Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Kassor píše:
Bohuzel to tak opravdu vypadaale cekam, jestli se ozve onen pan, ktery ma udajne skvele zkusenosti nebo jestli to je jen clovek, ktery hloupe vyuziva toho, ze mame deti, ktere potrebuji pomoc, coz je vic nez na preshubu
Tak se mi pan ozval do SZ a musim rict, ze mu verim. Je to rodic s postizenym detatkem a chce jen svetu rict, ze jim neco pomohlo. Chce ostatnim pomoc a za to jsem rada. Objednala jsem ten olej a uvidime. Az dorazi a my ho vyzkousime, napisu vam sem sve zkusenosti. Tak nam drzte palce, at pomuze ![]()
@Kassor jako nic proti, ale tady ti řekne kdokoli cokoli a není dobře všemu věřit. A kdyby to bylo taaaaak dobrý určitě by to jako alternativu nabízela i mudr. Bylo by to normálně v lékárně. My tedy zkusili také hodně věci, ale do tohoto bych nešla ikdyby jsi mi to vychvslila po měsíci i ty. Jako ná zázraky nevěřím.
@jopo píše:
@Kassor jako nic proti, ale tady ti řekne kdokoli cokoli a není dobře všemu věřit. A kdyby to bylo taaaaak dobrý určitě by to jako alternativu nabízela i mudr. Bylo by to normálně v lékárně. My tedy zkusili také hodně věci, ale do tohoto bych nešla ikdyby jsi mi to vychvslila po měsíci i ty. Jako ná zázraky nevěřím.
Nikdo nic nerika o zazraku a je to kazdeho volba, co zkusi nebo ne… V lekarnach rozhodne neni vse dobre a zarucene. Ja treba sama mam vyborne zkusenosti s Colostrem od LR a v lekarne ho taky nemaji a doktori ho taky neprodavaji… Tady slo jen o to, ze pan neni podvodnik a rika jen sve zkusenosti nechci nikoho nepravem hanit. Kazdy at si zkousi co chce…
@Kassor to je ok. Klidně to vyzkoušejte. Jen mě zaráží že víš že pán není podvodník. Ty ho znáš osobně? Nebo to víš podle jrdnoho mailu nebo telefonu? Tak ať to pomůže.
@jopo píše:
@Kassor to je ok. Klidně to vyzkoušejte. Jen mě zaráží že víš že pán není podvodník. Ty ho znáš osobně? Nebo to víš podle jrdnoho mailu nebo telefonu? Tak ať to pomůže.
Ano, myslim si, ze to neni podvodnik. Nemam duvod si myslet, ze by byl. Jen proto, ze napsal svoji zkusenost a neco doporucil, tak to ho podvodnikem rozhodne necini… To bych musela byt podvodnik taky a dalsi a dalsi tady na emiminu… Tady jsem prisla (z rad a zkusenosti ostatnich) na dost veci, ktere nam pomohly. Chodim sem hlavne proto, abych si precetla zkusenosti ostatnich, kazdy dle sveho…
rád bych to také uvedl na pravou míru. bohužel do prvního příspěvku jsem dal odkaz, protože jako nováček neznám pravidla a systém to vyhodnotil jako spam a vše zablokoval… Balance Oil od Zinzino užívá syn od dubna tohoto roku. Před tím jsem zkoušeli různé věci, něco malinko a chvíli fungovalo, něco vůbec. Jako rodič se nevzdávám. Tento produkt mi doporučil jeden lékař s tím, že to viděl na konferenci ve Švédsku, ale že v ČR se zatím neprodává, což jsem si později ověřil, že je pravda. nicméně jsem ho sehnal přes Německo. Malému jsme koupili verzi Aqua X tj. rozpustí se to ve vodě nebo studené limonádě a chutná to jako citron tj. voda s citronem. malý by nepolykal nic a olej jako takový nechce. Tohle bere zcela v pohodě. no důležité jsou hlavně výsledky. on má diagnostikované adhd, lehkou mentální retardaci a lehkou mozečkovou obrnu. dříve řekl tak dvě max tři slova po sobě v infinitivu. dnes se mu povede i kratší souvětí. dříve se rozběhl a upadl, nyní zvládne i překážkovou dráhu, špatně spal a počůrával se, dnes spí cenou noc a ráno je suchý. Ano, chodíme s ním cvičit, ergoterapie atd.. Všude si té změny všimli. už je to půl roku a stále se to zlepšuje. a jinak to není žádný nový produkt, ve světě se prodává již mnoho let, jen k nám zatím nějak nedorazil. nyní se už alespoň dá objednat a poslat přímo do ČR i na Slovensko. klidně se ptejte, rád odpovím.
@otec3deti ja jsem to pred 2 dny objednala, jsem moc zvedava… Muzu se zeptat, kolik je synkovi a za jakou dobu jste zacali videt zmeny k lepsimu!? Nase mala je zvykla polykat Eye Q olej s vanilkovou prichuti, tak jsem objednala taky vanilkovou prichut, snad s tim nebude mit problem. Nevite, jak dlouho trva dodani? Dekuji
@Kassor píše:
@otec3deti ja jsem to pred 2 dny objednala, jsem moc zvedava… Muzu se zeptat, kolik je synkovi a za jakou dobu jste zacali videt zmeny k lepsimu!? Nase mala je zvykla polykat Eye Q olej s vanilkovou prichuti, tak jsem objednala taky vanilkovou prichut, snad s tim nebude mit problem. Nevite, jak dlouho trva dodani? Dekuji
první změny už během prvního měsíce. drobné, nepatrné … více pak 2-3 měsíc, to si už všimli i ve školce. Malému je nyní šest a půl tj. začal to brát když mu bylo šest let. většinou to přijde do týdne. Mně osobně třeba vanilka vůbec nechutná, ale to je velmi individuální ![]()
@otec3deti ja tajne doufam, ze to bude chutove podobne jako Eye Q s vanilkovou chuti, nebot nase mala ma velky problem s novou chuti. Nepije limonady ani nic sladkeho, jen vodu a mleko, takze nic jako limonadu neda… Jsem opravdu zvedava, kazdy uspech se pocita????
@otec3deti tak nam to prislo, ale ta chut je opravdu silna, da se rict, ze dost pali na jazyku. Dceri jsem dala na lzicku, ta v domeni, ze to je EyeQ olej to polkla, ale pak vyvalila oci a malem to nedala.. Nevadi, ze to je olej, ale ten palivy az dusivy ocas, to nevim. Da se to michat do jidla? Na lahvicce pisou, ze se ma brat dle vahy. Dcera ma 20kg, tak 3ml (mala lzicka denne by mela stacit). Muzu s tim podavat i Eye Q olej? Dekuji za odpoved
@Kassor píše:
@otec3deti tak nam to prislo, ale ta chut je opravdu silna, da se rict, ze dost pali na jazyku. Dceri jsem dala na lzicku, ta v domeni, ze to je EyeQ olej to polkla, ale pak vyvalila oci a malem to nedala.. Nevadi, ze to je olej, ale ten palivy az dusivy ocas, to nevim. Da se to michat do jidla? Na lahvicce pisou, ze se ma brat dle vahy. Dcera ma 20kg, tak 3ml (mala lzicka denne by mela stacit). Muzu s tim podavat i Eye Q olej? Dekuji za odpoved
To je právě ten rozdíl. Je to díky polyphenolu tj důkaz,že tam je. Díky tomu je to 10× silnější než běžný přípravek. Proto pro děti je často volba Aqua X jak jsem popisoval dříve. Můžete to upgradovat na tuto příchuť. S tím problém nemají. Určitě to můžete kombinovat. Nedá se toho předávkovat. Olej jako takový spíše do salátů. Nejsem ale kuchař. Starší děti to běžně spolknou a zapijí něčím chutným. Časem to ale přestane vadit. Jak se vám podařilo udělat test?
@otec3deti píše:
To je právě ten rozdíl. Je to díky polyphenolu tj důkaz,že tam je. Díky tomu je to 10× silnější než běžný přípravek. Proto pro děti je často volba Aqua X jak jsem popisoval dříve. Můžete to upgradovat na tuto příchuť. S tím problém nemají. Určitě to můžete kombinovat. Nedá se toho předávkovat. Olej jako takový spíše do salátů. Nejsem ale kuchař. Starší děti to běžně spolknou a zapijí něčím chutným. Časem to ale přestane vadit. Jak se vám podařilo udělat test?
Na test si netroufam. Mame velky problem treba strihat nehty, natoz ji pichat do prstu kvuli kapce krve, to by bylo zle… Dnes jsem ji uz dala dalsi lzicku Balance oleje, ale rekce byla zase silna.. Nevim, jestli si na to zvykne
to rozpustne do vody je pro nas taky spatne, nepije nic sladkeho, ani limonady, jen cistou vodu. Milionkrat jsem se ji znazila neco do vody primichat ( leky, vitaminy) a vzdy na to prisla a pit nechtela, proto jsem se uchylila k tomu, ze jsem ji casem zvykla brat vse ze lzicky, bez zapijeni, bez prichuti… A slo to. Colostrum da perfektne ze zlicky, Eye Q olej da taky bez problemu, vitamin D a kapky Biogaia da taky ze lzicky, ale tohle je opravdu silne kafe. Nevim…
@Kassor píše:
Na test si netroufam. Mame velky problem treba strihat nehty, natoz ji pichat do prstu kvuli kapce krve, to by bylo zle… Dnes jsem ji uz dala dalsi lzicku Balance oleje, ale rekce byla zase silna.. Nevim, jestli si na to zvykneto rozpustne do vody je pro nas taky spatne, nepije nic sladkeho, ani limonady, jen cistou vodu. Milionkrat jsem se ji znazila neco do vody primichat ( leky, vitaminy) a vzdy na to prisla a pit nechtela, proto jsem se uchylila k tomu, ze jsem ji casem zvykla brat vse ze lzicky, bez zapijeni, bez prichuti… A slo to. Colostrum da perfektne ze zlicky, Eye Q olej da taky bez problemu, vitamin D a kapky Biogaia da taky ze lzicky, ale tohle je opravdu silne kafe. Nevim…
Vím,že je to těžké. Některé děti s tím mají problém. Chce to vytrvat, protože to vážně funguje a dítě si pak říká samo. My tedy takový problém neměli, malý pije téměř vše a polykání mu problém nedělá. Paní z centra pro adhd děti ale řešila něco podobného jako vy a prostě jen vytrvala. Je pravda, že změnila příchuť, což můžete také, ale je otázka jak to pomůže když malá nechce nic. Voda s citronem ji vadí?
@Kassor píše:
Na test si netroufam. Mame velky problem treba strihat nehty, natoz ji pichat do prstu kvuli kapce krve, to by bylo zle… Dnes jsem ji uz dala dalsi lzicku Balance oleje, ale rekce byla zase silna.. Nevim, jestli si na to zvykneto rozpustne do vody je pro nas taky spatne, nepije nic sladkeho, ani limonady, jen cistou vodu. Milionkrat jsem se ji znazila neco do vody primichat ( leky, vitaminy) a vzdy na to prisla a pit nechtela, proto jsem se uchylila k tomu, ze jsem ji casem zvykla brat vse ze lzicky, bez zapijeni, bez prichuti… A slo to. Colostrum da perfektne ze zlicky, Eye Q olej da taky bez problemu, vitamin D a kapky Biogaia da taky ze lzicky, ale tohle je opravdu silne kafe. Nevim…
Ještě k testu. Malému jsme to dělali ve spánku. Vůbec se nevzbudil. A ty výsledky jsou hodně důležité. Dají spoustu odpovědi. Praktická lékařka byla hodně překvapená, co vše test umí analyzovat a moc se jí líbil…
@otec3deti a co je tedy test schopny zjistit? Dnes jsem si ho rozbalila a koukala na youtubu, jak ho nejrychleji provest.. Ale nevim…