Falešně pozitivní test na syfilis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7980
1.9.15 17:28

@M4uketka neléčíš se s něčím? U některých autoimunitních onemocnění může být tento test falešně pozitivní. Opravdu se nejedná o specifický test, je jen orientační, takže vyčkej dalších vyšetření a nestresuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.9.15 17:37

@Lucka1111 nene nelecim, on taky muj obvodak byl vzdy sevsim rychle hotovej, chodila jsem za nim ze mam porad migreny a vzdy jsem odesla s tim ze to mam od krcni patere a s algifenovyma kapkama, takze jestli jsem neco nekdy prechodila je mozne, ja se necitim spatne tehotenstvi zvladam v klidu, bez problemu, jen tenhle heden test me zasahl, nikdy bych si neporidila miminko, kdybych mela potize a nebyla si jista ze jsem v poradku, dekuju moc za podporu, moc si toho vazim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
1.9.15 18:09

@M4uketka Pokud byl ten přítel pozitivní, tak se ti mohl udělat jen vřídek někde uvnitř genitálií, který si nemusela vůbec zaznamenat. Bohužel i to se stává. A dál už vše může probíhat bez příznaků. Snad to neni tvůj případ. Jestli ty jejich testy můžou být falešně pozitivní nevím, ale já co jsem dělala testy holkám na trase, tak falešně pozitvní nebyl ani jeden, ale to byli jen screeningové testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.9.15 18:16

@Boudová ja prave pote inkubacni dobe sla na testy a byly oki, ze bych to mela 4 roky bez priznaku??,nevim no, doufam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
1.9.15 18:18
[citaceře
@M4uketka píše:
@Boudová ja prave pote inkubacni dobe sla na testy a byly oki, ze bych to mela 4 roky bez priznaku??,nevim no, doufam :,(

No stát se to může ono opravdu to může probíhat bez příznaků. Ale pokud ti to před tím vyšlo negativně doufala bych v omyl. Kdy se to dozvíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.9.15 18:24

@Boudová krev mi brali minuly ctvrtek a doktor rikal ze to posila do Prahy a cca tyden/14dni :- takze o nervy, ale citim se vazne dobre, musi to byt omyl, pevne v to verim… po 4letech by ta nemoc nejak gradovala?!ne? ja opravdu nevim, cetla jsem toho tolik o tom ze uz jsem z toho mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.9.15 17:45

Ja to taky mela falesne pozitivni. Doktor rikal- ze to treba mohlo projit bez priznaku, ale syfilis se sam z tela prece nedostane ne? Mne to bylo jasny, ze to byl omyl a taky ze jo. Neboj- jsem dukaz, ze se to stava:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 07:56

@eiffelka dekuju moc za podporu, dnes je to presne tyden od nabrani krve, uz jsem z toho cekani na prasky, ale verim v to ze je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 18:02

Tak jsem to dnes nevydrzela a zavolala dr, rekl mi ze u nas v laborce ty testy dopadly opet stejne a porad se ceka na vysledky z prahy, muzu vam rict ze jsem v zivote nezazila nic horsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.9.15 20:00

@M4uketka To mě moc mrzí, ono to ale pro tebe zas tak hrozné není. Dostaneš pravděpodobně antibiotika a více tě třeba ani trápit nemusí. Infekční už nebudeš, takže partnera nenakazíš. Ale s tim miminkem si nejsem jistá jak to dopadne. Dobré to pro něho neni. :nevim: snad je ještě šance v omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 20:55

@Boudová me doktor rekl ze sice nemame vysledky, ale ze si mysli ze moje telo s tou nemoci prislo do styku a vytvorilo si obranu a ubranilo se, takze tu bemic nemam, jen musim prelecit kvuli miminku protilatky penicilinem, ja to nechapu moc ale tohle rekl, ze tam mel stejnej problem uz a ty pacientce se mimimko narodilo v poradku…tak ja nevim porad ale doufam ze praha rekne neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.9.15 20:59

@M4uketka hele ono se to fakt stava. Znam plno lidi co ma treba zloutenku cecko a cely zivot bez priznaku. Tak pokud se takhle da zalecit i miminko tak je to super. U nas to vetsinou dopadlo zle hlavne proto ze to byly prostitutky co to mely na salamu. Neboj se i pokud by to byl syfilis neni to konec sveta. Uz se ti nemusi vubec projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 21:06

@Boudová no prave ze jsem clovek co nezil nikdy zivotem takovym abych se toho musela bat o to je to pro me horsi, ja se snazim na internetu dohledat jestli je to vubec mozny ze bych s tim prisla do styku a telo se ubranilo, nemoc zapudilo a zustaly mi v tele prave jen protilatky, nikdy jsem to neslysela, i tak kdyby se to potvrdilo tak 6tydnu v nemocnici v jinem meste :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.9.15 21:12

@M4uketka mozne to je ale na internetu se o tom moc nedoctes, ale znam lidi kteri s tim maji leta praxe a mozne to opravdu je. Chapu ze je to pro tebe silene a stresujici. Ale opravdu to nemusi znamenat zadnu tragedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 21:16

@Boudová moc vam dekuju, strasne jste me uklidnila, ja mam takovou nemoc spojenou s lidmi co ziji lehkovazny zivot a proto me desi i to jak na me koukaji lekari atd, samozrejme v prvni rade chci zdravi pro miminko partnera a pro sebe, to je nejdulezitejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí