Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Hamouzka @matkabagristy Vila ne, ale prostředky na její rekonstrukci ano (co psal jeden bulvár). Teď jsem zas rychle koukla na další bulvár (nikdo seriozni o tom nepřekvapivě nepíše) a tam zas je, že to koupil pan B. před manželstvím. Nevím o tom nic, takže k tomu už jsem zticha.
@pe-terka nijak. Šachta si jede monolog. Když je termín na odpověď, tak napíšou, že se ozvou do xy, že to musí dohledat. Nějakej pátek se to děje a výsledek v nedohlednu. Udělej Jíchovi pakárnu a ten ti udělá větší, že ti zatíží veškerej majetek
@bertoldina píše:
@Hamouzka @matkabagristy Vila ne, ale prostředky na její rekonstrukci ano (co psal jeden bulvár). Teď jsem zas rychle koukla na další bulvár (nikdo seriozni o tom nepřekvapivě nepíše) a tam zas je, že to koupil pan B. před manželstvím. Nevím o tom nic, takže k tomu už jsem zticha.
ano, mám pocit, že financování rekonstrukce vily tam hrálo nějakou roli..Ale taky čerpám jen z bulváru.
@bertoldina podíl tam ex neměl, rekonstrukce proběhla, když tam bydlela její máma (zpěvačka) dávno před ex. Takže nápis, že tady je možný všechno sedí. A to čuměl i Nemeth, kterej vyhrál několik sporů i nad státem. Proto nám jasně povídal, že do toho nejde, nejistej výsledek
@bertoldina píše:
tez jsem to cetla, neni to jednoznacne. Jako pan B. asi neni hlupak, co investuje do ciziho.
@matkabagristy píše:
tez jsem to cetla, neni to jednoznacne. Jako pan B. asi neni hlupak, co investuje do ciziho.
Je možné, že P. neměla po rozvodu na vyplacení peněz B., pokud financoval rekonstrukci. A on měl naopak prostředky vyplatit ji ![]()
Každopádně chápu, že je to pro rod F. asi hodně bolavé téma.
@Slavka28 Držím palce, ať se dáš brzo dohromady. Jestli se pak na vymáhání nákladů vybodneš, tak se to dá snadno pochopit, nervy má člověk jen jedny
A jestli do toho půjdeš, tak super, klidně zas napiš, jestli můžu nějak pomoci.
@bertoldina Děkuji moc, jsi úžasná
! Teď si dám pár dní pauzu, abych se začala dávat dohromady a i přibrala, protože na mně chrastí kosti, pak bych ráda zkusila získat alespoň nějaké náklady zpět.
@Hamouzka píše:
@pe-terka dluhy fakticky nemáme, já se přivdala do bohatý famílie
Tak to jsi za hvezdu, ze jsi zvladla se tak dobre vdat ![]()
Ale dalsi veci ti viditelne uz moc nevychazi, ze ![]()
Posli na tu mrtvolu co pises 2 ukrajinsky lopaty a mas vyreseno hned ![]()
@Chytrak, ty máš asi hodně velké problémy se sebevědomím, tak snad ti tato rýpavá a nedospělá poznámka pomohla, aby jsi si ho zvýšil nebo zvýšila. Takových lidí, co k tomu, aby si honili ego, potřebují urážet druhé, je mi fakt líto. Ale, na každého jednou dojde, to je ta zdravá rovnováha
@Chytrak píše:
Tak to jsi za hvezdu, ze jsi zvladla se tak dobre vdat
Ale dalsi veci ti viditelne uz moc nevychazi, zePosli na tu mrtvolu co pises 2 ukrajinsky lopaty a mas vyreseno hned
Tak špatně na tom nejsem, abych to musela řešit. Na. sralo mě to, ale život jde dál a nehodlám se zabejvat debi.lama, máme advokáta. Věci mi vychází, mám spokojený děcka a to je nejvíc
. Ty ten život nebudeš mít nejlehčí, když se vzmůžeš na papouškování, rada nikde, kakadu
Mlčeti zlato ![]()
@karinka asi potřebuje dohodit kšeft nějakým svým kamarádíčkům od lopaty
![]()
Zdravě sebevědomej člověk si nedá takovou přezdívku, tak i to o něm něco vypovídá. Prostě nejistej člověk, co si rád hraje na machra, takovejch je
@Chytrak píše:
Tohleto bych rozhodne resil s pravniky od toho jsou. Ty vlastne nemas sanci rozklicovat, kdo co udelal spatne. S nejvetsi pravdepodnosti exekutor, ale nemusi to uplne tak byt. Na zacatku asi on, ale klidne mohla udelat chybu i urednice na KN a pak doslo ke zretezeni chyb.
Soudim z toho jak ta pipina si rekla o uplatek, aby to napravili, takze to jednoznacne zamerne zdrzuji a jeste ke vsemu si ti dovoli rict tohle.Jak jsem psal, ty nemas ve svem case, sanci to vubec zjistit a kdyz je oslovi pravni kancelar, tak to bude stat v pozoru i reditelka uradu a salutovat ti. Ve vysledku pokud oni jako urad udelali botu a navic s prodlevami to odmitaji napravit muzou ve vysledku jako urad platit i pomerne vysoke odskodne po patricne medializaci(toho se urednici hodne boji), reditel/vedouci muze prijit i dost rychle o misto a pak si rozmysli po podani TO na konkretni osobu v urade, aby te nejaka hlupacka vyzyvala k uplatku za to, aby napravili to co zvorali.
Proto bych to dal pravnikovi a vic se v tom neangazoval. To co zaplatis jemu se ti mnohonasobne vrati minim. v usetrenem case, energii, klidu, ve vysledku i penezich a hlavne on je odbornik, ktery presne vi co udelat narozdil od tebe.
Pokud je tvým cílem zesměšňovat lidi, začni u sebe. Rozklíčovala jsem, kdo chybu udělal.
@Slavka28 se svým příběhem by jsi mohla napsat do https://www.jakprezitdluhy.cz
Nebo napsat Na Twitter na profil Daniel Hule.
Ti mají také velkou moc jako neziskovka to medializovat.
..Nebo napsat Na Twitter na profil Daniel Hule.
Ti mají také velkou moc jako neziskovka to medializovat.
A co tak nsapt něco vlastního? Rozšířit to: https://bit.ly/36V8fYc mezi lidi? A když už nic, tak je tu zkušenost. S neziskovkama, s parazity a dalšími vyžírkami které ten mrtvý Quarda neživí. A…
„NIKDY ŽIVIT NEBUDE“ ![]()
„Parazit bez hostitele pojde… hladem“. ![]()