Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá vdova píše:
Tak advokát si dojede 35 km a ti ostatní si dojdou v místě bydliště.
@Černá vdova píše:
Ty jsi shodil vaření tím, že se přeceňuje. A doplnil jsi, že chodíš na jídlo do hospody nebo si objednáváš u Číňanů. Předpokládám, že to není Čínská restaurace s Michelinskou hvězdou.
Fakt si myslíš, že pro děti je nejlepší jídlo z hospody?
Tak tos mě rozkopla
už to vidím v živých barvách…vietnamská restauračka u nás v Tescu a tam září Michelinská hvězdička jak na čele princezny Lady. ![]()
@káťa píše:
Copak ty peníze, to taky, ale hlavně - víš, co za sra. čky v těch jídlech je??? Člověk by měl jíst čerstvé zdravé věci a nad fastfoodem, hospodou nebo čínou se dá přivřít oko (hlavně u dětí) jednou za čas, ale dávat ty srágory dítěti denně???
pokud máš nadprůměrný plat, nebo jsi advokát, tak rozhodně čína ![]()
@botl píše:
pokud máš nadprůměrný plat, nebo jsi advokát, tak rozhodně čína
Ale ta pravá z Činy, ať se šosy kroutí…
@Keyllah píše:
Teprve jsi do ní začala propadat?? poté, co jsem letos kupovala už šesté boty, jsem v té deprézi už asi trvalenejen, že jim roste pořád noha, ale oni chtějí pořád jíst a odmítají se koupat venku v rybníku. Tsss jsem to někde asi výchovně zanedbala
![]()
@káťa píše:
Copak ty peníze, to taky, ale hlavně - víš, co za sra. čky v těch jídlech je??? Člověk by měl jíst čerstvé zdravé věcia nad fastfoodem, hospodou nebo čínou se dá přivřít oko (hlavně u dětí) jednou za čas, ale dávat ty srágory dítěti denně???
Víte proč jsou pejskové zdraví?
Protože žerou Pedigree pal.
Víte, proč jsou kočičky zdravé?
Protože žerou Whiskas.
Chcete být zdraví? Žerte pejsky a kočičky. ![]()
V čínském fastfoodu se tedy vaří naprosto zdravě. ![]()
@samá práce píše:
vono, ouplně by bylo nejlepší, kdyby zakladatelka se na zakládání téma vykašlala a nechala to na soudech. Na to, aby jste ji fundovaně radily víte absolutní houno.Jen to co ona pustí a vsadím se že si dost přibarvuje. Takhle to jen vypadá, že Šalamoun na tomhle serveru měl sakra dlouhej průjem a každá byla u lizu.
No jo, tak hlavně že ty víš o všem všechno. Přiblblý vtipy a hlášky, jak by bylo bez ženskejch líp, nic jinýho jsi tu ještě nevyplodil. Opravdu hodnotné názory. ![]()
@jkra píše:
a to vis ze jo.kecy o tip top jsou bezva, kor od zensky, ktera deti doma nema.
Navic cpat deti cinou a fast foodem je taky dobra rada:).
Kdyz jednou za mesic synum tu cinu koupim, sni 3 porce, jsme tam za 350.
Za to uvarim dobry obed pro 4 lidi v pohode.
Jo.
@Černá vdova píše:
Tak advokát si dojede 35 km a ti ostatní si dojdou v místě bydliště.
@Saulus píše:![]()
![]()
.. to jste mi to nandaly. Jdu se nekam vybrecet.
aha, tak nic, evidentně svůj stín překročit nedokážeš (ač já pořád doufala, že ty ano), tak hodně štěstí v budoucnu ![]()
@Černá vdova píše:
Víte proč jsou pejskové zdraví?
Protože žerou Pedigree pal.Víte, proč jsou kočičky zdravé?
Protože žerou Whiskas.Chcete být zdraví? Žerte pejsky a kočičky.
V čínském fastfoodu se tedy vaří naprosto zdravě.
doprčič, ale i ten máme přes 35km, tak co teď s tím
… teď jsem si uvědomila, že sousedi mají chovnou stanici psů ![]()
![]()
Mezitím jsem uvařila, klidně ti nandám, dej si talíř. ![]()
![]()
nech toho, fakt znis ublizene. a je to pochopitelny.
@Anna766 píše:Chceš tim říct,že tvůj muž takový není ?
Dobře, budu ti věřit. Možná je někdy i poznám.
@Saulus píše:
A ja znam dost muzu, kteri se o deti a domacnost postarat umi (a starají), protoze musi.To je ta demagogie. Kdyz ja znam/neznam, tak jsou/nejsou vsichni takoví..
Já taky, i když nutno přiznat, že mají větší tendenci než ženy si k tomu někoho najit