Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sworley píše:
Já jsem tak dojatá. Korunu bych tomu chudákovi normálně dala.
To nedělej! Víš kolik takových chudáků je?! Kde na to budeš brát?
@zoidberg píše:
Výlety a kroužky jsou zbytečnosti. Dcery potřebují především pevnou ruku. Děti skoro nic nestojí.
To mě zajímá…co potřebují synové?
@káťa píše:
Chudoba ne, ale porušování rozsudku ano. A jako uplne hlavni vec vidim to, ze k nemu deti nechteji…
Opravdu si to myslíš? ![]()
Součástí rodičovské zodpovědnosti tak, jak je vymezena v ust. § 31 odst. 1 zákona o rodině, není vyživovací povinnost rodiče k dítěti. Jediným důvodem pro zbavení nebo omezení rodičovské zodpovědnosti rodiče dle ust. § 44 odst. 2, 3 zákona o rodině nemůže být neplnění vyživovací povinnosti rodičem (v daném případě otcem), byť je lze považovat za soustavné a dlouhodobé, jestliže se neplnění vyživovací povinnosti do oblastí výkonu jeho rodičovské zodpovědnosti podle ust. § 31 odst. 1 zákona o rodině negativně nepromítá, naopak zde je dán vzájemný citový vztah, kontakt rodiče (otce) a dítěte a zájem rodiče (otce) o dítě.
Podle rozsudku Nejvyššího soudu ČR spis. zn. 21 Cdo 3909/2010, ze dne 28. 6. 2011
@salamio píše:
Doslova a do písmene![]()
Já jsem to vůbec nepochopila, ale asi je to jedno. ![]()
@Černá vdova píše:
Já jsem to vůbec nepochopila, ale asi je to jedno.
v tuhle hodinu uz taky nechapu nic ![]()
@Do-not-touch píše:
v tuhle hodinu uz taky nechapu nic
Já jsem to nepochopila ani před tím. Ale to nevadí. Když se bude chtít s námi bavit, bude muset hovořit jazykem našeho kmene, když tomu jeho ostatní nerozumí
.
@Černá vdova píše:
Já jsem to nepochopila ani před tím. Ale to nevadí. Když se bude chtít s námi bavit, bude muset hovořit jazykem našeho kmene, když tomu jeho ostatní nerozumí.
muzi se ucastni emancipace tak, ze se stavaji tajemnejsimi a tajemnejsimi ![]()
@Do-not-touch píše:
muzi se ucastni emancipace tak, ze se stavaji tajemnejsimi a tajemnejsimi
Nakonec budou tak tajemní, že ztratí sami sebe, pokud už se to nestalo
.
@Černá vdova píše:
Nakonec budou tak tajemní, že ztratí sami sebe, pokud už se to nestalo.
ztraceni v prekladu ![]()
@Do-not-touch píše:
ztraceni v prekladu
Ztraceni všude. Kde by byli bez žen
.
@Černá vdova píše:
Ztraceni všude. Kde by byli bez žen.
utraceni - to je zamerny preklep? ![]()
@Do-not-touch píše:
utraceni - to je zamerny preklep?
skoda, tys to opravila
![]()
@Do-not-touch píše:
utraceni - to je zamerny preklep?
Záměrně to nebylo. Utratit je by byla škoda. Občas dokážou být i zábavní. Teda někteří
.
@Černá vdova píše:
Ztraceni všude. Kde by byli bez žen.
pořád ještě v ráji(podle bible) či na stromě(dle Darwina) a měli by se sakra dobře,
![]()