Eye Q - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
23.10.18 12:27
@Kassor píše:
@otec3deti a co je tedy test schopny zjistit? Dnes jsem si ho rozbalila a koukala na youtubu, jak ho nejrychleji provest.. Ale nevim…

Hlavně poměry kyselin v těle, což je klíčové pro jeho fungování. Jak je zdravá buněčná membrána tj jak umí buňky přijímat vitamíny a minerály z potravin. Záněty v těle a schopnost se tím vypořádat. Fungování jater. To jsou ty hlavní oblasti. I zdravý člověk si tak může ověřit zda nemá třeba náběh na nějaké nemoci. Velmi doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.11.18 08:17

Dobrý den,nemáte zkušenost se značkou Olimpex? Jestli je to složením stejné? Píšou hlavně na imunitu,my to potřebujeme na zklidnění a soustředění. Dr nám doporučila Eye q,ale hledám i levnější variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 12:46

Dobrý den moje dcera má adhd tedkom bere sirup eye q jak jste vy stim spokojeni a pomohlo to vašemu dítěti

• Citovat
  • Upravit
25
9.11.18 22:51
@Anonymní píše:
Dobrý den moje dcera má adhd tedkom bere sirup eye q jak jste vy stim spokojeni a pomohlo to vašemu dítěti

Zkoušeli jsem ho docela dlouho. na začátku chvíli trochu malinké zlepšení, ale pak návrat k normálu. I když možná celkově malinký posun ano. pak nám byl doporučen balance oil aquax od Zinzino a tam malý udělal velký pokrok a hlavně nám to stále funguje (bere to již půl roku). je to tak 10× silnější než eye Q, tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
15.11.18 23:18

@otec3deti Můžu se zeptat, kde balanceOil kupujete? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.11.18 09:14
@Keshi píše:
@otec3deti Můžu se zeptat, kde balanceOil kupujete? Děkuji

dobrý den, pošlu vám soukromou zprávu. Není možné zde zveřejňovat odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.11.18 15:30

@otec3deti jak to je s platbou za ten olej?? Olej jsem si objednala jednou, to je v poradku pred nekolika tydny a dnes mi prislo, ze z me karty bylo opet dnes strzeno 32euro za dalsi olej, ktery jsem ovsem neobjednavala. Napsala jsem na customer service a cekam na vysvetleni. Rozhodne tim, ze si jednou neco objednate, nedavate souhlas k tomu, ze nakupy budou probihat v periodach! Budu informovat banku a tohle se mi opravdu nelibi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.11.18 15:38
@Kassor píše:
@otec3deti jak to je s platbou za ten olej?? Olej jsem si objednala jednou, to je v poradku pred nekolika tydny a dnes mi prislo, ze z me karty bylo opet dnes strzeno 32euro za dalsi olej, ktery jsem ovsem neobjednavala. Napsala jsem na customer service a cekam na vysvetleni. Rozhodne tim, ze si jednou neco objednate, nedavate souhlas k tomu, ze nakupy budou probihat v periodach! Budu informovat banku a tohle se mi opravdu nelibi!

Tak pozor vsem, kdo bych chtel taky objednavat… Napsali mi obratem, ze tim, kdyz si objednate startovaci sadu, tak se tim zavazujete k 6 mesicum placeni (6ti platbam). Ze to je tam nekde napsano (asi nekde dole malym pismem) :pocitac: No, tak se za blbost plati a ja jdu tuhle blbost stopnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.11.18 17:00
@Kassor píše:
Tak pozor vsem, kdo bych chtel taky objednavat… Napsali mi obratem, ze tim, kdyz si objednate startovaci sadu, tak se tim zavazujete k 6 mesicum placeni (6ti platbam). Ze to je tam nekde napsano (asi nekde dole malym pismem) :pocitac: No, tak se za blbost plati a ja jdu tuhle blbost stopnout :pankac:

Ano. Jak píšete. Je možnost si objednat jednorázové nebo celou kůru na 6 měsíců. My bereme vždy tu kůru, protože jednorázové použití není moc k ničemu. U malého jsme viděli pokroky právě až po nějaké době. Ono jak to působí na buňky a opravuje buněčnou membránu, tak to chce min těch 6 měsíců. Vím,že někdo si kupuje každý měsíc, ale to je pak o dost dražší, ale jde to. A je výhoda že mi to strhává I automaticky a nemusím se o to starat. Už jdeme druhou kůru, ta první moc pomohla a je to vidět i na těch krevních testech.
Je tedy určitě potřeba se podívat zda jda berete jeden výrobek nebo kůru. Ta vyjde tak o 40% levněji.

Prý budou od ledna již stránky česky, tak to bude i srozumitelné lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.11.18 17:11

@otec3deti jelikoz to opravdu neni zcela zrejme na strankach, kde se olej objednava, je to opravdu spatny pristup k zakaznikovi. Nase mala ma 18kg, tzn. dle davkovani bere 3ml kazdy den. Balicek, ktery jsem si objednala ma 900ml oleje, tedy vystaci na dost dlouhou dobu. Nechci, aby si nekdo penize strhaval automaticky, ja si budu objednavat tak, jak potrebuju. Tedy otazka zni, jak je mozne tyto automaticke platby zastavit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.11.18 17:43
@Kassor píše:
@otec3deti jelikoz to opravdu neni zcela zrejme na strankach, kde se olej objednava, je to opravdu spatny pristup k zakaznikovi. Nase mala ma 18kg, tzn. dle davkovani bere 3ml kazdy den. Balicek, ktery jsem si objednala ma 900ml oleje, tedy vystaci na dost dlouhou dobu. Nechci, aby si nekdo penize strhaval automaticky, ja si budu objednavat tak, jak potrebuju. Tedy otazka zni, jak je mozne tyto automaticke platby zastavit??

ano, napsal jsem vám zprávu. je to určitě možné pozastavit i zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.11.18 14:19

@otec3deti dovolila jsem si Vám napsat st dekuji

Obecne,mate s EYE Q zkusenost vy dospeli na sobě? Kojim mladsi, nevadilo by to? Sama mivam zachvaty vzteku a jsem vycerosna… k rybe obecne se dostanu tak jednou mesične… a jeste asi nebude zrovna na omega super :lol: :lol: :lol: mam to začít taky brat s dcerou?
Zitra jdeme s mladsi k pedimudr na kontrolu tak se poptam,ale zajimsl by me i vliv na dospělé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
13.12.18 14:23

Máte někdo negativní zkušenost? Eye q bereme zatím dva měsíce a chování syna je čím dál horší. Už si s ním nevime rady my ani učitelky ve školce.je mu 5. Nemá adhd ani žádnou jinou diagnózu,Dr nás zatím nikde neposlala,prý je jen ,,trochu,, živější. Poslední dva měsíce ale opravdu nezvladatelný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.12.18 16:33

@sabczza a jak víš že nemá adhd ani jinou diagnózu? Toto určí buď psycholog nebo psychiatr. Rozhodně ne dětská mudr. Pokud by tam diagnóza byla je to běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
13.12.18 17:14

@jopo to pravé nevím,chtěla jsem ať nás Dr někam pošle ale říkala že se jí zdá v pohodě,lehce nesoustredeny a že se to zlepší. Bavila jsem se o tom i s učitelky a ty říkali že taky ještě uvidíme jak se bude chovat po vánocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková