Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@samá práce píše:
@Kobliha51
Prosím tě, pere snad pračka, ráno jsem dal zrovna prát, teď si odskočil z prace si to pověsit. Vaření se moc přeceňuje. Navařeno mám od včerejška, dnes tedy volno. Zítra celý den pryč, oběd v hospodě a pak zavolám oblíbeným Číňanům a vyzvednu si k večeři
suchý hovězí. Děti včera trávili celý den v bazénu, tak kdo by dělal bordel na uklízení. A ponocuji stejně, ne kvůli dětem ale jinému nemocnému člověku.
Edit: von se ten domov a práce v něm moc bere vážně a přeceňuje sePříspěvek upraven 28.05.18 v 12:35
@Keyllah píše:
zdravá strava vhodná pro každé dítědnes jídlo ze včerejška, zítra oběd v hospodě a večeře od Číňanů…teda, ještě že ty děti třeba nesnídají nebo nesvačí a o vhodnosti stravování dětí po restauracích a fastfoodech by se dalo polemizovat
nesmite byt takove tip top..to je jasny. ze si pak ten zivot delate samy slozitejsi
@Venetia píše:
nesmite byt takove tip top..to je jasny. ze si pak ten zivot delate samy slozitejsi
n jo, jenže co mám dělat když nebližší fastfood mám 35km
to se mi taková forma stravování asi dost prodraží, takže pak nebudou platit hlášky, jak děti skoro nic nestojí
navíc, nevím jak dlouho by to to batole baštilo ![]()
@Venetia píše:
Hele jestli to budu dělat stylem jaký byl popsán, poslat si pro jídlo tam a tam, nebo si skočit na véču kamsi…tak budu brzo na suchu, bez peněz a pak to bude teprve složitý holka.
@Keyllah píše:
n jo, jenže co mám dělat když nebližší fastfood mám 35kmto se mi taková forma stravování asi dost prodraží, takže pak nebudou platit hlášky, jak děti skoro nic nestojí
navíc, nevím jak dlouho by to to batole baštilo
Tsssss, nekomplikuj to jo!!!
@Keyllah píše:
n jo, jenže co mám dělat když nebližší fastfood mám 35kmto se mi taková forma stravování asi dost prodraží, takže pak nebudou platit hlášky, jak děti skoro nic nestojí
a to vis ze jo. kecy o tip top jsou bezva, kor od zensky, ktera deti doma nema.
Navic cpat deti cinou a fast foodem je taky dobra rada:).
Kdyz jednou za mesic synum tu cinu koupim, sni 3 porce, jsme tam za 350.
Za to uvarim dobry obed pro 4 lidi v pohode.
A to, ze deti nic nestoji, je vtip.
Jen tento tyden platim 3500 skolu v prirode, 5000 jeden vylet, 2000 druhy vylet ( syn je na gymplu.)
K tomu kapesne, jizdenky a nejake jidlo sebou.
Nepocitam tu 80 korun na divadlo, na kino ( skolni akce, povinne.)
@Keyllah píše:
děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat.
Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. Prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran. To je to co mě tady baví ![]()
@samá práce píše:
děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat.Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran.
Ty jsi shodil vaření tím, že se přeceňuje. A doplnil jsi, že chodíš na jídlo do hospody nebo si objednáváš u Číňanů. Předpokládám, že to není Čínská restaurace s Michelinskou hvězdou
.
Fakt si myslíš, že pro děti je nejlepší jídlo z hospody?
@Keyllah píše:
Co řešíš, normálně kup čínský nudle, ne? ![]()
@samá práce píše:
děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat.Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. Prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran. To je to co mě tady baví
A tos vyčetl kde?
Jako kdo je advokát tak si bude jezdit 35 km pro čínu? Teď si něco dosazuješ ty.
@samá práce píše:
děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat.Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. Prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran. To je to co mě tady baví
a co má můj plat společného s tím, jak daleko mám k Číňanům? promiň, že jsem to zaměnila za fastfood, pro mě stejné, pro tebe evidentně diametrálně rozdílné
i s mým platem nemám čas na to, abych až povyzvedávám dítka se zařízení a kroužků mohla po páté hodině naskočit do auta a frčet dalších 35km pro nezdravé jídlo a pak zpět, kdy tímto druhem jídla nejmenší batole asi úplně neuchlácholím a jíst to nějak pravidelně
posílám
ať máš lepší den ![]()
@botl píše:
A tos vyčetl kde?Jako kdo je advokát tak si bude jezdit 35 km pro čínu? Teď si něco dosazuješ ty.
Tak advokát si dojede 35 km a ti ostatní si dojdou v místě bydliště. ![]()
@botl píše:
A tos vyčetl kde?Jako kdo je advokát tak si bude jezdit 35 km pro čínu? Teď si něco dosazuješ ty.
35km mám MacDonalda, tu čínu asi ještě dál
ale nechtěla jsem ještě víc prudit, asi má špatný den ![]()
@Keyllah píše: škoda, a tady vidíme od prvopočátku...….doufala jsem, že on to zvládne.
Každý svého štěstí pyrotechnikem
.
@jkra píše:
a to vis ze jo. kecy o tip top jsou bezva, kor od zensky, ktera deti doma nema.
Navic cpat deti cinou a fast foodem je taky dobra rada:).
Kdyz jednou za mesic synum tu cinu koupim, sni 3 porce, jsme tam za 350.
Za to uvarim dobry obed pro 4 lidi v pohode.
Copak ty peníze, to taky, ale hlavně - víš, co za sra. čky v těch jídlech je??? Člověk by měl jíst čerstvé zdravé věci a nad fastfoodem, hospodou nebo čínou se dá přivřít oko (hlavně u dětí) jednou za čas, ale dávat ty srágory dítěti denně??? ![]()