Známá fackuje dvouleté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
1.3.14 12:11

Ach jo chudak dite :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.3.14 12:12

:zed: :pocitac: sociálku na ní :cert: to je až neskutečný. By mě zajímalo, jestli by takovou facku dala někomu, kdo se může bránit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.3.14 12:14

No ja nevim, jestli hned socialku. Nevim, jak zasahuji. Co ten jeji tatinek? Kdyz volala na nej, tak se zrejme o kluka stara vic. Pokud ale i on rozdava facky, tak bych hlasila. Strasne, hrozne, krvaci mi srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.3.14 12:14

Chudák dítě, bohužel si myslím, že jako spousta podobných diskuzi, že zakladatelka proti tomu stejně nic neudělá a ten malej bude trpět dál :roll: Já bych se neradila tady, ale rovnou to už dávno všechno nahlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 12:15

Je to hnus. Není to moje dítko, ale i tak mě to za něj bolí. Nedávno ho zasebou táhla jako kus hadru. A je to na vesnici. No asi tam zajdu.

• Citovat
  • Upravit
3509
1.3.14 12:16

Takovy *undy bych vrazdila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.3.14 12:18
@Anonymní píše:
Je to hnus. Není to moje dítko, ale i tak mě to za něj bolí. Nedávno ho zasebou táhla jako kus hadru. A je to na vesnici. No asi tam zajdu.

zajdi se aspon poradit. Poslechni si, jak by to resili a pak popremyslej, jestli bys to neumela vyresit lip :think: Pokud by se mi jejich postup pozdaval, pridala bych jmeno a adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.3.14 12:22

Jako volat sociálku je hezký nápad, bohužel aleasi ani díky tomu se jeho matka nechytne za nos.. dítě ji nevemou, pokud ho vyloženě netýrý, neí hladový špiavý bez zázemí.. spíš bych asi promluvila s kamarádkou, že dát dítěti výchovnou n zadek jo, ale pouze v případě že dítě opravdu neposlechne, že facky do života dětí nepatří, protože větší ponížeí než facka od rodiče se hledá těžko a pokud to bude k ičemu, což simyslím že bude, zajít nasocku a poradit se s ějakou empatickou úřednicí ejdříve sama a pak až zvážit jestli se dá něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.3.14 12:23

Omlouvám se mám vydlabanou klávesnici, chybí mi mezerníky a písmenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
1.3.14 12:24

A za nějaký čas bude ve zprávách, že matka ubila své dítě, zase…Okamžitě bych hlásila na ospod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
1.3.14 12:29

Chudák malý. Ona je možná i psychicky labilní, to není úplně normální chování. Buď si s ní promluvit, zkusit ji pomoct, jestli nechce k psychologovi nebo tak něco, pohlídat malého.. Asi ji rodiče taky bili. No a kdyby to nepomohlo, tak asi ta sociálka, no… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
1.3.14 12:30

Normálně mu vylétly slzy di očí, jak jsem to četla. :,( Chudáček malý. Je mi ho tak líto. Okamžitě nahlásit na sociálku, vždyť ten malý z toho může mit trauma na celý život. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.3.14 12:31

A proč jí to ostře neřekneš? Pokud jste dobré kamarádky, určitě bych jí za takové jednání pěkně sjela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.3.14 12:32

Prober to s někým na sociálce. U nejbližší příležitosti jí za to chování vynadej. Já bych jí dala jmen, žeby se mnou do konce života nepromluvila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 12:33

Jak vypadá jinak dítě? Nevšimla sis někdy nějakých modřin nebo něčeho takového? Býváš často svědkem takových facek? Možná by se dalo uvažovat i o oznámení na policii. Ta by místo jela prověřit a samozřejmě pak kontaktovala i OSPOD. Těžko se takhle na dálku radí, musela bych to vidět, a dle toho bych se rozhodla. Samozřejmě musíš počítat s tím, že budeš psanec, pokud na oznámíš na policii. Záleží na tom, co se tam děje. Já budu raději psancem, když to pomůže bezbrannému dítěti. Anebo pokud sama cítíš, že je to takové na vodě, tak klidně napiš anonymně na OSPOD. Měli by to prověřit. Jenže nevýhoda tohoto je, že snad musí předem matku vyrozumět, snad nekecám, kdežto když tam přijede hlídka PČR, je to zcela nečekaně, a bude přímo při situaci, čili zkušená hlídla rovnou zkoukne podmínky a ostatní, a dle toho může postupovat. Já sama jsem při výjezdech potom občas OSPOD kontaktovala s poipisem situace, a zajímali se o to velmi.
Omlouváms e za anonymitu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí