Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Začala jsem 11letému synovi dávat EyeQ na doporučení dětského lékaře, je nepozorný, ve škole ruší, škola ho vůbec nebaví, blbě čte…jí to asi 3dny a stěžuje si, že se mu chce zvracet a točí se mu hlava…může to mít souvislost nebo na mě zase něco zkouší, aby nemusel do školy? Moc děkuji ![]()
Dobré ráno, někde jsem četla, že existují přípravky, které nejsou tak předražené a mají mít stejné množství těch látek.. Dokážete doporučit? Pro syna 7 let?
Ja ti nevim, vzdyt lahvicka stoji 400,– a staci to na cca na2 mesice… Neurotreska (ta nejdrazsi) stoji snad 1600,– na stejne obdobi a zkusenosti mam u ADHDete ted aktualne o mnoho lepsi s eyeQ… levnejsi snad jedine Mollers v akci.
Jeste maji snad dobry rybi tuk u Energy, ale je v kapslich coz moje dite neda a neporovnavala jsem si obsah tech ucinnych latek… aby to nebylo ze misto 5ml tekutiny budes muset dat treba az 3 kapsle ![]()
Dobrý den,
při řešení všech poruch zde zmiňovaných je důležité, aby EPA v preparátu výrazně převyšovaly DHA.
Viděla jsem graficky zpracované různé poměry EPA vs. DHA a u toho přehled výsledků na dětských pacientech. Výrazně nejlépe vycházel právě ten poměr kdy EPA bylo výrazně výrazně vyšší než DHA. A to nemají všechny preparáty.
Velmi zajímavý je, ale článek od otce 3 dětí, který sem vkládal ohledně vitamínu E a užití různého oleje v preparátu. Z toho pak Equazen nevychází úplně nejlépe neboť Ečko tam má. Zase má ale skvělý poměr EPA/DHA..
Tak snad si časem každý najde něco co pomůže.