Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saulus píše:
Klidne mi to vpal hned. Ja se te nebojím. Vse jsem udelal jak nejlepe jsem uměl.Pospes si. Za 3 tydny mazu ucet…
Nefunguje vyhledávač, smůla
.
Přeju Ti, abys měl důvod ten účet smazat
.
@botl píše:
Já myslela, žes psal, že o děti pečuješ osobně a ne, žes je poslal do Konga nebo Pákistánu.
Reagoval jsem pouze na „drtivou většinu lidstva“ a ta se mnou doma nebydlí.
@Keyllah píše:
však říkám, buď rád, že ty tvoje žijí z ranní rosyneříkej, že do těch svých investuješ víc jak většina lidí, tedy víc než ten zmíněný dolar
ty pokrytče, kde je to tvoje „skoro nic nestojí“, když tě teda stojí víc, než většinu rodičů této planety
Ano stojí mě více, protože si na to vydělám, tak jim můžu dopřát. Ale kdybych nemohl, tak skoro nic nestojí ![]()
@Černá vdova píše:
Bude nám chybět, že?
Ale jeden odejde, někdo jiný přijde, takový věčný koloběh EM.
Jen já tady budu strašit do smrti! Vás všech ![]()
@Saulus píše:
Ja myslim ze koruna je malo.. Ja navrhuji dat mu deti do pece a posilat mu na ne tucne vyzivne, kdyz je chudak v exekucich..
hele, a to, ze to vymyslel, az kdyz nova zena nemuhe otehotnet, je nahoda:)?
@jkra píše:
hele, a to, ze to vymyslel, az kdyz nova zena nemuhe otehotnet, je nahoda:)?
rozhodně! a až nová žena otěhotní, tak je zase bude chtít náhodou vracet matce.
@zoidberg píše:
Ano stojí mě více, protože si na to vydělám, tak jim můžu dopřát. Ale kdybych nemohl, tak skoro nic nestojí
Aha, chápu. Aneb pohádka o něčem, co reálně u tebe neexistuje, nemáš s tím zkušenost, ale víš určitě že to tak je
k čemu věštecká koule, když máme tebe ![]()
@Černá vdova píše:
Bude nám chybět, že?
Ale jeden odejde, někdo jiný přijde, takový věčný koloběh EM.
za mě škoda, ze začátku mi přišel jako fajn chlap se kterým se dá pokecat.
@Keyllah píše:
Aha, chápu. Aneb pohádka o něčem, co reálně u tebe neexistuje, nemáš s tím zkušenost, ale víš určitě že to tak jek čemu věštecká koule, když máme tebe
Přesně, stačí si nechat poradit od zkušenějšího. Aspoň že jsi na to už přišla ![]()
@zoidberg píše:
Přesně, stačí si nechat poradit od zkušenějšího. Aspoň že jsi na to už přišla
Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe pasé
ale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali ![]()
@Keyllah píše:
Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe paséale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali
touché
@salamio píše:
Jen já tady budu strašit do smrti! Vás všech
Budeš mít náležitou pozornost
.
@Keyllah píše:
A? tím pádem už to není balast co zbytečně zahlcuje diskuzi? ahaaneb jak si nenápadně aspoň slovně kopnout do někoho dalšího, když to bývalá udělala předtím mě…aneb jak nás formují naše zážitky, tak s ohledem na to, že tě registruji od začátku tvého problému, bohužel musím říct, že se to na tvém projevu odráží…štiplavější a útočnější, chápu že je to obranný mechanismus, ale škoda, no.
K tomuhle ti napisu SZ
@Keyllah píše:
Zkušenější je ten, kdo má nějaké zkušenosti a má jich víc než já. Takže to se obávám je u tebe paséale jestli myslíš zkušenosti s věštěním bez věštecké koule, tak jsou tady stovky diskuzí „jsem nebo nejsem těhotná“ a tam by ti ruce utrhali
Tady se člověk dozví věci…