Eye Q - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
17.5.19 16:32
@otec3deti píše: často mi někdo píše, a zajímá ho příběh mého syna. žádalo mne také několik organizací, kam malý chodí, zda bych jim jeho příběh neposlal, aby mohli sdílet s dalšími rodiči, tak jsem ho sepsal a je možné si jej stáhnout zde: https://drive.google.com/open?…
klidně pište, pokud nebudou informace dostačující.

můžete se podívat na ten odkaz, bohužel nefunguje. Zajímá mě ten příběh. Mám jsem začali používat Balance Oil už když jsme bydleli ve Švédsku a již několik let používáme vlastně celá rodině. Obě děti se tenkrát hodně uklidnili. Za mě tedy palec nahoru. :potlesk: :potlesk: :potlesk: Klidně mi pošlete ten příběh do soukromé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
7.8.19 22:20

Prosím vás, jaký je teda rozdíl v EYE Q a jiných olejích? Třeba MOLLERS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
6.12.19 21:09
@PaníBovaryová píše:

Také by mě zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.19 06:31

Kde koupit

@otec3deti dobré ráno, mohu poprosit o radu, kde koupit Zinzino Balanceoil Aquax? Budu ráda za odkaz do zprávy… děkuji a přeji hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.20 21:38

Dobrý den, mohu poprosit také o odkaz? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 18:56

Exe q tobolky

Dobrý den chci poradit jestli někdo užívá kapsle tobolky eye q v tom velkém balení 380. synové užívají žvykaci tobolky 180 v balení. potřebuji poradit jestli to větší balení má stejne velký kapsle nebo jsou větší…synové to polykají a v lékárně to neví :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 20:05

@Maddlen mě taky pomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 20:06

@Maddlen mě taky pomohly pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.4.20 11:30

Aktualizace příběhu

Často se ptáte, zda se Vítek stále zlepšuje. Ano. Aktualizoval jsem jeho příběh. Snad pomůže inspirovat i další lidi. https://drive.google.com/…lwi9nnH/view?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.6.20 09:02
@PaníBovaryová píše:

Hezky vysvětlené je to zde https://porovnaniomega3.wixsite.com/omega3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.21 00:09
@otec3deti píše: Často se ptáte, zda se Vítek stále zlepšuje. Ano. Aktualizoval jsem jeho příběh. Snad pomůže inspirovat i další lidi. https://drive.google.com/…lwi9nnH/view?…

Dobrý den,
nejde mi zobrazit Váš příběh - mohl byste mi ho poslat do zprávy?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
29.1.21 12:38

Obnovuji, zajímaly by mě zkušenosti s tobolkami. Syn 4r mi olej dlouhodobě nechce. Zkoušeli jsme tedy jen Eye q vanilku a chuťově je to opravdu nic moc. Říkala jsem si, když ty tobolky spolkne, tak by to mohlo lépe projít. Ale koukala jsem, že z kraje se má brát 6 tobolek denně. Je to dávka pro dospělé i děti, nerozlišují to. Dávali jste opravdu takové množství? Ocením i zkušenost někoho s dítětem s vývojovou dysfázií, zda vám to pomohlo. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.21 19:15

omega test

Dobrý den, narazila jsem na tuto diskuzi k omega 3 a jeho efektu pro děti s různými problémy jako ADHD, autismus, špatná řeč… Nedá mi to, abych nedodala, že zdravotní benefity jsou významné pro všechny, kdo si srovnají hodnoty mastných kyselin v organismu (děti i dospělí), a to jak psychické tak fyzické. V každém případě bych doporučila ten krevní test (z kapilární krve). Měří lipidový profil buněčných membrán červených krvinek. Z výsledku jasně vidíte, jak na tom s omega 3 jste. Zájemcům o bližší informace ráda vysvětlím podrobnosti.
Přeji krásné dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.21 20:42

Předminulý měsíc jsem si zinzino balance oil objednala, s tím, že jednou za 2 měsíce si objednám další, mezitím mi přišel email, asi po měsíci, že mám zaplatit 31 euro, za 1 olej a ten mi pošlou s další objednávkou, na základě vyhodnocení krevních testů mi bylo doporučeno ještě něco navíc, dalších 176 euro i s dalšími oleji, přišel email, že to pošlou s další objednávkou, tak začínám být nervozní, takových peněz pryč a možná to pošlou příště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.10.21 22:20

@Smodidi nebojte se, funguje to tak, že se platí každý měsíc, ale posílají balík jednou za dva měsíce. Já objednávám už skoro rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková