Známá fackuje dvouleté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
1.3.14 14:05

Jezisi, ze jsem to cetla.
Napsala bych na socialku, chudacek malej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.3.14 14:05
@Anonymní píše:
Otec není žádný, sama neví kdo to je. Jenže zase udám ji na sociálce. A jak to dokážu.

A na koho volala do toho okna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.3.14 14:06
@Anonymní píše:
Tak pár modřin má. Jednou je to slezlej nehet, nebo že spadl ze stolu. Pa ty modřiny na hlavě jsou do boule. A před půl rokem říkala že se škrábl drátem na líčko. Má tam dodneška šrám. Ale on je neposeda. Takž nevím co si myslet.

Hele, tohle není sranda. I kdyby si některé modřiny udělal „sám“, už je to k prověření. Chceš tomu dál jen přihlížet a doufat, že se to zlepší samo? Z toho mála co píšeš se odvažuju tvrdit, že je tvoje známá psychicky narušená osoba, kterou nenapraví nějaká domluva. Co až se dítě zraní ať už jejím přičiněním, nebo tím, že na něj nedá pozor a opravdu se mu něco stane? Ty následky si může nést celý život, a psychické jakbysmet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.3.14 14:23

No, modřinky bych asi moc neřešila, je teda pravda, že to asi značí, že dítě moc nehlídá, ale ono u některých kousků to moc dobře nejde-bo jsou totálně neutahatelný. Sama si pamatuju, že když dcera měla cca 4roky tak sjem se s ní styděla jít k Mudře, bo byla opravdu sam modřina a ani bych se nedivila, kdyby se na nás zaměřila. No, neřešila, viděla, že holka je jak z divokých vajec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.3.14 14:40

Nechodite s dětmi ke stejné doktorce? Mohla by ses poradit i s ní :nevim: co dál. :think:
Malého je mi líto…
Nevadí mi, když občas dítě dostane na zadek, ale fackování nenávidím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 14:49

Ona žije s jejím tátou. Takže s jeho dědou. Jí je 22let. Nemyslete si o mě že jsem jí to neřekla. Dnes už jsem se na to nemohla koukat. Tak jsem jí nadala, a ona řekla že to není moje věc. Že její dítě narozdíl od mojeho není rozmazlenec. Ona zařve, a on stojí v pozoru. Říká jí to více lidí, někdy se kněmu chová pěkně. Takže tady prostě člověk neví. Když je někde tak to je ťuťu muťu. Jinak je hnusná. Ona jezdí do olomouce do nemocnice stím prckem jak má tu ledvinku po operaci, ale tam ví kdy má jet. Tak dává bacha. A někdy mi přišlo že sladké taky nezná. Dala jsem dcerce kinder řez. A dala i jejímu. Ten se na to vrhl. Je to i s banánama. No v pondělí tam zajdu. A je mi jedno že na mě bude nasraná.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
1.3.14 15:52
@Anonymní píše:
Ona žije s jejím tátou. Takže s jeho dědou. Jí je 22let. Nemyslete si o mě že jsem jí to neřekla. Dnes už jsem se na to nemohla koukat. Tak jsem jí nadala, a ona řekla že to není moje věc. Že její dítě narozdíl od mojeho není rozmazlenec. Ona zařve, a on stojí v pozoru. Říká jí to více lidí, někdy se kněmu chová pěkně. Takže tady prostě člověk neví. Když je někde tak to je ťuťu muťu. Jinak je hnusná. Ona jezdí do olomouce do nemocnice stím prckem jak má tu ledvinku po operaci, ale tam ví kdy má jet. Tak dává bacha. A někdy mi přišlo že sladké taky nezná. Dala jsem dcerce kinder řez. A dala i jejímu. Ten se na to vrhl. Je to i s banánama. No v pondělí tam zajdu. A je mi jedno že na mě bude nasraná.

diskuzi čtu. Je to hrozný a snad zařídáš vše dle svého nelepšího svědomí a vědomí. Jen poznámka k těm sladkostem, Moje děti mají doma košík plný sladkostí, ale jakmile někde něco dostanou, tak se na to vrhnou taky ;)

• Citovat
  • Upravit
46867
1.3.14 16:13
@Anonymní píše:

Tak sladkosti nejsou az tak dulezite ;). Kazdy rodic nedava detem sladke.
Spis bych resila to biti a jedina moznost je zajit na socialku a tam se pozeptat, anebo ji rovnou udat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
1.3.14 16:15

To, že malý nezná sladkosti, to bych považovala za plus. To ostatní - jak jsem už psala, zkusit nějak pomoct - psycholog pro ni, jestli nechce pohlídat atd.. Jinak sociálka.
Nechci ani vědět, co s malým dělá doma, protože si myslím, že na veřejnosti se ještě krotí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.3.14 16:59
@Bunny puella píše:
diskuzi čtu. Je to hrozný a snad zařídáš vše dle svého nelepšího svědomí a vědomí. Jen poznámka k těm sladkostem, Moje děti mají doma košík plný sladkostí, ale jakmile někde něco dostanou, tak se na to vrhnou taky ;)

nasemu synovi jsou 2,5 roku. Poprve projevil zajem o bonbon vcera jen proto, ze ho drzela kamaradka. Kdyz mu ho dava doktorka nebo dostava lizatko v restauraci, kouka na to, jak kdyby bu nekdo cpal sve zapisky. Sladke ho nezajima, ani buchty doma. Ve ctvrtek dostal dort ke svatku, jedine, co ho zajimalo, jestli vlacek bude houkat a ta svice na nem.

Takze takove usudky bych vynechala (treba u te socialky).
Zbytek je hruzostrasny.
Modriny jsou pul-napul, nase mlade ma zbrousene jednicky (uslomil si je na schodech), jizvu pod obocim (rozsekl si ho u babicky, ani pred tim nijak nedovadel, koukali jsme na nej 3 dospeli), jednu dobu mel magnet na leve strane nad spankem - kazde spatne pristani a kazdy roh a futra pri behu koncila tam :roll: Vim o chlapeckovi, ktery vyrusta v klidu a nehet mu take slezl - opakovane si zavrel prsty do stejnych pantu sam, v ramci pruzkumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
1.3.14 17:03

@AniNevim nejspíš jsi myslela zakladatelku, ale citovala jsi mě ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
16986
1.3.14 17:03

Zakladatelko,

Zkusim Ti jeste dodat trochu odvahu „do boje“. Z kluka nejspis vyroste hodne pochroumana duse, pokud se dozije dospelosti ve zdravi. Take se ale muze stat „postrachem okoli“. Mysli i na svoji rodinu a deti.
U babicky pres zed zila rodinka, kde se neustale rvalo, otec pil, matka nepricetne hulakala, detem se urcite rozdavaly nejen facky, mozna i pesti… Starsi byla holka, pozdeji s nefunkcnim manzelstvim, ale mladsi… Napisu jen to, ze v 16 letech znasilnil 8leteho souseda. Dalsiho 12leteho kluka donutil mu ho pridrzet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.3.14 17:05

@Bunny puella jooo, jsem rozrusena, promin, a nedopsala jsem, ze se vsim souhlasim a rovnou navazala souhlas na tvuj nazor na sladkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
1.3.14 17:08

@AniNevim v pohodě

• Citovat
  • Upravit
1.3.14 17:13
Já se spíš divím, že máš nervy na to koukat tohle udělat moje kamarádka tak bych jí dala do dr..ky že by se nezvedla a pak to nahlásila!! protože fetačky co se nestarají o děti pro mě nejsou kamarádky!!
@MarkétkaBeruška píše:
musíš se na to podívat jinak, sice udáš kamarádku, ale pomůžeš tomu dítěti :zed:

a tohle je vtip ne?? tak proč sem píšeš a chceš rady když tady pak řekneš že zase nahlásíš kámošku!! fuj mě je úplně zle co s toho prcka vyroste to je fakt šílený!! když si vzpomenu na svojí kamarádku která se roky snaží o miminko a nedaří se jim je to slušná zaopatřená rodina a pak tady nějakej fetáckej hnus se opře o chlapa a děti jen trpý :( :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí