Fajn kluk, jen prý je jiný

Anonymní
15.4.23 17:30

Fajn kluk ,jen prý je jiný

Seznánila jsem se s fajn klukem. Žije u rodičů. Když byl u mě, volala mu máma. Zazněla věta - co bude, až zjistí, že jsi jiný…Mluvila nahlas, nešlo neslyšet. Kluk mi pak řekl, že má mámu jako opatrovníka. Že má nějak omezenou svéprávnost. Nevyptávala jsem se.Jen mi řekl, že míval ve vztazích záchvaty žárlivosti. My se viděli 6krát a už poprvé mi vyznal lásku a mluvil o dítěti a že by se ke mě nastěhoval. Když byl u mě na návštěvě, tak za mnou všude chodil, až mi to vadilo.Ale jinak je milý, vyznává lásku. Jen se bojím, jak by třeba vzal rozchod, když bychom spolu začali chodit…On to teda už jako chození bere teď. Přestože sem mu řekla, že jen se seznamujem a nechci nikam spěchat. Něco mi říká, že bych ho měla přestat výdat. Na druhou stranu je hodně pozorný a to mi chybělo v předchozím vztahu :(.Mám z toho smíšené pocity.Na jednu stranu si říkám, že je fajn, jak projevuje zájem. Na druhou si říkám, že časem můžou přijít velké problémy. Už teď je do vztahu až moc hrrr.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65424
15.4.23 17:36
@Anonymní píše:
Seznánila jsem se s fajn klukem. Žije u rodičů. Když byl u mě, volala mu máma. Zazněla věta - co bude, až zjistí, že jsi jiný…Mluvila nahlas, nešlo neslyšet. Kluk mi pak řekl, že má mámu jako opatrovníka. Že má nějak omezenou svéprávnost. Nevyptávala jsem se.Jen mi řekl, že míval ve vztazích záchvaty žárlivosti. My se viděli 6krát a už poprvé mi vyznal lásku a mluvil o dítěti a že by se ke mě nastěhoval. Když byl u mě na návštěvě, tak za mnou všude chodil, až mi to vadilo.Ale jinak je milý, vyznává lásku. Jen se bojím, jak by třeba vzal rozchod, když bychom spolu začali chodit…On to teda už jako chození bere teď. Přestože sem mu řekla, že jen se seznamujem a nechci nikam spěchat. Něco mi říká, že bych ho měla přestat výdat. Na druhou stranu je hodně pozorný a to mi chybělo v předchozím vztahu :(.Mám z toho smíšené pocity.Na jednu stranu si říkám, že je fajn, jak projevuje zájem. Na druhou si říkám, že časem můžou přijít velké problémy. Už teď je do vztahu až moc hrrr.

v dnešní době se svéprávnost neomezuje jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42656
15.4.23 17:43

To že je moc hrr do vztahu je jasný příznak toho, že není úplně ok. Rychle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.4.23 17:45

Nesmí Ti stačit, že „Ti vyznává lásku“. Dej na svoji intuici a ukonči to s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.4.23 17:47

Rozhodně bych s ním nebyla. Tohle je moc. Utíkala bych. Co bude pak? Bude ti zakazovat se nějak oblékat? Bude všude s tebou? Sorry, nechci být zlá, ale o chlapa s omezenou svéprávností bych nezavadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 17:57

@Lu66 Já se to dozvěděla na poslední schůzce a díky hovoru s jeho matkou…Pak mi něco neochotně řekl a že máma ho hlídá atd.Od začátku mi přišel zvlàštní a divné ty kontrolní telefonáty rodičů. Je mi ho i líto, nic mi neudělal. Nevím jak to utnout.

• Citovat
  • Upravit
42656
15.4.23 17:59
@Anonymní píše:
@Lu66 Já se to dozvěděla na poslední schůzce a díky hovoru s jeho matkou…Pak mi něco neochotně řekl a že máma ho hlídá atd.Od začátku mi přišel zvlàštní a divné ty kontrolní telefonáty rodičů. Je mi ho i líto, nic mi neudělal. Nevím jak to utnout.

Utni to co nejdřív. Řekni, že nevíš vše o jeho zdravotním stavu a proto s ním nemůžeš mít vztah. A finito. Žádný okecávačky a rychle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 18:03
@Cimada píše:
Nesmí Ti stačit, že „Ti vyznává lásku“. Dej na svoji intuici a ukonči to s ním.

Přesně to si říkám. Intuice říká, utni to co nejdříve. Na druhou stranu je mi líto, že on mě bere jako osudovou ženu. Přestože mě pořádně nezná. Je mi z toho divně a nevím jak nejlépe mu podat, že spolu nebudem. Prý když ho holka nechá, chce věděr důvody a napravit to…Takže konec asi neni pro něj jasný konec. Já mám za sebou vztah s manipulátorem a teď si vyčítám, že se zas v něčem plácám.

• Citovat
  • Upravit
7692
15.4.23 18:05
@Anonymní píše:
Přesně to si říkám. Intuice říká, utni to co nejdříve. Na druhou stranu je mi líto, že on mě bere jako osudovou ženu. Přestože mě pořádně nezná. Je mi z toho divně a nevím jak nejlépe mu podat, že spolu nebudem. Prý když ho holka nechá, chce věděr důvody a napravit to…Takže konec asi neni pro něj jasný konec. Já mám za sebou vztah s manipulátorem a teď si vyčítám, že se zas v něčem plácám.

Ty samaritánko. Máš úžasný talent vybírat si poškozené muže. Ty dopadneš bledě. Rozběhni se proti zdi, hlavou a až pominou hvězdičky tak se možná vzpamatuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.4.23 18:06
@Anonymní píše:
Řekni mu, že jsi lesba a našla sis holku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
15.4.23 18:07

Aby mel clovek omezenou svéprávnost, to musi byt hodně „jiný“. Vem si, co za blazny, vymastence a psychopaty běhá po světě, ale svéprávnost mají.
Upřímně? Pokud nechceš být doživotní pečovatelka chlapa, co se ti uz teď nemístně privazuje jako koule k noze, bič a pryč.
Predstav si budoucnost, svatba, deti, hypoteka, zaměstnání, i blbej řidičák, to vše bude s nesvéprávným člověkem problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 18:09

V mládí jsem velmi krátce chodila s klukem, který byl na začátku velmi milý, chytrý,…brzy mi vyznával lásku, mluvil o rodině, psal mi básně, nosil jahody…romantik…mně ale na něm něco vadilo, jen jsem to nedokázala definovat. Po čase byl najednou nějaký jiný, vedl divné řeči a já se začala bát, rozešla jsem se s ním. Rozvíjela se u něj ataka schizofrenie, přestal brát prášky. Nevěděla jsem, že je duševně nemocný. Ale začal mě po rozchodu stíhat na každém kroku a celou noc dokázal stát před domem, atd. Bylo to peklo…pak skončil na půl roku na psychiatrii. Toť jen moje zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
2220
15.4.23 18:13

Strašidelný celkem.
K omezení svéprávnosti musí být závažné důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 18:17
@Anonymní píše:
V mládí jsem velmi krátce chodila s klukem, který byl na začátku velmi milý, chytrý,…brzy mi vyznával lásku, mluvil o rodině, psal mi básně, nosil jahody…romantik…mně ale na něm něco vadilo, jen jsem to nedokázala definovat. Po čase byl najednou nějaký jiný, vedl divné řeči a já se začala bát, rozešla jsem se s ním. Rozvíjela se u něj ataka schizofrenie, přestal brát prášky. Nevěděla jsem, že je duševně nemocný. Ale začal mě po rozchodu stíhat na každém kroku a celou noc dokázal stát před domem, atd. Bylo to peklo…pak skončil na půl roku na psychiatrii. Toť jen moje zkušenost.

Moc děkuji za zkušenost. Něco takového rozhodně zažít nechci :,(.Říká, že už je v pořádku, ale pomalu plakal, že mu máma nevěří, protože občas lže. Prášky prý už nebere.No skončím to. Ještě to pořádně nezačalo a už je mi,,v tom " divně. Třeba mi napíše, že mě miluje a vynucuje si, ať napíšu totéž…Napíše a ty mě a smajlík a srdíčka. U toho sem měla hodně divné emoce…Ještě jednou děkuji za sdílení zkušenosti. A hlavně nebýt telefonátu, tak neřekne mi nic. Že je jiný je široký pojem.

• Citovat
  • Upravit
42656
15.4.23 18:19
@Anonymní píše:
Moc děkuji za zkušenost. Něco takového rozhodně zažít nechci :,(.Říká, že už je v pořádku, ale pomalu plakal, že mu máma nevěří, protože občas lže. Prášky prý už nebere.No skončím to. Ještě to pořádně nezačalo a už je mi,,v tom " divně. Třeba mi napíše, že mě miluje a vynucuje si, ať napíšu totéž…Napíše a ty mě a smajlík a srdíčka. U toho sem měla hodně divné emoce…Ještě jednou děkuji za sdílení zkušenosti. A hlavně nebýt telefonátu, tak neřekne mi nic. Že je jiný je široký pojem.

Zablokuj si ho, myslím, že tě bude stalkovat. Buď opatrná, jestli má omezenou svéprávnost, neručí za své činy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí