Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Phenomene
25.5.18 12:15
@Keyllah píše:
zase jen nějaký balast a fabulace…dost v tom poznávám tvůj příběh a trápení, chápu, že tě to trápí, ale není ti trochu blbý tím totálně zahltit diskuzi někoho jiného? Zakladatelka popsala svoji situaci a ty rozjíždíš opět ty svoje konstrukce „co kdyby“...……….

Tak s fabulacemi tu zacala @Černá vdova :lol: :lol:

Ja to jen otocil a dohnal ad absurdum. A navic to tam i napsal :lol:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 12:16
@botl píše: …a že máš teda vyhledat, kde to jako psal…

Smůla, EM momentálně nevyhledává. :nevim:
Navíc už jsem ho jednou měla na lopatě, vezl se do pece a stejně hulákal, že to tak není. ;)
Ale já si dobře pamatuju, takže mu to klidně vpálím při jiné příležitosti. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
41603
25.5.18 12:16
@zoidberg píše:
Výlety a kroužky jsou zbytečnosti. Dcery potřebují především pevnou ruku. Děti skoro nic nestojí.

myslím, že většina z nás tady už pochopila, že tvé dítka žijí ze vzduchu a ranních kapiček rosy...……...bohužel drtivá většina lidstva to takto nemá, tudíž se jim ty děti trošku prodraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 12:17
@Saulus píše:
Tak s fabulacemi tu zacala @Černá vdova :lol: :lol:Ja to jen otocil a dohnal ad absurdum. A navic to tam i napsal :lol:

Ale houby. Ty jsi zpochybnil mou teorii, přestože byla velmi pravděpodobná. ;)

• Citovat
  • Upravit
8397
25.5.18 12:18
@Keyllah píše:
když ono to pak není už ani zábavný…zakladatelka chce něco řešit a místo toho dojde ke slovnímu exibicionismu někoho dalšího, který si to ještě přibarví, upraví a za chvilku se řeší něco úplně jiného, co s fakty od zakladatelky není nic moc společného…

však přesně o to jde

k čemu jinému je emimi, než k tomu, aby se zdůraznila střídavka jako nejlepší řešení při rozchodu a že ex pobírají tučné výživné od nebohých udřených manželů

egocentrikovi přece ví, že to „jeho“ sdělení je to nejdůležitější, ať si zakladatel píše co chce jak chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
25.5.18 12:18
@Černá vdova píše:
Smůla, EM momentálně nevyhledává. :nevim:
Navíc už jsem ho jednou měla na lopatě, vezl se do pece a stejně hulákal, že to tak není. ;)
Ale já si dobře pamatuju, takže mu to klidně vpálím při jiné příležitosti. :jazyk:

Klidne mi to vpal hned. Ja se te nebojím. Vse jsem udelal jak nejlepe jsem uměl.

Pospes si. Za 3 tydny mazu ucet…

• Citovat
  • Upravit
17308
25.5.18 12:19
@Keyllah píše:
myslím, že většina z nás tady už pochopila, že tvé dítka žijí ze vzduchu a ranních kapiček rosy...……...bohužel drtivá většina lidstva to takto nemá, tudíž se jim ty děti trošku prodraží.

Drtivá většina dětí na planetě vyžije z necelého dolaru denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 12:20
@Keyllah píše:

On počal brethariany? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
@Saulus píše:
Tak s fabulacemi tu zacala @Černá vdova :lol: :lol:Ja to jen otocil a dohnal ad absurdum. A navic to tam i napsal :lol:

A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? aha :think: aneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
@Saulus píše:

A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? aha :think: aneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 12:21
@zoidberg píše:
Drtivá většina dětí na planetě vyžije z necelého dolaru denně.

Já myslela, žes psal, že o děti pečuješ osobně a ne, žes je poslal do Konga nebo Pákistánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.5.18 12:22
@Saulus píše:
Klidne mi to vpal hned. Ja se te nebojím. Vse jsem udelal jak nejlepe jsem uměl.Pospes si. Za 3 tydny mazu ucet…

Všechno, co jsi tu napsal, tu zůstane na věky. Amen. :think:

• Citovat
  • Upravit
41603
25.5.18 12:24
@zoidberg píše:
Drtivá většina dětí na planetě vyžije z necelého dolaru denně.

však říkám, buď rád, že ty tvoje žijí z ranní rosy ;) neříkej, že do těch svých investuješ víc jak většina lidí, tedy víc než ten zmíněný dolar :think: ty pokrytče, kde je to tvoje „skoro nic nestojí“, když tě teda stojí víc, než většinu rodičů této planety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.5.18 12:25

@Saulus

Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí?
Jak to ten otec udělá? To mě fakt zajímá.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 12:27
@Keyllah píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? aha :think: aneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.

Bude nám chybět, že? :mrgreen:
Ale jeden odejde, někdo jiný přijde, takový věčný koloběh EM 8).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky