Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Maminky tak jsem synovi Eye q vysadila a on začal být extrémně agresivní,,myslíte mohlo to sním tak zamávat téměř dva dny po vysazení? prosím vas a jak dávkujete sirup musí to být vždy ve stejnou denní dobu? jelikož syn má nepravidelny spanek tak jej užíval pokaždé v jiném časovém odstupu,,budu ráda za každou radu,,děkuji
Ahoj tak jak jsou na tom vaše děti kterým dáváte eye q? pozorujete nějaké změny k lepšímu? zatím dávám 14 dní ale žádné pokroky nevidím. ale na takové závěry je asi ještě brzy. tělo se potřebuje tím tukem opravdu nasytit a může to trvat i ty 3 měsíce jak uvádějí. to by se totiž měla užívat zvýšená dávka 15 ml denně at se tělo nasytí
Ahoj, syn užívá eye q 2 měsíce a zatím nepozoruju změny, uvidíme časem jestli je vůbec k něčemu ale věřím že ano
Ja vidim teda rozdil kdyz vysadime, to je pak casem prusvih hlavne ve skole. Takze se k nemu vzdy pokorne vratime jak tu nekdo spravne psal…
On ten nabeh je dost dlouhy, dva tri mesice, ale pak je to sakra znat.
No náš malej bude mít teprve 4 roky a nasadila jsem ho proto aby se trošku lépe rozmluvil tak uvidíme.
Ten propad po vysazení u nás bývá výrazný. Vlastně mě to trochu znepokojuje. Možná bych měla zkusit placebo.
Maminky,,,mám k dispozici na prodej dvě nová balení Eye Q,,,koupila jsem s předstihem,,syn je bohužel na nej alergický,,cena dohodou,,přikladam foto
Na tento přípravek nenecháme dopustit. Bereme ho od 2 roků, vnukovi je skoro 9. Na agresivitu je nepostradatelný, nemůžeme si dovolit bez něho ani 1 den. Do 5 let jsme měli pleny, nemluvil, neoblékl se, nenajedl, byl roztěkaný. Po užívání začáteční dávky tekuté formy s vanilkou se vše zlepšilo až na úroveň o 2 roky nižší jeho věku. Začal chodit do 1.třídy, kde je v logopedické třídě premiantem třídy z 8 dětí. Tento přípravek má vliv na rozvoj IQ a je to jediný prostředek na ADHD. Od psychiatra jsem dostali Ritalin, po kterém dostal nezvladatelný záchvat vzteku a od té doby jsme bez prášků, jedině na Eqe Q. Před 3 měsíci jsme změnili tekutou formu za tobolky, ale účinnost tekuté formy byla určitě lepší, protože se podávala 1× denně a tobolky se musí dávat 2× denně a smůla, když na to zapomeneme! To si opravdu užijeme. Věřte přípravku a v případě, že po zahajovací léčbě 6 neděl po snížení dávky budete mít pocit, že to není „ono“, klidně dávejte 2 lžičky, máme to schválené přímo výrobcem a distributorem, nemůžete dítěti ublížit. Tobolky jsme také přidali na 2×2. Vše máme léty prověřené.
Uvědomte si však, že nesmíte nikdy přerušit nebo zapomenout dávku. Přejeme Vám hodně sil a hlavně plnou peněženku, protože je to lék dost finančně náročný.
@cvrcice1 píše:
Na tento přípravek nenecháme dopustit. Bereme ho od 2 roků, vnukovi je skoro 9. Na agresivitu je nepostradatelný, nemůžeme si dovolit bez něho ani 1 den. Do 5 let jsme měli pleny, nemluvil, neoblékl se, nenajedl, byl roztěkaný. Po užívání začáteční dávky tekuté formy s vanilkou se vše zlepšilo až na úroveň o 2 roky nižší jeho věku. Začal chodit do 1.třídy, kde je v logopedické třídě premiantem třídy z 8 dětí. Tento přípravek má vliv na rozvoj IQ a je to jediný prostředek na ADHD. Od psychiatra jsem dostali Ritalin, po kterém dostal nezvladatelný záchvat vzteku a od té doby jsme bez prášků, jedině na Eqe Q. Před 3 měsíci jsme změnili tekutou formu za tobolky, ale účinnost tekuté formy byla určitě lepší, protože se podávala 1× denně a tobolky se musí dávat 2× denně a smůla, když na to zapomeneme! To si opravdu užijeme. Věřte přípravku a v případě, že po zahajovací léčbě 6 neděl po snížení dávky budete mít pocit, že to není „ono“, klidně dávejte 2 lžičky, máme to schválené přímo výrobcem a distributorem, nemůžete dítěti ublížit. Tobolky jsme také přidali na 2×2. Vše máme léty prověřené.
Uvědomte si však, že nesmíte nikdy přerušit nebo zapomenout dávku. Přejeme Vám hodně sil a hlavně plnou peněženku, protože je to lék dost finančně náročný.
Tak to máte fajn že se vám syn tak zlepšil,,,my braly Eye Q cca 4 měsíce a syn mel hrozné bolesti břicha nadýmal se po něm,,,poté jsme přešly na esprico,,užívá ho již 7 měsícu a paráda,,nám pomohl tento pripravek a jsme moc spokojeni,, ![]()
My pouzivali 3mesice a a aji zabralo doktorka rikala te je to nejsilnejsi co pomaha tak jdeme do toho znovu at se vic rozmluvi
Kžyž by jste maminky mela nekterá zajem tak mam stále na prodej dvě balení EYE Q,,,prodám za fajn cenu ![]()
@Mivév asi oživuji pozdě. Ale přijde mi také, že se po něm fakt tloustne.
Nevím zda je to tím, že se člověk víc dá do pohody nebo zda to má takové účinky.
Někdo další podobná zkušenost?
@RebeLinsidE nepoužívám značku eye q, nýbrž nutravita, ve finále to má pravděpodobně stejné účinky (pokud ne, budu ráda, kdyz někdo napíše zkušenosti s vypozorovanými rozdíly),dceři jsem jej začala podávat již cca v 10měs., kvůli vývoji mozku a jako podporu k lepšímu prospíváni (tzn. přibývání na váze),již za 14 dní se dostavil účinek a malá mi začala více jíst, zkoušela jsem to i na sobe(zvyšoval mi chuť k jídlu),takže po samotném přípravku se možná nepřibírá, ale chuť k jídlu zvyšuje a váha dcerce stoupá. Takto to funguje alespoň u nás. Kéž by dceři pomohl hlavně na ten mozek a oči.
Maminky vyčetla jsem, že je to na agresivitu, my máme trošku jiný problém. Syn špatně snáší nové situace, kde je „v hlavní roli“ - zápis, pasování na školáky a podobně. Když na něj přijde řada, tak se rozbrečí a konec. Jinak je veselý kluk se spoustou kamarádů, žádný problém s řecí… Myslíte, že i pro něj je Eye Q vhodný. Chtěla bych mu pomoct, ať se v první třídě netrápí ![]()