Eye Q - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
2.2.18 19:24

@aknah31 jo ty mollers nemají omega 6 jak se tak dívám

• Citovat
  • Upravit
16245
2.2.18 19:29

@smurfka Je to mozne. Esprico jsme kupovala naposledy pred rokem a pul nebo tak nejak, takze je mozne ze cena sla nahoru.

Co se tyce slozeni konzultovala jsem to s psycholozkou a logopedkou a rikali ze je dulezity podil EPA a DHA z cehoz mollers vysel lepe ze omega 6 neni dulezita.
Ale jak rikam jak jsem koupila tak prodavam… co je na tom pravdy nevim.
Eye Q je medialne propagovane mezi lekari, velka marketinkova kampan ho posunuje na prvni pricku, kde je pravda je vec druha..

Syn VD + porucha soustredeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.2.18 19:36

@aknah31 kolik má dítě let..přijdou mi ty mollers tobolky dost velké..? on to polyká nebo žvýká?

• Citovat
  • Upravit
16245
2.2.18 19:38

@smurfka v dubnu bude mit 6let. Rozkouse je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.2.18 19:41

@aknah31 no a z toho pak vyteče ten olej? protože mi máme ten mollers olej a to mi nechtějí..nebo to je jak gumídci a nic z toho neteče?

• Citovat
  • Upravit
16245
2.2.18 19:44

@smurfka tak to nevim. Nikdy jsem to nezkousela :oops:
Ale syn olej odmita toto v pohode rozkouse stejne tak esprico a eye q.

Ale muzu to vyzkouset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.2.18 23:07
@smurfka píše:
@pedigka to nevím jestli bude pasovat..nevím jaké tam je víčko..ale tak tou stříkačkou se dá vytáhnot snad ze všeho ne :think:
zatím jsem nekupovala rozhoduju se meni eye q a espricem ( tam je příznivější chut ), právě u toho eye q se bojím aby mi to děti jedli ty tobolky ( o oleji neuvažuju vůbec )..Ještě se vyrábí i tobolky jahodové bohužel u nás v čr se neprodávají:o(

Já zusila Eye q a ted máme Esprico. Eye Q syn jedl tak 2 týdny (vanilkový), potom ječel a nevzal to do pusy. Ani se mu nedivím, je hnus. Tak jsem koupila Esprico ( i na doporučení v lékárně) a má je už měsíc a půl a sám si říká, že chce koko :D Chutná mu to, začal v necleých 2 letech. Opravdu nejde cítit rybinou, jen po pomerančích. Tu želatinu vždycky sám vyplivne do koše, ten olej sní a vždycyk chce další :D Nevím jetsli je to espricem, ale míval vzteklé období a ted ho delší dobu neměl, vůbec se nevzteká, nebrečí, během týdne začal mluvit ve větách a říkat jednoduché básničky. S manželem nechápeme, že během tak krátké doby začal moc hezky mluvit (jsou mu čerstvě dva roky). Ale věřím, že hodně pomohl ten rybí tuk, takže já budu dávat i dál :)

Příspěvek upraven 02.02.18 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.2.18 23:12

Holky, ještě se chci zeptat, vím že Eye Q nemá vitamin D ve složení, ani Esprico, nic tam nepíšou…Dávám Baby D, ale nejde mi do hlavy, jakto, že rybí olej nemá vit. D? To přece obsahuje každý rybí olej ne? Dáváte vit D k tomu ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.2.18 08:17

@Terez001 no o oleji jsem neuvažovala vůbec, natož o tom vanilkovém - podle recenzí je to hnus..ale ty tobolky jsou prý bez chuti tak nevím.
Jinak ten rybí tuk je upravován, možná je zbavován toho D - nevím, ale já nedávám dětem ani tak ( máme 5 a 3 ) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1272
15.10.18 17:20

Zdravim, je nejaky zasadni rozdil mezi timto sirupem a. molleers. my davali oba. Ted jedem treti baleni mollers. Od dr jsme dostali doporučení na eyqu. Ale zhruba po roku me prislo na stejno.
Jde me spise o zklidnění syna. U tv porad poskakuje, mava rukami. Uz to dela i pri jidle. Tak premyslim zda vysadit mollers a vrátit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
16.10.18 08:20

já dávám synovi Mollers, ale ne kvůli hyperaktivitě, ale kvůli imunitě a Déčku. Ale co tak vím, tak právě psychologové doporučují Eye q na zklidnění. Déčko to ale neobsahuje a nevím jak ostatní vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.10.18 10:51
@tbrozek1 píše:
edit admin - uživatel zablokován pro přidávání spamu

Muzete mi napsat vic informaci?? Jak jste se k tomu dostali?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
16.10.18 11:24

@Kassor tak jsem se dívala na ty stránky , ale dost nevěrohodné na mě působí už to, že třeba nemají ani žádný kontakt adredu telefon nic. Jen budeme vás kontaktovat. Já bych do toho nešla. A zkoušela jsem teda také kde co. Nakonec na doporučení lékařky bereme cedrovy olej. Výsledky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.10.18 11:47

na me to taky nepusobi dobre, i to ze se tady nekdo prihlasi jako novacek a ma dobre zkusenosti s necim, co nikdo nezna … spis mi prijde jako distributor. jinak ja davam vecer eye q,nekdy stridam s mollers a rano davam dmg sirup. ale nedokazu posoudit jaky vliv to ma na dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.10.18 12:18

Bohuzel to tak opravdu vypada :( ale cekam, jestli se ozve onen pan, ktery ma udajne skvele zkusenosti nebo jestli to je jen clovek, ktery hloupe vyuziva toho, ze mame deti, ktere potrebuji pomoc, coz je vic nez na preshubu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková