na toho exota jsou to velice slusni a vzdělání lide. Sve deti maji radi, kdyz jsou s nimy pecuji vyborne. Platí. Ale radeji by byli vic s detmi. Se svymi detmi.

Kde se tedy bere to přesvědčení, ze zena ke automaticky lepsi rodic? Co jsem videl a slysel pribehy několika z nich, tak bych s vyhradni matky byl daleko opatrnější. U mnoha z vyse jmenovaných byly hlavni motivaci matek predevsim penize. Ono je ocividne velmi motivační se snazit v praci, když kazdy mesic dorazi kolem 15tis na dite…

Pro zajímavost. Prave jedu z prvni schůzky na OSPOD. Pani prohlásila nemam rada stridavou peci. Po kratke diskuzi pripustila, ze existuje i neco jako asymetricka stridava pece. Velmi nerada. Automaticky tedy deti matce. Aniz ji kdy videla! A pri te kratke diskuzi pouzila podobne manipulace, polopravdy a nepravdy co se pouzivaji zde..

Pokud bych se do tematu neponoril, nedovzdelal, byl slabsi, hloupější kus, tak bych ji treba i ty lzi veril. A pak bych se asi dost divil nad výsledkem.

A pokud bych byl idiot, tak by mne treba spolkl vztek „a te krave co mi vzala deti bych neposlal ani korunu“ :nevim:

Napiš nám, jak paní zdůvodnila, proč nemá ráda SP. ;)

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
28.5.18 20:40
@jkra píše:
Jenze ono to genderove vyvazeny neni. Chapu, ale taky uplne chapu zakladatelku.

Nechtel jsem se zakladatelky dotknout, celou diskuzi jsem jen provokoval „obvykle podezrele“ ;)

Nicmene z jejiho textu jsem vycitil, ze se nebude jednat o upper class. Ani ona, ani jeji ex do ni podle mne nepatri. Proto jsem si i postouchl se zminkou o 2tis jako bohatem vyzivnem. Akorat se mi opet potvrdilo, ze vyzivne je mocna zbran pomsty. I kdyz je to opravdu na hranici demence, tak v techto skupinach se muze jednat o „pomstu otce“, ve smyslu neposlu ji aliky. A pomstu matky „nedam deti“. A jako bonus „a mas exekuci kamo“.

S temi 2 tisici - zastavam nazor, at si klidne exmanzel ty 2 tisice strci za klobouk a misto toho se venuje radeji detem. A treba aktivitami, ktere penize nestoji. Mohou jezdit na kole, mohou chodit plavat, muze je brat na cundry, ucit hvezdy…

Jenze ocividne i tyto smesne penize nekomu stoji za zkazene detstvi vlastnich deti. Ono je totiz uplne jedno kdo je v pravu ci ma pravdu. Odnesou to deti.

• Citovat
  • Upravit
150066
28.5.18 20:47
@Saulus píše:

On se o dítě x let nestaral, a my mu upřeme dítě, jo jo jo, takže nezájem, neplacení…pán si vzpomene a hned se dítě bez rozpaků otci da, aby se necítil špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
28.5.18 20:47
@jkra píše:
Jo tady ano. To 4 lete dite by bylo chudak. A hadej kde by skoncilo? S tou pani, ktera nemuze mit svoje.

Jo, hlavně že by si otci splnily ty prava, jak by se cítilo děcko je irelevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32682
28.5.18 20:48
@Černá vdova píše:
Jé a já myslela, že už se s námi loučí, když mává :P.

Ne, byla tam odpověď pro @Kobliha51 údajně neměl čas napsat, neb se věnuje dětem. Myslim, že to byl nějakej podobnej elaborát, co sem dal později, o tom výživným. Já to ani celý nečetla, je to pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32682
28.5.18 20:49
@Saulus píše:
Tady to uz davno neni o pribehu zakladatelky..

Samozřejmě, je to celý OPĚT jenom o tobě, jak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
28.5.18 20:51
@Maiandra píše:
@Saulus Jenže reakce, že nebude posílat alimenty, je nepochopitelná a špatná už proto, že jednaj dostane do průšvihu sám sebe, ale především - že to odnesou ty děti a on se mstí matce přes ně. I kdyby to ona dělala taky, což by bylo hrozný, třeba tím zabraňováním ve styku, tak přece nedává smysl těm dítětem ubližovat ještě víc. On si těmi alimenty neplatí vídání dětí.

Promiň, ale ty jsi prostě teď strašně zaujatý kvůli tomu, co sám řešíš.
Mimochodem informovat tě měla, ale střídavku má ta paní nerada asi z nějakého důvodu, pro ty děti to taky není žádné terno a jen to bydlení na dvou místech pro ně bývá dost náročné, plus NEZBYTNĚ to vyžaduje spolupracující rodiče, což je dost vzácná situace a zřejmě ne vás případ. Ideál je prý střídavka, kdy jsou děti stále v jednom bytě a střídají se rodiče, ale kdo na to má…

Příspěvek upraven 28.05.18 v 20:19

Jak jsem jiz psal, jeho reakce je reakci idiota. Pokud není idiot, mohly tam byt treba i objektivní duvody proc je neposilal. Nemoc, ztrata zamestnani. Jeho ex to vyresila exekuci. Nezname pribeh cely, ale odmitam videt vinu a soudit jen podle toho, ze matka napise „ma exekuci za výživu“. Je nanejvys pravdepodobne, ze je to opravdu idiot, ale sam mam ve svem okoli muze, co je například ztrata zamestnani financne zlikvidovala.

Celkem mne zaujala tvoje veta, ze si alimenty neplati vidani deti. Vis, ze mas pravdu, ale u nekterych chlapu je to vnimano prave naopak? A mnohe matky to vlastne podporuji. Plat dost, idealne hodne nad ramec a ja ti nebudu delat problemy a „pujcim“ ti je vic…

Mimochodem. Bydleni deti v rodnem dome a stridani rodicu jsem navrhoval jako prvni. A dokonce ze bych ex platil byt pobliz… :zed:
Od jeji pravnicky prisla VP matky jako odpoved :mrgreen:

Vis bydleni na dvou mistech. Mam tedy v zajmu deti rict detem, je mi lito, ve vasem zájmu se uvidime obcas na vylete? Moje deti jsou doma u mne i u ex. Jsou rady, kdyz jsou se mnou. Jsou rady i s ex. Jak to bude dal neumim predvidat. Pokud si jako starsi vyberou matku, svobodne, tak budiz.

No u nas? Ja si myslim, ze se to utrepe a ex zacne spolupracovat.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
32682
28.5.18 20:51
@Saulus píše:
Nechtel jsem se zakladatelky dotknout, celou diskuzi jsem jen provokoval „obvykle podezrele“ ;)

Nicmene z jejiho textu jsem vycitil, ze se nebude jednat o upper class. Ani ona, ani jeji ex do ni podle mne nepatri. Proto jsem si i postouchl se zminkou o 2tis jako bohatem vyzivnem.**Akorat se mi opet potvrdilo, ze vyzivne je mocna zbran pomsty. I kdyz je to opravdu na hranici demence, tak v techto skupinach se muze jednat o „pomstu otce“, ve smyslu neposlu ji aliky. A pomstu matky „nedam deti“. A jako bonus „a mas exekuci kamo“.

S temi 2 tisici - zastavam nazor, at si klidne exmanzel ty 2 tisice strci za klobouk a misto toho se venuje radeji detem. A treba aktivitami, ktere penize nestoji. Mohou jezdit na kole, mohou chodit plavat, muze je brat na cundry, ucit hvezdy…

Jenze ocividne i tyto smesne penize nekomu stoji za zkazene detstvi vlastnich deti. Ono je totiz uplne jedno kdo je v pravu ci ma pravdu. Odnesou to deti.**

:lol: :lol: To je konec tohle. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria