Známá fackuje dvouleté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.14 15:43

Tak nová zpráva! Před hodinou přijela, a malej má nohu v sádře!!

• Citovat
  • Upravit
15575
4.3.14 15:55
@Anonymní píše:
Tak nová zpráva! Před hodinou přijela, a malej má nohu v sádře!!
:( Chudak :( Myslis ze ho uhodila ona? Preji hodne sil!! Bude to potreba ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 16:05

Já nevím. Zda si to udělal sám či né. Má dva roky. Pokaždé to argumetuje tím že všude vleze. Ale když je unás, tak je uplně vpohodě. Kam ho posadí tam zůstane. Ale myslím že si soc. Pracovnice zažádá posudek od doktorky.

• Citovat
  • Upravit
15575
4.3.14 16:19
@Anonymní píše:
Já nevím. Zda si to udělal sám či né. Má dva roky. Pokaždé to argumetuje tím že všude vleze. Ale když je unás, tak je uplně vpohodě. Kam ho posadí tam zůstane. Ale myslím že si soc. Pracovnice zažádá posudek od doktorky.
:( Tak to preji hodne sily!! Hlavne aby znama nezjistila ze jsi ji udala ty…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.3.14 16:32

Je to hrozné týrání, matka to chudák dítě nemiluje spíš naopak, je nutné to okamžitě nahlásit a natočit na mobil, něco s tím udělat aby jí to dítě odebrali. Jinak to bude další zpráva v novinách o utýraném dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.3.14 16:34

To dítě neřekne, že mu matka ubližuje, je vyděšené k smrti a závislé na ní bojí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.3.14 16:39
@kaja00 píše: :( Tak to preji hodne sily!! Hlavne aby znama nezjistila ze jsi ji udala ty…

Tak v tomhle případě by mi bylo šumák, jestli to známá zjistí nebo ne. Jde o to dítě především. Jen mě zaráží, že zakl. psala, že nejsou kamarádky a teď zas píše, že když je dítě u nich, je hodné, takže se asi stýkají. Ale nic mi do toho není, hlavně aby sociálka začla jednat už konečně, když už dotyčnou znají a zřejmě vědí co je zač :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.3.14 16:42

Když o takovém týrání někdo ví musí to nahlásit a nečekat až ho zabije je to o taky o zodpovědnosti a potom s tím budeš muset žít do konce života s takovou vinou, protože kdo to toleruje je sám taky vynen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.3.14 16:44
@kattak píše:
Když o takovém týrání někdo ví musí to nahlásit a nečekat až ho zabije je to o taky o zodpovědnosti a potom s tím budeš muset žít do konce života s takovou vinou, protože kdo to toleruje je sám taky vynen

Zakladatelka to již nahlásila na sociálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 17:10
@Mama11 píše:
Tak v tomhle případě by mi bylo šumák, jestli to známá zjistí nebo ne. Jde o to dítě především. Jen mě zaráží, že zakl. psala, že nejsou kamarádky a teď zas píše, že když je dítě u nich, je hodné, takže se asi stýkají. Ale nic mi do toho není, hlavně aby sociálka začla jednat už konečně, když už dotyčnou znají a zřejmě vědí co je zač :nevim:
nemyslela jsem to tak že je u mě. Od té doby co jsem jí řekla že už toho mám dost. TAk ke mě nechodí. Přestala jsem jí zdravit. Říkala jsem to chlapovi, a ten říkal že jí párkrád slyšel jak po měm řve a taky jak mu jednu pleskla. O tom že mu dá takovou na zadek až se prohne je mazec. Její ségra má tříletého kluka a ta mu dala tak nazadek vařechou že měl modřinu a to na holej zadek. Ale jak se jinak chová to nevím. Zaměřila jsem se na tu mrchu. A pokud to zjistí, tak je mi to uplně jedno. Moje ségra se baví s její ségrou. Šla tam na kafe. Zjistit co se malému stalo. Přišla a říkala že prej malej spadl ze schodů. Jediné schody jsou na spol. Chodbě. A betonové. Tak nevím nevím. Ale divné je, že krom té nohy, nemá nasobě žádnou čerstvou odřeninu. Já vím že některé děti jsou jak utržené z řetězu, ale na dvouleté dítě? Je toho moc.
  • Citovat
  • Upravit
1490
4.3.14 18:40
@Anonymní píše:
nemyslela jsem to tak že je u mě. Od té doby co jsem jí řekla že už toho mám dost. TAk ke mě nechodí. Přestala jsem jí zdravit. Říkala jsem to chlapovi, a ten říkal že jí párkrád slyšel jak po měm řve a taky jak mu jednu pleskla. O tom že mu dá takovou na zadek až se prohne je mazec. Její ségra má tříletého kluka a ta mu dala tak nazadek vařechou že měl modřinu a to na holej zadek. Ale jak se jinak chová to nevím. Zaměřila jsem se na tu mrchu. A pokud to zjistí, tak je mi to uplně jedno. Moje ségra se baví s její ségrou. Šla tam na kafe. Zjistit co se malému stalo. Přišla a říkala že prej malej spadl ze schodů. Jediné schody jsou na spol. Chodbě. A betonové. Tak nevím nevím. Ale divné je, že krom té nohy, nemá nasobě žádnou čerstvou odřeninu. Já vím že některé děti jsou jak utržené z řetězu, ale na dvouleté dítě? Je toho moc.

To jako že bije dítě i její ségra? Tak to je teda pěkná sebranka.
Jinak máš pravdu, někdy je dítě k neuhlídání a může si leccos přivodit samo, ale tady už je moc svědků, kteří ji viděli jak mlátí dítě takže tomu moc nevěřím. Jen by mě zajímalo, jestli chodí k nějaké doktorce, ta by si přeci nějakých modřin musela všimnout, nebo jestli při tom ošetření někdo zjišťuje, jestli dítě chodí k nějaké dr., i když teď bude mít asi až tříletou prohlídku…no je to teda mazec, moc děkuji, že jsi k tomu nezůstala slepá a hluchá a ohlásila to, určitě můžeš mít klidný svědomí. Snad si to ta sociálka nějak prověří, neříkali ti něco konkrétnějšího, co bude teď následovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 19:07

Tak její ségra má celkem 3 děti. Ale nejde pro ránu daleko. Té nejstarší je 5let. Té dá taky facana. Jako já nevím no jak to popsat. Jak se chová její ségra. Ta je dá se říct hodnější. S dětma je vpohodě. Ale má 3 takže se musí ohánět. Ale i ta její ségra říkala té mrše, že ho nemá mlátit přez pusinu. Na soc. Musím ještě zítra. Páč mi paní ze soc. Volala i mojí sestře. Tak ráno na 10h. Tak vás budu informovat hned jak to bude možné.

• Citovat
  • Upravit
408
5.3.14 22:32

Jak to dopadlo? Je mi chlapečka líto :-(
Je skvělé, že jste to se sestrou nahlásily! Hodně lidí umí jen přihlížet, ale opravdu jednat ne. Takže držím palce ať se klouček má lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí