Exekuce a žádost o hypotéku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.2.17 15:01

@Zahradnice Roku
Já jsem finanční poradce, který spolupracuje s celým finančním trhem a dělá porovnání s bankami, nespolupracuji pro jednu banku. Vyhledávám pro každého klienta vše na míru. Nestojím o konflikty. Pouze nabízím své zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 15:02
@TerezaKorinkova píše:
@hudečice Nabízím pouze moje služby, vzhledem k praxi, kterou v oboru mám. Vzhledem k tomu, že tento e-mail používám nejvíc, tak ho zmiňuji. Jinak tu souhlasím s názory ohledně spoření. Banka nedá 100 % hypotéku. Ale jsou způsoby, jak ji přesto získat, ikdyž nejsou snadné. Zkušenost mám, že banka hypotéku schválila, ikdyž klientka neměla žádné vlastní prostředky.

Tomu nevěřím. Bez úspor a 100% hypotéka? 8o To už je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 15:03
@TerezaKorinkova píše:
@Zahradnice Roku
Já jsem finanční poradce, který spolupracuje s celým finančním trhem a dělá porovnání s bankami, nespolupracuji pro jednu banku. Vyhledávám pro každého klienta vše na míru. Nestojím o konflikty. Pouze nabízím své zkušenosti.

to věřím, já dělám v podobném duchu…jen mi tato reklama přijde vtipná a hlavně zakázaná :)))))

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 15:04

@hudečice
Pokud nemáte s něčím tkovým praxi a nepohybujete se v tom, tak je mi jasný, že neuvěříte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
9.2.17 15:15
@hudečice píše:
Tomu nevěřím. Bez úspor a 100% hypotéka? 8o To už je moc.

Tak dřív to fakt šlo. Ale teď už teda ani náhodou, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 15:16
@Salvaje píše:
Tak dřív to fakt šlo. Ale teď už teda ani náhodou, no…
Tak slečna píše, že takové klienty má, proto se dívím. Viz:
@TerezaKorinkova píše:
Zkušenost mám, že banka hypotéku schválila, ikdyž klientka neměla žádné vlastní prostředky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
9.2.17 15:18
@hudečice píše:

Však, jo, dřív to šlo, takže takové zkušenosti mít může. Ale teď si myslím, že už to fakt nepůjde. Pokud teda nemá na myslí čerpat ta zbylá procenta jiným úvěrem nebo něco podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 15:32

@Salvaje Ano, jde to právě i spojením hypotéky a úvěru ze stavebka, tím klient získá vlastní prostředky. Samozřejmě když klient má vlastní prostředky, má lepší sazby, a další výhody. Dnes ale moc lidí si nespoří a vlastní peníze nemá. Proto to řešíme i touhle cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.2.17 16:51
@TerezaKorinkova píše:
@Salvaje Ano, jde to právě i spojením hypotéky a úvěru ze stavebka, tím klient získá vlastní prostředky. Samozřejmě když klient má vlastní prostředky, má lepší sazby, a další výhody. Dnes ale moc lidí si nespoří a vlastní peníze nemá. Proto to řešíme i touhle cestou.

takže se zadluží na všechny strany nebonitní chudý klient, který není schopen na vlastní našetřit ani suchý z nosu. Což zavání velkým průserem, protože takový chuďas, co neušetřil ani vindru, má hluboko do kapsy a pojede od výplaty k výplatě, bez tvorby rezerv.
http://zpravy.e15.cz/…ijmu-1303088
Jakékoli rozkolísání směrem nahoru - a ono je to jen otázka času, vážení - jej pošle ke dnu. A k tomu mu s vidinou pěkné provize velmi " empaticky" dopomůže vychcaný rádce. A pak je tu banka, kterou bude jistěže zajímat, ne že ne, kolik dluhů má žadatel kromě mé hypotéky. S náhodným výpadkem příjmu a vytloukání klínu klínem další půjčkou pak hrozí sankce včetně sesplatnění.
To je ale pánu poradci jedno, kapsu si už na hejlovi namazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 17:14

@Burj Chalifa
Záleží jaký je ten poradce člověk. Neměl byste člověka soudit, jen podle toho, co dělá, ale podle kvality odvedené práce a morálce, kterou má. Já jich také znám spoustu. Já se pouze snažím, abych splnila očekávání svých klientů, pokud oni se rozhodnou, že to chtějí, je čistě jejich rozhodnutí. Staráme se o ně. Když klient něco potřebuje, obrátí se na nás. Naše spolupráce nekončí podepsáním smlouvy. Jak jsem řekla, každý poradce svou práci dělá jinak. Toť za mě vše k této diskuzi. Nechtěla jsem tu udělat zle. Záleží, jak kdo si to z z diskuzi odvodí a reaguje. Nashle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.19 20:21

Dobry vecer manzel chce vzit hypotéku ale ja mam exekuci ale do papiru s nim nejdu vadito budou z o nejak kontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
8.6.19 23:36
@Marcelka2610 píše:
Dobry vecer manzel chce vzit hypotéku ale ja mam exekuci ale do papiru s nim nejdu vadito budou z o nejak kontrolovat

Pokud jste manželé, tak stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
16.6.19 12:12

Velmi pravděpodobně bude uvalena i exekuce na jeho účty. Hypoteku nedostane. Je potřeba exekuci okamžitě uhradit. Až bude vše zaplacené a účet váš odblokovany pokud máte pak bych teprve zkoušela se zeptat. Každá banka má jiné podmínky. Určitě je větší šance az po zaplacení exekuce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel