Eye Q - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2328
19.7.17 16:19

@baruna1 mate prosim jeste k prodeji? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.7.17 16:28

Již bohužel nemám,,inzerat jsem ihned po platbě zrušila,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
4.8.17 19:42

Objednala jsem Eye Q, ale ta prichut dceri vadi a ani v mlece ho neda. Je skoda, ze bez prichute nevyrabi…Tak jsem ted objednala bez chuti a zapachu Nutrivita, tak ten budu michat do jidla, to by poznat nemela. Mate s tim zkusenosti? Ma to ten samy efekt jako Eye Q??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.12.17 05:00

Obnovuji diskuzi, chtěla bych se zeptat, kolik toho tuku Eye Q dáváte pro cca dvouleté děti? Píšou 5 ml - 1 čajová lžička, ale to se mu nezdálo, přišlo mi to míň a ta lžička má opravdu tak 3 ml max :nevim: zkoušela jsem to odměřit a 5 ml je čajová lžíce plná :think:

Ještě se chci zeptat, o tom rybím tuku píšou, že neobsahuje vit. D? :think: Já ho přestala dávat s tím, že v rybím tuku je vit. D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
4.12.17 07:02

@Terez001 tak ve finale mala zacala krasne Eye Q bastit, tu vanilkovou prichut a uz asi 3.mesic ji davam 3× denne cajovou lzicku. Myslim, ze pisou, ze ze zacatku se musi telo vitaminem nasytit, tak davat par mesicu vic davek za den a pak snizit na 2×. Tak jestli s tim detatko nema problem, tak urcite davat, co nejcasteji po jidle. U nas opravdu pomaha, rozmlouva se… Co se tyka vitaminu D, o tom moc nevim, ja ji davam D kapicky, je na ne zvykla od miminka. Tak drzim palce, at pomuze i u Vas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.12.17 21:04

@Kassor

Díky, taky jsem dávala vitamin D od narození, ale co jsem začala dávat ten rybí tuk (14 dní) tak jsem vit. D vysadila - myslela jsem, že tam D je, ale nejspíš není.
Malý mi to snědl taky a ted najednou to odmítá :( 3 lžičky bych do něj nedostala. Dnes i tu jednu vyplivl :zed: nevím, jak mu to dávat, v jídle asi ne, jde to cítit, to by zas nechtěl jíst. Asi mu to budu stříkat stříkačkou do pusy v leže jinak to plive. No ale to bude boj, nechci to dělat nějak násilím :think: Tak budu ráda aspon za tu jendu lžičku.

Jinak synovi nejsou ani 2 roky a ty 3 lžičky se mají dávat až od tří let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.2.18 10:24
@RebeLinsidE píše:
@Mivév asi oživuji pozdě. Ale přijde mi také, že se po něm fakt tloustne.
Nevím zda je to tím, že se člověk víc dá do pohody nebo zda to má takové účinky.Někdo další podobná zkušenost?
četla jsem že právě to co tělo nespotřebuje ( ty omega 3 a všechno ty omega které to obsahuje, tak zbytek dělo nevyloučí ale přemění se v podstatě na kalorie..proto možná tloustne
  • Citovat
  • Upravit
2098
2.2.18 10:39
@Terez001 píše:
Obnovuji diskuzi, chtěla bych se zeptat, kolik toho tuku Eye Q dáváte pro cca dvouleté děti? Píšou 5 ml - 1 čajová lžička, ale to se mu nezdálo, přišlo mi to míň a ta lžička má opravdu tak 3 ml max :nevim: zkoušela jsem to odměřit a 5 ml je čajová lžíce plná :think:Ještě se chci zeptat, o tom rybím tuku píšou, že neobsahuje vit. D? :think: Já ho přestala dávat s tím, že v rybím tuku je vit. D :nevim:

K tomu Eye Q jste meli v baleni lzicku? My ne. Premyslim, jak to odmerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.2.18 10:48

@pedigka stačí jestli máte doma nurofen v sirupu - je tam ta stříkačka odměřovací, nebo jestli jestli máte doma nějaké sirupy na kašel atd.tam bývá nahoře na víčku takové to plastové odměřovátko

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.2.18 12:53

Ahoj..prosím o zkušenosti.
je chuťově a ( bezzápoachově ) lepší olej, nebo tobolky? slyšela jsem že ten vanilkový je strašný hnus a citronový nevím jestli třeba nebude kyselejší..a ty tobolky - myslíte že se to naučí polykat i tříletí dítě - nebo bude spíše tendence to kousat.. :think:
Našla jsem ještě jahodové tobolky, ale bohužel u nás se nedistribuují :-(

• Citovat
  • Upravit
2098
2.2.18 14:06

@smurfka
Muzu do eye q prehodit „vicko“ z nurofenu, aby to slo natahovat do strikacky? Bude to pasovat?

Chapu, co mi pises, spis me zajima, jestli za ty prachy v tom baleni to odmerovatko chybi nebo ne.

Vcera jsme koupili a ochutnali vanilkovy eye q. Nejede mi to a malemu taky nejak zvlast ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.18 14:09

Já Eye-Q beru, zvyšuje koncentraci a podporuje kardiovaskulární systém. Ale netloustnu po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.2.18 14:10

@pedigka to nevím jestli bude pasovat..nevím jaké tam je víčko..ale tak tou stříkačkou se dá vytáhnot snad ze všeho ne :think:
zatím jsem nekupovala rozhoduju se meni eye q a espricem ( tam je příznivější chut ), právě u toho eye q se bojím aby mi to děti jedli ty tobolky ( o oleji neuvažuju vůbec )..Ještě se vyrábí i tobolky jahodové bohužel u nás v čr se neprodávají:o(

• Citovat
  • Upravit
16245
2.2.18 19:12

@smurfka syn mi jedl eye q tobolky i esprico. Oboje rozvykal bez problemu. Olej bych do neho nedostala. Obzvlaste v te navysene forme.
Vymenili jsme eye q za mollers tobolky. Slozeni lepsi a cena taky.

Jinak co se tyka ceny tak esprico 60tobolek za cca 220kc, eye q 180tobolek cca 650kc.. takze cenove nastejno

Mollers 112tobolek cca 250kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.2.18 19:19

@aknah31 nevím kde si kupovala esprico za 220,– když si vyjedu heuréku tak nejlevnější tam je snad za 290 nebo tak.. :nevim:
nevim jestli ten mollers má stejné složení..myslím že nějaký typ těch omega tam není tak jako v eye q a espricu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková