Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Černá vdova
25.5.18 12:28
@botl píše:
Já myslela, žes psal, že o děti pečuješ osobně a ne, žes je poslal do Konga nebo Pákistánu.

Tady se člověk dozví věci… ;)

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 12:30
@Saulus píše:
Klidne mi to vpal hned. Ja se te nebojím. Vse jsem udelal jak nejlepe jsem uměl.Pospes si. Za 3 tydny mazu ucet…

Nefunguje vyhledávač, smůla :nevim:.

Přeju Ti, abys měl důvod ten účet smazat :palec:.

• Citovat
  • Upravit
17308
25.5.18 12:30
@botl píše:
Já myslela, žes psal, že o děti pečuješ osobně a ne, žes je poslal do Konga nebo Pákistánu.

Reagoval jsem pouze na „drtivou většinu lidstva“ a ta se mnou doma nebydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
25.5.18 12:32
@Keyllah píše:
však říkám, buď rád, že ty tvoje žijí z ranní rosy ;) neříkej, že do těch svých investuješ víc jak většina lidí, tedy víc než ten zmíněný dolar :think: ty pokrytče, kde je to tvoje „skoro nic nestojí“, když tě teda stojí víc, než většinu rodičů této planety :mrgreen:

Ano stojí mě více, protože si na to vydělám, tak jim můžu dopřát. Ale kdybych nemohl, tak skoro nic nestojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
25.5.18 12:36
@Černá vdova píše:
Bude nám chybět, že? :mrgreen:
Ale jeden odejde, někdo jiný přijde, takový věčný koloběh EM 8).

Jen já tady budu strašit do smrti! Vás všech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56334
25.5.18 12:38
@Saulus píše:
Ja myslim ze koruna je malo.. Ja navrhuji dat mu deti do pece a posilat mu na ne tucne vyzivne, kdyz je chudak v exekucich.. :kytka:

hele, a to, ze to vymyslel, az kdyz nova zena nemuhe otehotnet, je nahoda:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 12:40
@jkra píše:
hele, a to, ze to vymyslel, az kdyz nova zena nemuhe otehotnet, je nahoda:)?

rozhodně! a až nová žena otěhotní, tak je zase bude chtít náhodou vracet matce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
25.5.18 12:41
@zoidberg píše:
Ano stojí mě více, protože si na to vydělám, tak jim můžu dopřát. Ale kdybych nemohl, tak skoro nic nestojí ;)

Aha, chápu. Aneb pohádka o něčem, co reálně u tebe neexistuje, nemáš s tím zkušenost, ale víš určitě že to tak je :mrgreen: k čemu věštecká koule, když máme tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
25.5.18 12:42
@Černá vdova píše:
Bude nám chybět, že? :mrgreen:
Ale jeden odejde, někdo jiný přijde, takový věčný koloběh EM 8).

za mě škoda, ze začátku mi přišel jako fajn chlap se kterým se dá pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
25.5.18 12:43
@Keyllah píše:
Aha, chápu. Aneb pohádka o něčem, co reálně u tebe neexistuje, nemáš s tím zkušenost, ale víš určitě že to tak je :mrgreen: k čemu věštecká koule, když máme tebe :kytka:

Přesně, stačí si nechat poradit od zkušenějšího. Aspoň že jsi na to už přišla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
25.5.18 12:45
@zoidberg píše:
Přesně, stačí si nechat poradit od zkušenějšího. Aspoň že jsi na to už přišla :kytka:

Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe pasé :mrgreen: ale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 12:47
@Keyllah píše:
Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe pasé :mrgreen: ale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali :kytka:

:lol: :lol: :lol: touché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 12:58
@salamio píše:
Jen já tady budu strašit do smrti! Vás všech :mrgreen:

Budeš mít náležitou pozornost :P.

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
25.5.18 13:00
@Keyllah píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? aha :think: aneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.

K tomuhle ti napisu SZ

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 13:01
@Keyllah píše:
Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe pasé :mrgreen: ale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali :kytka:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí