Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Phenomene
25.5.18 18:49
@Keyllah píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? aha :think: aneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.

Jeste neco malo verejne. Takze se mi opet potvrdilo, ze stiplavost, utocnost a pleveleni je vyhrazeno pouze zenam.

Jen na okraj. Do zakladatelky jsem zde nekopal. Pouze jsem predlozil alternativni verzi. Pro nekoho nekousnutelne, ze genderove obracenou.. :kytka: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
25.5.18 18:52
@jkra píše:
hele, a to, ze to vymyslel, az kdyz nova zena nemuhe otehotnet, je nahoda:)?

A to se tam pise kde? Co kdyz 4 roky problemu jsou ve skutecnosti spory o peci? Oboji, to tvoje i to moje ma stejne realny zaklad.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 18:58
@salamio píše:
Tu mám i kdybych nic nenapsal. Můj duch zde bude stále s vámi, dokonce jsou jím prostoupena i pravidla EM :)

Cože? 8o

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 19:00
@Saulus píše:
Jak by to udelal? Asi jako zeny.

Najde si prachatého nabíječe, jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
25.5.18 19:09
@Černá vdova píše:
Najde si prachatého nabíječe, jo? :mrgreen:

Nebo varianta b. Nechá si vyplacet tucne alimenty.. tak 2000 by melo stacit. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
8397
25.5.18 19:16
@Saulus píše:
Nebo varianta b. Nechá si vyplacet tucne alimenty.. tak 2000 by melo stacit. :jazyk:

A vzhledem k tomu, že naprostá většina alimentů je mezi 1000 - 3000 Kč, tak zas jen plácáš.

Ono ani ta tvoje nebude mít ty alimenty nadstandartní a ani nebude bydlet v domě, co splácíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 19:19
@Saulus píše:
A to se tam pise kde? Co kdyz 4 roky problemu jsou ve skutecnosti spory o peci? Oboji, to tvoje i to moje ma stejne realny zaklad.. :lol:

nemá to stejný základ

@jkra vychází z toho, co napsala zakladatelka, ty vycházíš z toho, co ti udělala tvoje ex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
25.5.18 19:25

@Saulus
2000 to je dnes spíš málo. Jsi mi tou neznalostí „alimentní“ současné situace vybavil kamarádčina ex, kterého jsme pak vídali na nějakých společenských akcích. Prý se po rozchodu divil, jak je to jídlo a toaleťák :lol: drahé. On se o to totiž ve vztahu nezajímal, jen občas kamarádce vynadal za drahý nákup (jídla a toho toaleťáku :mrgreen: ).
Dítě i bez jakýchkoli výdajů navíc bývá tedy v rodině nejdražší položka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
25.5.18 19:27
@zoidberg píše:
Ano vím. Hodně něčích dcer mi prošlo pod… rukama ;)
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
25.5.18 19:35
@salamio píše:
Ten už má i můj jedenáctiletý syn. Akorát o tom ještě neví :D

Dobre, ucet s pristupem:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
25.5.18 19:55
@Sexynohy píše:
@Saulus
2000 to je dnes spíš málo. Jsi mi tou neznalostí „alimentní“ současné situace vybavil kamarádčina ex, kterého jsme pak vídali na nějakých společenských akcích. Prý se po rozchodu divil, jak je to jídlo a toaleťák :lol: drahé. On se o to totiž ve vztahu nezajímal, jen občas kamarádce vynadal za drahý nákup (jídla a toho toaleťáku :mrgreen: ).
Dítě i bez jakýchkoli výdajů navíc bývá tedy v rodině nejdražší položka.

To nepis mne. To ja jsem dostal dostatecne fundovanou prednasku ze statistiky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1208
25.5.18 20:00
@Saulus píše:
Nebo varianta b. Nechá si vyplacet tucne alimenty.. tak 2000 by melo stacit. :jazyk:

Tak 2000 tučné alimenty jo si pobavil :mrgreen:

Tohle by mělo být minimum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 20:18
@Vosma29 píše:
Tak 2000 tučné alimenty jo si pobavil :mrgreen:Tohle by mělo být minimum

Určitě myslel 2 000 EUR :palec:.

• Citovat
  • Upravit
1208
25.5.18 20:42

@Černá vdova

To pak jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.5.18 21:35
@Saulus píše:
Pokud se nepletu, tak podle US chudoba neni duvod pro omezeni rodicovskych prav.

Chudoba ne, ale porušování rozsudku ano. A jako uplne hlavni vec vidim to, ze k nemu deti nechteji…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky