Eye Q - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
18.10.21 12:38

Začala jsem 11letému synovi dávat EyeQ na doporučení dětského lékaře, je nepozorný, ve škole ruší, škola ho vůbec nebaví, blbě čte…jí to asi 3dny a stěžuje si, že se mu chce zvracet a točí se mu hlava…může to mít souvislost nebo na mě zase něco zkouší, aby nemusel do školy? Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16999
5.1.23 05:46

Dobré ráno, někde jsem četla, že existují přípravky, které nejsou tak předražené a mají mít stejné množství těch látek.. Dokážete doporučit? Pro syna 7 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
5.1.23 09:18

Ja ti nevim, vzdyt lahvicka stoji 400,– a staci to na cca na2 mesice… Neurotreska (ta nejdrazsi) stoji snad 1600,– na stejne obdobi a zkusenosti mam u ADHDete ted aktualne o mnoho lepsi s eyeQ… levnejsi snad jedine Mollers v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
5.1.23 09:20

Jeste maji snad dobry rybi tuk u Energy, ale je v kapslich coz moje dite neda a neporovnavala jsem si obsah tech ucinnych latek… aby to nebylo ze misto 5ml tekutiny budes muset dat treba az 3 kapsle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.4.23 14:16

Užíval jste někdo i rositu olej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.23 19:00

Dobrý den,
při řešení všech poruch zde zmiňovaných je důležité, aby EPA v preparátu výrazně převyšovaly DHA.

Viděla jsem graficky zpracované různé poměry EPA vs. DHA a u toho přehled výsledků na dětských pacientech. Výrazně nejlépe vycházel právě ten poměr kdy EPA bylo výrazně výrazně vyšší než DHA. A to nemají všechny preparáty.

Velmi zajímavý je, ale článek od otce 3 dětí, který sem vkládal ohledně vitamínu E a užití různého oleje v preparátu. Z toho pak Equazen nevychází úplně nejlépe neboť Ečko tam má. Zase má ale skvělý poměr EPA/DHA..

Tak snad si časem každý najde něco co pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková