Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@botl píše: …a že máš teda vyhledat, kde to jako psal…
Smůla, EM momentálně nevyhledává. ![]()
Navíc už jsem ho jednou měla na lopatě, vezl se do pece a stejně hulákal, že to tak není. ![]()
Ale já si dobře pamatuju, takže mu to klidně vpálím při jiné příležitosti. ![]()
@zoidberg píše:
Výlety a kroužky jsou zbytečnosti. Dcery potřebují především pevnou ruku. Děti skoro nic nestojí.
myslím, že většina z nás tady už pochopila, že tvé dítka žijí ze vzduchu a ranních kapiček rosy...……...bohužel drtivá většina lidstva to takto nemá, tudíž se jim ty děti trošku prodraží.
@Saulus píše:
Tak s fabulacemi tu zacala @Černá vdova![]()
Ja to jen otocil a dohnal ad absurdum. A navic to tam i napsal
Ale houby. Ty jsi zpochybnil mou teorii, přestože byla velmi pravděpodobná. ![]()
@Keyllah píše:
když ono to pak není už ani zábavný…zakladatelka chce něco řešit a místo toho dojde ke slovnímu exibicionismu někoho dalšího, který si to ještě přibarví, upraví a za chvilku se řeší něco úplně jiného, co s fakty od zakladatelky není nic moc společného…
však přesně o to jde
k čemu jinému je emimi, než k tomu, aby se zdůraznila střídavka jako nejlepší řešení při rozchodu a že ex pobírají tučné výživné od nebohých udřených manželů
egocentrikovi přece ví, že to „jeho“ sdělení je to nejdůležitější, ať si zakladatel píše co chce jak chce
@Černá vdova píše:
Smůla, EM momentálně nevyhledává.
Navíc už jsem ho jednou měla na lopatě, vezl se do pece a stejně hulákal, že to tak není.
Ale já si dobře pamatuju, takže mu to klidně vpálím při jiné příležitosti.
Klidne mi to vpal hned. Ja se te nebojím. Vse jsem udelal jak nejlepe jsem uměl.
Pospes si. Za 3 tydny mazu ucet…
@Keyllah píše:
myslím, že většina z nás tady už pochopila, že tvé dítka žijí ze vzduchu a ranních kapiček rosy...……...bohužel drtivá většina lidstva to takto nemá, tudíž se jim ty děti trošku prodraží.
Drtivá většina dětí na planetě vyžije z necelého dolaru denně.
@Keyllah píše:
On počal brethariany? ![]()
@Saulus píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? aha
aneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.
@Saulus píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? aha
aneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.
@zoidberg píše:
Já myslela, žes psal, že o děti pečuješ osobně a ne, žes je poslal do Konga nebo Pákistánu.
@Saulus píše:
Klidne mi to vpal hned. Ja se te nebojím. Vse jsem udelal jak nejlepe jsem uměl.Pospes si. Za 3 tydny mazu ucet…
Všechno, co jsi tu napsal, tu zůstane na věky. Amen. ![]()
@zoidberg píše:
však říkám, buď rád, že ty tvoje žijí z ranní rosy
neříkej, že do těch svých investuješ víc jak většina lidí, tedy víc než ten zmíněný dolar
ty pokrytče, kde je to tvoje „skoro nic nestojí“, když tě teda stojí víc, než většinu rodičů této planety ![]()
Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí?
Jak to ten otec udělá? To mě fakt zajímá.
@Keyllah píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? ahaaneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.
Bude nám chybět, že? ![]()
Ale jeden odejde, někdo jiný přijde, takový věčný koloběh EM
.
Tak s fabulacemi tu zacala @Černá vdova