Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe paséale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali
Jen si dělejte srandu ze starého člověka ![]()
Hanba!
@zoidberg píše:
Jen si dělejte srandu ze starého člověka
Hanba!
Jo tak Ty se považuješ za zkušenějšího z pozice vysokého věku, jo? ![]()
@jkra píše:
hele, a to, ze to vymyslel, az kdyz nova zena nemuhe otehotnet, je nahoda:)?
Upozornuji, ze se zase jedna o fabulaci. Sama psala, ze 4 roky, tedy od rozvodu, dela „problemy“. Celkem by mne zajimalo o jakou. To ze si to zakladatelka takhle spojila preci neznamena, ze to tak je. Muze byt a nemusi. Nicmene sama pise, ze next „by to nevadilo“. To nezni jako „moc chci alespon tvoje deti, kdyz se mi sve nedari“.
To vazne vsechny vidite jen cernobile?
@Keyllah píše:
myslím, že většina z nás tady už pochopila, že tvé dítka žijí ze vzduchu a ranních kapiček rosy...……...bohužel drtivá většina lidstva to takto nemá, tudíž se jim ty děti trošku prodraží.
@Keyllah píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? ahaaneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.
Výstižně napsaný.
@Saulus píše:
Upozornuji, ze se zase jedna o fabulaci. Sama psala, ze 4 roky, tedy od rozvodu, dela „problemy“. Celkem by mne zajimalo o jakou. To ze si to zakladatelka takhle spojila preci neznamena, ze to tak je. Muze byt a nemusi. Nicmene sama pise, ze next „by to nevadilo“. To nezni jako „moc chci alespon tvoje deti, kdyz se mi sve nedari“.To vazne vsechny vidite jen cernobile?
Ne, pane vedoucí… O… ten čtvereček je černý
@Keyllah píše:
Aha, chápu. Aneb pohádka o něčem, co reálně u tebe neexistuje, nemáš s tím zkušenost, ale víš určitě že to tak jek čemu věštecká koule, když máme tebe
@Keyllah píše:
Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe paséale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali
Já padnu.
![]()
@Kobliha51 píše:
Všechno, co jsi tu napsal, tu zůstane na věky. Amen.
To mi vubec nevadi. Nemam se zac stydet. ![]()
@Černá vdova píše:
Jo tak Ty se považuješ za zkušenějšího z pozice vysokého věku, jo?
To každopádně, ale taky mám možná z Vás nejvíce dětí ![]()
@zoidberg píše:
To každopádně, ale taky mám možnáz Vás nejvíce dětí
ale asi jen „možná“, že? ![]()
@Keyllah píše:
myslím, že většina z nás tady už pochopila, že tvé dítka žijí ze vzduchu a ranních kapiček rosy...……...bohužel drtivá většina lidstva to takto nemá, tudíž se jim ty děti trošku prodraží.
UFFFFFFFFF už jsem se chtěla leknout, že někde dělám zásadní chybu, mě teda moje děcka k---rňa něco stojí a to si myslím, že nejsou moc náročný. Díííííky začala jsem propadat depréézi. ![]()
@žampion píše:
UFFFFFFFFF už jsem se chtěla leknout, že někde dělám zásadní chybu, mě teda moje děcka k---rňa něco stojí a to si myslím, že nejsou moc náročný. Díííííky začala jsem propadat depréézi.
Teprve jsi do ní začala propadat?? poté, co jsem letos kupovala už šesté boty, jsem v té deprézi už asi trvale
nejen, že jim roste pořád noha, ale oni chtějí pořád jíst a odmítají se koupat venku v rybníku. Tsss jsem to někde asi výchovně zanedbala
![]()
Co se dá dělat
.