Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, zádný lék Nutrivita jsem na netu nenašla. Posleš mi prosím odkaz a kolik asi stojí?
děkuji moc
Děkuji. Jen je žádná lékárna nenabízí. Opravdu pomáhají jako Eye Q?
Děkuji moc za vaše příspěvky.
Mě Eye Q doporučila klinická psycholožka pro syna.Kluk hodně špatně mluví. Je mu 6 let a je s řečí na úrovni asi tak 3-4 letého dítěte. Chodíme na logo, učíme se denně doma, ale pokroky jsou malé.
Vůbec se v těch vitamínech a lékách nevyznám. Myslíte, že by pro něj byl také vhodný ten olej z Nutrivita? Eye Q je pro nás také momentálně velmi drahý.
Stojí kolem 300 Kč za 60 tobolek - někdy bývají v lékárnách akce a co jsem viděla, tak se můžou ceny v různých lékárnách lišit i o 20, 30 Kč. Dcera ho užívá teď 3× denně asi druhý měsíc a řekla bych, že se už trochu zklidňuje, je s ní „rozumnější řeč“ - nám ho doporučila klinická psycholožka kvůli hyperaktivitě.
PS: Doporučené dávkování je první 3 měsíce 3× denně, pak udržovací dávka 1× denně. Nepřijde mi to finančně zas tak strašné… ![]()
Ahojky, mám otázku, dcera bere EyeQ čtvrtý měsíc, chování se hodně změnilo k lepšímu, ale mám pocit, že začala hodně tloustnout. Máte s tím někdo zkušenost?
Hledala jsem tyto léky Eye Q na netu a našla jsem rodinné balení 400tobolek v Polsku za max.140zł (tj.900,–Kč).
Eneviete prosim niekto rozdiel medzi Omega HP baby, Blue Ice a Eye Q?
Dakujem.
Děvčata a máte na Eye nekterá i negativní zkušenost? syn ho užívá měsíc, poslední dobou jen denně téměř nadmutý, pořad se kroutí,,prestal skoro jist a je nehorázně agresivní,,u nas tedy prozatím spíš vše k horšímu ![]()
@miisenka píše:
Eneviete prosim niekto rozdiel medzi Omega HP baby, Blue Ice a Eye Q?
Dakujem.
esprico
Mollers tran
Nutravita
@tasa píše:
esprico
Mollers tran
Nutravita
Co si tym chcela povedat?
@Taciras no právě je to jen olej,,,taky mě napadlo že mu třebas něco v tom složení EYE Q nesedí,,,asi zkusim tedy vysadit ikdyž nerada věřila jsem že byse mohl po něm zlepšit,,,achjo,,,nebo třeba upravit dávku,,,zítra se ješte poradím s naší dr..na alergologii se teprve chystáme ![]()