Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To není pravda, že když je rozsudek, těžko se to mění. švagrové sebrali děti kvůli chlastu.mel je v péči švagr. ted po cca 5 letech si švagrová požádala, a děti se o prázdninách stěhují k ní.
Nepiju nic podobného snad to dobře dopadne.
@Černá vdova píše:Švagrová taky ze začátku neplatila. dokonce na ní bylo podaný trestní oznámení.. přesto děti vysoudila
Jeho společenské postavení je: neplatič alimentů toho času v péči exekutora. Rozhodně mu to nepřidá plusové body.
@Anonymní píše:
Nepiju nic podobného snad to dobře dopadne.
Držím palce ![]()
@Anonymní píše: Švagrová taky ze začátku neplatila. dokonce na ní bylo podaný trestní oznámení.. přesto děti vysoudila
Odhaduju, že jako matka měla lepší výchozí podmínky, než by měl za stejných okolností otec. Navíc děti možná chtěly být s matkou a už se k tomu přihlédlo.
Zakladatelce nikdo děti neodebral a nedal je do péče otci.
@Anonymní píše:
Omlouvám se ale potřebuji se vypovídat ???? mám dve dcery z ex manželem jsme už přes 4roky po rozvodu. A dělá mi ustavičně problémy chce naše 2 dcery do své péče se svou novou manželkou se snaží přes rok a půl o miminko a nedaří se jím to. Tak sem se dozvěděla že jí to nevadí až tolik že budou mít mé dcery???? a bych to uvedla přesněji tak ex dlužil na alimentech má exekuci na alimenty a nad rámec neplatí nepřispívá. Prošli jsme i soudním znalcem čekám na správu a soud. Sem ve stresu a brečím nevím co už dělat mám. 10 leta dcera uvedl že u otce chce byt maximálně na 1 den když ji ptali proč řekla nevím. A 4 leta dcera tolik nebyla vyslýchána. Co myslíte jak to může dopadnout? Jak se uklidnit děti miluji nejvíc na světě ale mám strach. Dokonce ex má i exekuce ale jestli to něčemu pomůže.
Otec má právo na děti jako Ty. A nějak nechápu, správu čeho, co bude spravováno?
@Burj Chalifa píše:
Otec má právo na děti jako Ty. A nějak nechápu, správu čeho, co bude spravováno?
A děcka maj zas právo na alíky
Nepruď s pravopisem rozhledno ![]()
@Tuco píše:
A děcka maj zas právo na alíkyNepruď s pravopisem rozhledno
Jasně, tady se jede na „blbo“ ![]()
@Burj Chalifa píše:
Jasně, tady se jede na „blbo“
Tak už tu nějakej ten pátek funguješ ne…mohla jsi si zvyknout ![]()
@Tuco píše:
Tak už tu nějakej ten pátek funguješ ne…mohla jsi si zvyknout
na elementární neznalost rodného jazyka a celkově na blbost si prostě nezvyknu. I když zde běžné
.
@Černá vdova píše:
Jeho společenské postavení je: neplatič alimentů toho času v péči exekutora. Rozhodně mu to nepřidá plusové body.
Pokud se nepletu, tak podle US chudoba neni duvod pro omezeni rodicovskych prav.
@Saulus píše:
Pokud se nepletu, tak podle US chudoba neni duvod pro omezeni rodicovskych prav.
Když má exekuci, tak nějaké příjmy má, není tedy chudý. Zjevně se ale rozhodl, že na děti platit nebude. ![]()
Takový otec, který nechce finančně zabezpečit své děti, by je rozhodně neměl mít v péči.
A kdyby byl chudý, nebude se snažit o další dítě.
Každý by se měl zamyslet nad tím, jestli mu některá rozhodnutí nemůžou v budoucnu zlomit vaz. ![]()
@Černá vdova píše:
Když má exekuci, tak nějaké příjmy má, není tedy chudý. Zjevně se ale rozhodl, že na děti platit nebude.
Takový otec, který nechce finančně zabezpečit své děti, by je rozhodně neměl mít v péči.
A kdyby byl chudý, nebude se snažit o další dítě.Každý by se měl zamyslet nad tím, jestli mu některá rozhodnutí nemůžou v budoucnu zlomit vaz.
A co takova matka, která je financne zabezpecuje jen a pouze prostřednictvím vymozenych alimentu je v peci mít má?
Upozornuji, ze pisu zcela akademicky. Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí? Vzdyt to je přeci system vyzivneho? A neni pece vlastniho otce naopak pro deti daleko lepsim vkladem nez nejake penize? Navic podle mne v tomto pripade drobne…
To ze neplatil vyzivne muze mit tisic a jeden duvod. To ze nechtel, je tvoje cista fabulace (i kdyz asi nejpravdepodobnejsi). Stejne tak mu mohli napalit vysoke vyzivne a diky stresu z toho, ze ho zena opustila prisel o zamestnani (treba zase moje fabulace). Tech moznosti je mnoho a to, ze ma exekuci na minule vyzivne z nej nemusi delat zakonite spatneho otce. Jen spatneho plátce…
Kdyz to prevedu ad absurdum, tak mne odejde zena, vezme mi deti, diky dobremu prijmu mi napali vysoke alimenty. Protoze mi brani ve styku, nedejboze ockuje deti proti mne (protoze co ONA chudinka by si doma pocala bez deti) se mi otoci zivot vzhuru nohama. A najednou jsem bez prace a mam vyzivne vyssi nez prijem. Vzhledem k tomu, ze jsem nezaměstnaný, tak nedostanu pujcku, za chvili prodavat neni co. Soudy maji svou rychlost, vyzivne posilat musim, spotrebovane se nevraci. Skoncim v exekuci na vyzivne. Nasledne je treba i snizeno, ale je mi exekucne strhavan dluh za zminovane obdobi.
Opravdu jsem tak spatny otec, kteremu maji byt omezena ma rodičovská prava?
To co jsem napsal je jen mozny pribeh, realita bude asi o dost prostsi. Nicmene uz v tom textu vidim naznaky „co JA budu delat“, dcera nechce „ale nevi proc“…
@Saulus píše:
A co takova matka, která je financne zabezpecuje jen a pouze prostřednictvím vymozenych alimentu je v peci mít má?
Upozornuji, ze pisu zcela akademicky. Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí? Vzdyt to je přeci system vyzivneho? A neni pece vlastniho otce naopak pro deti daleko lepsim vkladem nez nejake penize? Navic podle mne v tomto pripade drobne…To ze neplatil vyzivne muze mit tisic a jeden duvod. To ze nechtel, je tvoje cista fabulace (i kdyz asi nejpravdepodobnejsi). Stejne tak mu mohli napalit vysoke vyzivne a diky stresu z toho, ze ho zena opustila prisel o zamestnani (treba zase moje fabulace). Tech moznosti je mnoho a to, ze ma exekuci na minule vyzivne z nej nemusi delat zakonite spatneho otce. Jen spatneho plátce…
Kdyz to prevedu ad absurdum, tak mne odejde zena, vezme mi deti, diky dobremu prijmu mi napali vysoke alimenty. Protoze mi brani ve styku, nedejboze ockuje deti proti mne (protoze co ONA chudinka by si doma pocala bez deti) se mi otoci zivot vzhuru nohama. A najednou jsem bez prace a mam vyzivne vyssi nez prijem. Vzhledem k tomu, ze jsem nezaměstnaný, tak nedostanu pujcku, za chvili prodavat neni co. Soudy maji svou rychlost, vyzivne posilat musim, spotrebovane se nevraci. Skoncim v exekuci na vyzivne. Nasledne je treba i snizeno, ale je mi exekucne strhavan dluh za zminovane obdobi.
Opravdu jsem tak spatny otec, kteremu maji byt omezena ma rodičovská prava?
To co jsem napsal je jen mozny pribeh, realita bude asi o dost prostsi. Nicmene uz v tom textu vidim naznaky „co JA budu delat“, dcera nechce „ale nevi proc“…
Nevím, kde jsi vzal, že žena živí děti jen prostřednictvím alimentů. Když má pán exekuci na cokoliv (a jelikož víme, že exekuci nikdo nenařídí ze dne na den a nějakou dobu trvá, než se to všechno úřaduje), tak je jasné, že matka si ty děti dokázala uživit sama, i když jí to šlo možná dost bídně. To ale nevíme.
Vycházíš z poměrně mylného názoru, že výživné pro děti živí matku a všechny kolem, protože ten chudák tatínek s vysokými příjmy… bla bla bla.
Takže jen pro Tvou informaci. Nemají všichni vysoké výživné. A nejsou všichni otcové chudáci, které psychicky zlomil odchod manželky, zhroutili se a pak nemohli chudáci chodit do práce.
Je velmi zajímavé, jak často se stává, že během řešení svěření dětí do péče a stanovení výživného se otcům snižují příjmy. Někdy skoro až likvidačně. Uznávám, že někoho fakt vylejou z práce. A co třeba ti ostatní, kteří se jen domluvili v práci, že jim dočasně sníží příjmy? ![]()
@Černá vdova píše:
Nevím, kde jsi vzal, že žena živí děti jen prostřednictvím alimentů. Když má pán exekuci na cokoliv (a jelikož víme, že exekuci nikdo nenařídí ze dne na den a nějakou dobu trvá, než se to všechno úřaduje), tak je jasné, že matka si ty děti dokázala uživit sama, i když jí to šlo možná dost bídně. To ale nevíme.
Vycházíš z poměrně mylného názoru, že výživné pro děti živí matku a všechny kolem, protože ten chudák tatínek s vysokými příjmy… bla bla bla.
Takže jen pro Tvou informaci. Nemají všichni vysoké výživné. A nejsou všichni otcové chudáci, které psychicky zlomil odchod manželky, zhroutili se a pak nemohli chudáci chodit do práce.
Je velmi zajímavé, jak často se stává, že během řešení svěření dětí do péče a stanovení výživného se otcům snižují příjmy. Někdy skoro až likvidačně. Uznávám, že někoho fakt vylejou z práce. A co třeba ti ostatní, kteří se jen domluvili v práci, že jim dočasně sníží příjmy?
Vsimla sis slova „fabulace“? A nikde nepisu o tom ze by zivil matku..
Jeho společenské postavení je: neplatič alimentů toho času v péči exekutora
. Rozhodně mu to nepřidá plusové body.