Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@sabczza tak ty píšeš že je nezvladatelný a pak zase že je lehce nesoustredeny. Tak si vyber. Každopádně pokud mám jako rodič jakékoli pochybnosti o svém dítěti hledám informace a nenechám se uchlácholit 1 názorem. Jinak k psychologovi se snad můžeš na konzultaci obj. sama k tomu žádné doporučení nepotřebuješ. Sice to bude něco stát, ale není nad to si vybrat někoho dobrého. A od toho se odpichnout dál. Eye a je pouze doplněk stravy žádné zázraky necekej.
@jopo to právě říkala Dr že se ji zda lehce nesoustredeny,mě se zdá nesoustredeny dost. Zázraky tak trochu čekám,většina tady píše že jim to pomohlo.
@sabczza …
Eye Q nám podle mě pomohlo, na imunitu určitě, na soustředění určitě, jde to však ruku v ruce i s vývojem dítěte..Já si myslím, že je to skvělý preparát, min. dáš ryby častěji, když u nás ty kvalitní mořské nemáme..Já sama jsem ho zobala a byla jsem klidnější a tlustší
… ![]()
Každopádně, já si taky nevím rady…u psychologů jsem byla…jak u „státního“, tak u soukromého drahého jak blázen…názory protichůdné…A co určitě nedoporučuju je Pedagogicko-psychologická poradna, já mám opravdu nepříjemnou zkušenost, ale asi je to jak kde jako všechno, je to o lidech a o štěstí. Tam, kde jsme my byli je to jak za dob minulých…hrůza..lituji, že jsem to podstoupila a moje dítě taky.. Ale co nezabije…A po tom všem, kdy jsem se vynervovala a sebe i dítě trápila, jsem došla k závěru, že holt nemám to štěstí na sedánka v rohu, připravuji si pero na podpisy poznámek ve škole a budu pořád doufat, že z toho vyroste…a snažím se zklidnit hlavně já…je to hlavně o nás…tam je třeba začít a je to to nejtěžší…úspěšná zatím v tom dnešním světě spěchu a stresu jsem jak kdy…je to moc těžké…ale jako začátek to beru dobré. Držím palce. ![]()
@sabczza dcera (2.5r) bere cca druhy mesic. Zmirnilo se nezvladatelne vztekani. Jo, je svehkava, paličata,kdyz je unavena tak je extremne sebestredna a „vrazdila by“, sle tohle sr vekrm vsechno otupi a srovna. Je šťastnější a vic mysli,nez koná. Porad dela pitominy a veci co me vzteknou
(aspon vime,po kom je,ze…) ale vlastne jsem ráda, ze jeji emoce jdou ven.. ja je dusila a skoncila s depresemi a hranicni poruchou. To si pro dceru nepřeju. Takze kdyz se chce vztekat, at se vzteka, koriguju jen zlobu a nasilí a kupodivu to uz jde irivna kolikrat jen slovne,bez toho,ze bych mzsela dojit to řešit. (Napr.nutne chce chovat svou mladsi sestru… ta ne vzdy chce a vzpira se,jenze je malinka a jen tak sestre neutece… „odloz sestru“ pred mesicem jesre nefungovalo, ted se sice „urazi“ ze ji nedovolim mučit sestru,ale odlozi ji… nepustí, nejde me praštit, nehodi kostkou… jen se jafoukne a teatralne mi naznačí,ze takhle si tk teda nepredstavuje.
)
Ryby mi holky skoro nechteji jist, takze jsem rada,ze tuhle nahradu mame a verim,ze kdyz nic,tak neublizi.
@RebeLinsidE dobrej napad,taky potrebuju zklidnit
tloustnout teda moc nemusim
ale zkusim i sobe naordinovat… človek furt mysli na prcky a na sebe snadno zapomene
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu rybí tuk (je jedno které značky) dávat preventivně? A od kolika měsíců nejdřív mohu dávat svému synovi ? Děkuji za odpovědi
Určitě ano. Poměry omega 3 a omega 6 by měly být vyrovnané aby tělo fungovalo jak má a buňky byly zdravé. Většina lidí má ale více omega 6. Je na to i test který to z pár kapek krve změří. Jaký olej jedno není, v kvalitě je veliký rozdíl a tím i v účinku. Na druhou stranu lepší i nekvalitní než žádný.
Dávkování je většinou dle váhy člověka a můžete hned jak to dítě pozře.
@Lusybb píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu rybí tuk (je jedno které značky) dávat preventivně? A od kolika měsíců nejdřív mohu dávat svému synovi ? Děkuji za odpovědi
@otec3deti myslíte, že Mollers je dobrá značka? Synovi je 8,5 měsíce. A tento je od šesti měsíců… jinak je většina až v pozdějším věku. Lucka
Je to takový průměr, ale slabý. Lepší ale než nic. Nechci zde propagovat nějakou značku veřejně. Chcete-li vědět více, napište mi zprávu a rád něco doporučím
@Lusybb píše:
@otec3deti myslíte, že Mollers je dobrá značka? Synovi je 8,5 měsíce. A tento je od šesti měsíců… jinak je většina až v pozdějším věku. Lucka
Nedalo mi to a zaregistrovala jsem se tu, abych se podělila o zkušenosti. Nedávno tu proběhla diskuse o švédském přípravku Zinzino. eyeq nám nefungovalo, tak jsem si řekla, že to vyzkouším, líbil se mi příběh toho pána tady. škoda, že tu nejsou uvedené ty jejich české stránky, anglicky neumím a docela mi trvalo, než jsem je našla. nejdříve nic, tak měsíc až dva se nic nedělo. pak najednou malá začala lépe mluvit, začala se zklidňovat, což si všimli i ve školce. nyní to bereme třetí měsíc a pořád se to zlepšuje. chutná to tedy nic moc, malá si musela zvyknout. na internetu jsem si našla, co to vše umí a už také každé ráno beru lžičku. držte palce, ať to tak pokračuje. zase za nějakou dobu napíšu, zda to stále funguje. Koupili jsem si to s testy, abychom malé změřili, jak je zdravá její buněčná membrána a jaký má poměr kyselin. no dopadlo to dost špatně tak i možná proto to zlepšení. uvidíme jak nám dopadnu za měsíc druhý test. očekávám, že dobře, když se tak zlepšila. hlavně už je zvladatelná. tak díky otce3deti
![]()
@Jakie píše:
Nedalo mi to a zaregistrovala jsem se tu, abych se podělila o zkušenosti. Nedávno tu proběhla diskuse o švédském přípravku Zinzino. eyeq nám nefungovalo, tak jsem si řekla, že to vyzkouším, líbil se mi příběh toho pána tady. škoda, že tu nejsou uvedené ty jejich české stránky, anglicky neumím a docela mi trvalo, než jsem je našla. nejdříve nic, tak měsíc až dva se nic nedělo. pak najednou malá začala lépe mluvit, začala se zklidňovat, což si všimli i ve školce. nyní to bereme třetí měsíc a pořád se to zlepšuje. chutná to tedy nic moc, malá si musela zvyknout. na internetu jsem si našla, co to vše umí a už také každé ráno beru lžičku. držte palce, ať to tak pokračuje. zase za nějakou dobu napíšu, zda to stále funguje. Koupili jsem si to s testy, abychom malé změřili, jak je zdravá její buněčná membrána a jaký má poměr kyselin. no dopadlo to dost špatně tak i možná proto to zlepšení. uvidíme jak nám dopadnu za měsíc druhý test. očekávám, že dobře, když se tak zlepšila. hlavně už je zvladatelná. tak díky otce3deti![]()
Super, ze pisete
i ja ho objednala a male jsem zacala kazdy den davat… Ted ma druhou lahvicku a vidim pokroky… Ja ji teda k tomu davam i ten Eye Q, nebot mam zasoby, ale budu davat dal
piste dal, jake zmeny k lepsimu Vas potkaly
![]()
často mi někdo píše, a zajímá ho příběh mého syna. žádalo mne také několik organizací, kam malý chodí, zda bych jim jeho příběh neposlal, aby mohli sdílet s dalšími rodiči, tak jsem ho sepsal a je možné si jej stáhnout zde: https://drive.google.com/open?…
klidně pište, pokud nebudou informace dostačující.
@otec3deti píše: často mi někdo píše, a zajímá ho příběh mého syna. žádalo mne také několik organizací, kam malý chodí, zda bych jim jeho příběh neposlal, aby mohli sdílet s dalšími rodiči, tak jsem ho sepsal a je možné si jej stáhnout zde: https://drive.google.com/open?…
Hned jsem si precetla a drzim Vam moc palce
my olej davame a vidim velke pokroky ![]()
@otec3deti píše: často mi někdo píše, a zajímá ho příběh mého syna. žádalo mne také několik organizací, kam malý chodí, zda bych jim jeho příběh neposlal, aby mohli sdílet s dalšími rodiči, tak jsem ho sepsal a je možné si jej stáhnout zde: https://drive.google.com/open?…
děkuji moc za sdílení. zatím nejsme tak daleko, dáváme olej ten rozpustný ve vodě a vůbec jsem takové výsledky nečekala po tolika letech tápání. opravdu jste nám změnil život. děkuji a držím Vám a malému palce.
Mam otazku na Zinzino…do jake laboratore se posila krevni test? Dekuji
Je to laboratoř VITAS a je v Norsku.
@mišule4 píše:
Mam otazku na Zinzino…do jake laboratore se posila krevni test? Dekuji