Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@topkiss pokud se měli podílet všichni, tak bych si taky vzala právníka…a odečetla jim to, co měli dát a nedali…
@Lucie008 děkuji. Já vždy vše platila včas. V životě jsem neměla žádné dluhy a oni kvůli týdnu budou tak vysilovat… A to dostanou ještě víc peněz, než bych jim musela dát. Jen abych měla klid
@topkiss nebuď blázen, za tohle jim nic navíc nedávej…máš děti, nech to jim…
@Monchichik
Kdybych jim to odecetla, tak se roky soudí. Podepsala jsem jim vyšší výplatu, než mělo nárok abych měla klid a tohle je odměna no
@topkiss no tak ať se klidně soudí…nevím, proč jim chceš dát víc než co měli dostat…to bys jim taky mohla dát všechno, aby měla klid…ve chvíli, kdy začli s tímhle, bych si vzala právníka…
@Monchichik
Celé to dědictví mělo být dětí. Notářka se jich ptala, jestli není rozumné to nechat nezletilým když už budou mít tak stižený život. Ale nechtěli. Chtěli to pro sebe
@topkiss no tak když to chtěli, tak ať se zadáví…ale nedostali by ani o korunu navíc…
@Monchichik jenže já si nemohla dovolit to prodlužovat. Platit hypotéku na byt, který mi k ničemu není jsem si nemohla dovolit. Jejich podíl byl minimální, takže i kdyby se museli podílove podílet, bylo by to pro mě úplný nic
@topkiss pro tvůj klid kontaktuj exekuční úřad a zeptej se jich co a jak. Zda se máš něčeho obávat.
A charity mají bezplatnou právní poradnu, tu když tak taky kontaktuj a porad se s nimi.
(Došlo mi kdo jsi až jak jsem si přečetla o těch rodičích, hodně síly a drž se, přejí ty ať máš od nich co nejdřív klid) ![]()
@topkiss já tě chápu
..hrozná situace a hrozní lidé… neboj se, jestli peníze přijdou za týden, tak oni nic nestihnou