Facka dvouletému

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2067
8.1.19 11:45
@pedigka píše:
Co na to říct :think: . Musela jsi být fakt vytočena. Prosím, facky už mu nedávej. Zmlátila jsi ho za svoji zlost:-(. On nemůže za to, že se zasekly 2 zipy. Ani se nedivím, že se zalykal :,( :,( :,( . Nechtěla bych být v jeho kuzi.

Pane bože,prej zmlátila :roll: :lol: Ty máš fakt dost,zas nepřeháněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
8.1.19 11:49
@pedigka píše:
Co na to říct :think: . Musela jsi být fakt vytočena. Prosím, facky už mu nedávej. Zmlátila jsi ho za svoji zlost:-(. On nemůže za to, že se zasekly 2 zipy. Ani se nedivím, že se zalykal :,( :,( :,( . Nechtěla bych být v jeho kuzi.

Prosím tě, ty děláš jako by ho zfackovala, mlátila ho každý den. :roll: Ono se bohužel někdy stane, že člověku rupnou nervy, vyčítá si to, tak to nedramatizuj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
8.1.19 11:50

@pedigka souhlas s fackou, tu ne, ale zbytek nedramatizuj, nedostal protože by se matce zasekly zipy, ale protože dítko bylo venku protivné a hysterické a nespolupracovalo při svlékání, což mělo ty zipy za následek… A jedno plácnutí neznamená že někoho zmlátíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
8.1.19 11:53

Ahoj zakladatelko,
v návalu hněvu občas lidé udělají něco, čeho ihned litují. Ale mohu tě uklidnit, nic zvláštního jsi neudělala. Myslím, žes sama vyrostla v generaci, kdy nějaká facka nebo přezzadek byly normální výchovné metody, a jako se nic nepodepsalo na tobě, nepodepíše se nic ani na tvém dítěti. osobně zastávám názor, že jedna na zadek je lepší, než dvacetiminutová přednáška, protože takto je to tomu dítěti alespoň srozumitelné.
Sama si navíc poznala, že takto to nechceš řešit, takže je to vlastně poučné zjistění.
Příště radši přes zadek :-). Ale jinak se nic neděje, neznamená to, že bys nebyla dobrou mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.1.19 11:54
@pedigka píše:

za svoji zlost, ktera se vzala z cisteho nebe, ze? Proste tak z niceho nic.

Ruply ji nervy. Stane se. Zakladatelko, priste kdyz uz musi, placni pres prdelku, ne po hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.1.19 11:59
@Anonymní píše:
Doufám, že mi tady nikdo nebude nadávat, nechte si urážlivé komentáře pro sebe, sama se teď proklínám :zed: byly jsme venku, malej se vyválel v louži, když tlačil traktůrek. Traktůrek jsme zaparkovali a vzala jsem ho do náručí abych ho mohla vysvléct. Dostal hysterák, že chce být venku, řval jako pominutý (už venku byl protivný), do toho se mi zasekl zip u jeho bundy. Nemohla jsem ho z ní dostat. Řval víc a víc. Mluvila jsem na něj, že musí počkat, že se zasekl zip a různě jsem ho utěšovala. A jelikož jsem občas ve stresu. Prostě mi ruply nervy a placla ho jemně po tváři a plakal furt, dala jsem mu facku a zakřičela na něj. (Jako bych si myslela, že přestane). Nebyla to velká facka ale cítím se jako zrůda ???? v tu chvíli ale ne.. Nikdy jsem ho takhle neuhodila ale prostě mě to vynervovalo. Jindy když ho přepadne hysterák, tak si ho nevšímám, nebo se ho snažím privest na jiné myšlenky ale teď jsem mu musela sundat zakouslou bundu. Aby toho nebylo málo, tak měl zakousle i lacláče, takže jsem přetrhla zip i na nich. A ještě jsem ho placla přes zadek. A plakal, že se zalykal ???? jsem se bála aby třeba nezačal koktat až bude mluvit nebo aby neměl trauma. Možná přehráním ale kdo ví. Prosím žádné ošklivé odpovědi připadám si jako zrůda.

Asi ti došlo, že fackovat hysterické dítě není řešení. Tobě se uleví jen na chvilku. Osobně bych nedělala tragédii z toho, že mi spadl syn do kaluže. Prostě bych ho odvedla domů a tam ho v klidu svlékla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.1.19 12:03

Zakladatelko,naprosto tě chápu :mrgreen: mě takhle taky občas ujedou nervy a vždy je mi to potom líto ale v takovych situacich to prostě v klidu nejde :) :roll: jak už tu někdo psal,sice je mi přes dvacet ale taky sem jako malá kolikrát dostala se segrou varekou, že sme měli modřiny no a teď se tomu směnejeme,protoze jsme zasloužili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.1.19 12:05
@Anonymní píše:
Doufám, že mi tady nikdo nebude nadávat, nechte si urážlivé komentáře pro sebe, sama se teď proklínám :zed: byly jsme venku, malej se vyválel v louži, když tlačil traktůrek. Traktůrek jsme zaparkovali a vzala jsem ho do náručí abych ho mohla vysvléct. Dostal hysterák, že chce být venku, řval jako pominutý (už venku byl protivný), do toho se mi zasekl zip u jeho bundy. Nemohla jsem ho z ní dostat. Řval víc a víc. Mluvila jsem na něj, že musí počkat, že se zasekl zip a různě jsem ho utěšovala. A jelikož jsem občas ve stresu. Prostě mi ruply nervy a placla ho jemně po tváři a plakal furt, dala jsem mu facku a zakřičela na něj. (Jako bych si myslela, že přestane). Nebyla to velká facka ale cítím se jako zrůda ???? v tu chvíli ale ne.. Nikdy jsem ho takhle neuhodila ale prostě mě to vynervovalo. Jindy když ho přepadne hysterák, tak si ho nevšímám, nebo se ho snažím privest na jiné myšlenky ale teď jsem mu musela sundat zakouslou bundu. Aby toho nebylo málo, tak měl zakousle i lacláče, takže jsem přetrhla zip i na nich. A ještě jsem ho placla přes zadek. A plakal, že se zalykal ???? jsem se bála aby třeba nezačal koktat až bude mluvit nebo aby neměl trauma. Možná přehráním ale kdo ví. Prosím žádné ošklivé odpovědi připadám si jako zrůda.

trauma určitě mít nebude :-D takových situací je a jeste budes mit…pokud si pořídíš pak další dítě tak neboj stane se to jeste mockrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.1.19 12:05
@Anonymní píše:
Malý dotaz, když to tady tak čtu. Synovi je 3,5 a docela začíná zlobit. 90% času je moc hodný a šikovný, vsichni ho chválí, hlavně když je sám je milionový, 5% času zlobí kvůli roční sestře- nechce ji půjčit hračky apod.znáte to. No a 5% času zlobí, protože je to dítě. To mi pak občas i rupnou nervy, dostane na zadek a jednou to.dopadlo viz výše a taky jsem z toho pak byla špatná. No ale já ho poslední dobou usměrňuji tím, že říkám, že zavolám čerty - když se zvednu že jako doopravdy jdu, funguje jak francouzské hodinky (nebo tatínek třeba jednou o patro níž pustil zvonění řetězů z Youtube, to jste měli vidět ). No ale, je to dobré ? Nebude z toho mít také nějaké třeba noční můry o čertech? Jednou mi totiž řekl, že se sám v pokojíku bojí a od té doby nad tím přemýšlím …

Ja tohle straseni neschvaluji, ale tezko rict, mam stejne stareho syna a momentalne taky furt vsude vidi strasidla, a to ho nicim nestrasime, takze to muze byt I vekem. Ale jestli to.je dobre - ja si to nemyslim, neucis ho, co je spravne a co ne, ucis ho akorat se bat nejake vymyslene bytosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
8.1.19 12:06

Pochopila bych, že rupnou nervy a plácne se přes zadek, ale facka dvouletému? Je to špatně, ale to víš sama, takže příště se ovládej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
8.1.19 12:07

Úklidni se :D každému ujedou nervy a nevěřím že nikdy to žádná matka neudelala :) ka jsem naši dcerce přes pusu obcas placnout musela (lehce) pac nás šíleně kousala a to cíleně…věděla co dělá a dělala to naschvál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.19 12:09
@pedigka píše:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já zhynu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.19 12:14
@Anonymní píše:
Malý dotaz, když to tady tak čtu. Synovi je 3,5 a docela začíná zlobit. 90% času je moc hodný a šikovný, vsichni ho chválí, hlavně když je sám je milionový, 5% času zlobí kvůli roční sestře- nechce ji půjčit hračky apod.znáte to. No a 5% času zlobí, protože je to dítě. To mi pak občas i rupnou nervy, dostane na zadek a jednou to.dopadlo viz výše a taky jsem z toho pak byla špatná. No ale já ho poslední dobou usměrňuji tím, že říkám, že zavolám čerty - když se zvednu že jako doopravdy jdu, funguje jak francouzské hodinky (nebo tatínek třeba jednou o patro níž pustil zvonění řetězů z Youtube, to jste měli vidět ). No ale, je to dobré ? Nebude z toho mít také nějaké třeba noční můry o čertech? Jednou mi totiž řekl, že se sám v pokojíku bojí a od té doby nad tím přemýšlím …

Strašení nesnáším. Nemá pak respekt z tebe, ale že strachu. Neposlouchá tebe, ale ten strach, že by ho odnesl čert. Mě taky strasili v dětství. Doteď když slyším řetězy tak mám husí kůži, do sklepa nejdu sama ani teď ve 30. A to me jen tak něco nerozhodi.ovsem tohle mám z dětství tak zakódováno, že nejsem schopna se přes to přenést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
8.1.19 12:19

Tak já chápu i tu facku. Jako dávat přes zadek v kombinéze? To může to dítě rovnou pohladit. Zakladatelko, některé ženy jsou Matky Terezy, ale větší část žen tě pochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
8.1.19 12:19
@077lenka píše:
@Ketris to jo ale všude slyším, jak se malé děti nesmí mlátit a tak :wink:

Tady čtu v článku o psychiatrovi Radkina Honzákovi:

Tuhle jsem totiž zašel do knihkupectví. Nečekal bych, že zrovna tady zažiju takové vzrušení. Na podlaze se válel a kvílel a vřískal dvouletý mladý muž, který se dožadoval jakési hračky. Říkám matce, vezměte to dítě pryč nebo ho někdo rozšlápne. S ní to ani nehnulo. Spíš to vypadalo, že bych měl jít z cesty já,“ podivuje se Radkin Honzák. Podle něj takové dítě zaslouží plácnout přes zadek, ale možná by úplně stačilo pevné objetí.

Lidé, kteří usilují o zákaz tělesných trestů u dětí, jsou podle populárního psychiatra blbci. On sám své děti prý nikdy nemlátil, ale když se mu malý syn vytrhl a pokusil se dosáhnout vozovky, svoje pravidlo porušil.

Příspěvek upraven 08.01.19 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect