Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Neumím si představit že děti půjdou k soudu. Řekli mi, že chtějí být se mnou. Půjdou jako přímo k soudu, nebo jen k sociální pracovnici?
K soc. Pracovnici.
@Anonymní píše:
@jkra Děkuju
Ja si nemyslim, ze ma velkou sanci na stridavku, ale najdi si pravnika a res to tam…
@Anonymní píše:
@jkra Děkuju
Vyhrožuje ti, protože platit nechce, ale nevěřím tomu, že kdyby k něčemu došlo, tak si je vezme…jen kecá a stresuje tě, abys to nepodávala…já bych chtěla mít alimenty dané soudně, s ním bych se vůbec nedohadovala…a není žádný důvod, aby šly děti bydlet k tátovi, když se o ně řádně staráš…
@Anonymní píše:
@jkra Děkuju
Z vlastni zkusenosti pokazdy se porad s pravnikem, o kazdy blbosti. Resim neco podobnyho. A dite si klidne pozvat k soudu mohou, kdyz bude nejhur. Moji 11 letou dceru to ted nejspis ceka. Druhy je 8 a pul a ta tam snad jeste nebude muset. I u ty starsi se mi to nelibi, ale nejspis nebude zbyti.
Tak to došlo tak daleko, že si na nás vzal právníka. Máme za sebou sociálku, kde děti řekli, že chtějí být u me. Soc pracovnice nepřímo řekla, že máme vyhráno, pravnicka s ní moc nesouhlasí… Tak já nevím
už jsem bezradná
@Anonymní píše:
Tak to došlo tak daleko, že si na nás vzal právníka. Máme za sebou sociálku, kde děti řekli, že chtějí být u me. Soc pracovnice nepřímo řekla, že máme vyhráno, pravnicka s ní moc nesouhlasí… Tak já nevímuž jsem bezradná
Na názor dětí se pouze přihlíží, stěžejní jsou jiný věci. Taky to může skončit střídavou, nebo rozdělením dětí, taky pár případů znám.
@Anonymní píše:
Tak to došlo tak daleko, že si na nás vzal právníka. Máme za sebou sociálku, kde děti řekli, že chtějí být u me. Soc pracovnice nepřímo řekla, že máme vyhráno, pravnicka s ní moc nesouhlasí… Tak já nevímuž jsem bezradná
Kamarádky muž chtěl taky děti do výhradní péče, oni řekli, že chtějí být s mámou. Starší byla snad i u psychologa. Výsledkem je střídavka ![]()