Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikca7 píše:
@karkarka jjj miluju : nechavame tomu volny prubeh
No tak si udělej těhotensky test a ne ovulační
@Nikca7 mám termín 4.8.😁Teď jsem 39tt už na to čekám jak na smilovani 😁 😁 😁 😁
@karkarka tak treba se zakladatelka spletla, preci jen to je nejaky nemecky test. Každopádně chodit druhy den od pozitivního testu, přestože v domneni ze je tehotensky k doktorovi, je neskutecna blbost. O testovani asi hodinu po sobe ani nemluvim, jak jsi psala ![]()
@Misasisi to verim, tyhle vedra tomu asi moc nepridavaji co? Musis byt hotova jen co ujdes par kroku ![]()
@Nikca7 já včera šla 9km 😂 😂 😂 😂Bych to nějak přivolala teď sem si dala dvojku cervenyho za chvíli vanu 😂 😂 😂 😂jsem vyřízená… Už nemůžu je to dlouhé a malej nechce ven
@Misasisi kamarádka taky zkousela vse, i nejaky napoj nevim jestli to nebyl nejaky olej?? Pak jim byl doporučený styk. Hamilton taky udelany. A porad nic
Nakonec se to teda rozjelo v noci samo, ale uz se nemohla dockat
Preji ti at uz drzis drobka brzy u sebe ![]()
@Nikca7 holka dělám vše proto aby vylezl v termínu 😂ale on si tam uplne buziruje v tom pupíku 😂 😂mám vše víno vanu sex procházky úklid 😂 😂 😂ale prostě nic jsem zvědavá co mi řeknou to pondělí v nemocnici ve středu mám termín 😂 😂 😂Já ti preju taky pohodové tehu ale ten konec je hrozný 😂
@Misasisi jo to verim
a jak to mas se spaním? Mas tehu polstar? Ja si porad nedokazu představit, ze se tam neohnu natolik, ze si ji neoholim například ![]()
@Nikca7 haha no polštář mám ale je k ničemu.. Normálně si hovim tak že mezi nohy si dám deku a střidam boky… A s tím. Holením to je taky Švanda 😂 😁bud si vezmu zrcátko a nebo musí muž 😂 😁