Falešně pozitivní test na syfilis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
16.9.15 07:33

@M4uketka
Věřím, že je to jak zlý sen a na psychiku šílenství. Jestli máš pozitivní protilátky, tak mohou přejít v aktivní formu :,( Kdyby to bylo hodně špatné tak tě ženou do nemocnice hned a nečekají. Myslím na tebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.9.15 10:21

Doktor mi tvrdil ze mam pouze protilatky, ale vcera mi na koznim doktorka rekla ze mam syfilis, takze jsem se tam srsypala a od ctvrtka nastup v budejkach na koznim, dekuju holky za drzeni palcu, potrrbuju je jak sul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
16.9.15 11:13
@M4uketka píše:
Doktor mi tvrdil ze mam pouze protilatky, ale vcera mi na koznim doktorka rekla ze mam syfilis, takze jsem se tam srsypala a od ctvrtka nastup v budejkach na koznim, dekuju holky za drzeni palcu, potrrbuju je jak sul

to je stejne vsechno nejaky divny.mne tehdy dr. rikal, ze to mohlo probehnout bezpřiznakove, ze to nemam, jen protilatky, ale do ty doby jsem myslela, ze to nejde lecit(ale to asi spis z davne historie, ted to bude jinak), natoz ze by to nejak odeslo samo?? mas k tomu nacteno, nebo jak je to presne u tebe? Hlavne bud fakt v klidu, je tam hodne ruznych faktoru, co hrajou pro tebe- stesti v té smule, bude to zaleceny- super ze to jde! mimi ok, tak si myslim, ze ten stres uskodi vic nez prelecena nemoc.jsou na svete mnohem horsi veci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.9.15 11:54

@eiffelka u me presne…v 11tydnu tehotenstvi mi brali krev a delaly kasicke testy, vyslo tam ze test TPHA vysel pozitivne(syfilis)posilalo se to do prahy a dr mi tvrdil ze mam v tele pouze protilatky, ze jsem s tim prisla do styku, ale telo se ubranilo, vcera me poslal na kozni, kde mi doktorka sdelila ze mam syfilis a ne jen protilatky, pred 4lety jsem byla na testech a vyslo mi ze zadnou pohl. chorobu nemam, ze jsem v poradku a ted v tehotenstvi najednou syfilus, nevim vubec jak dlouho jsem tedy nakazena nikdy jsem na sobe nespozorovala zadny vredy hnisavy ani vyrazku po tele, pravidelne jsem chodila vzdy na kontroly na gynekoligii, moc to nechapu kde se to vylouplo a proc tenkrat vysly testy negativne, ted mi na koznim rekla ze mam stesti ze se na to prislo, ze se prelecim penicilinem v prvnim a tretum trimestru a pri kazdym dalsim tehotenstvi zas, snatim se nestresovat, ale nejde to jen brecim, kdykoliv mi zavila pritel ktery je pres tyden pracovne jinde, rvu do telefonu, kdyz chci promluvit na mimi taky se rozbulim, strasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
16.9.15 12:31

@M4uketka tak dneska se to hlavne da lecit a vylecit, tragedie to byla driv, kdyz nebyly antibiotika, je to proste nemoc- nekdo ma herpes, ten se vylecit neda, nekdo cely zivot malarii..taky se na to davno neumira:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.9.15 12:57

@eiffelka snad ne, ale je to pro me docela celozivotni sram, strasne me to mrzi a trapi, jsem vztekla proc zrovna ja, kdybych si to zaslouzila a byla si vedoma rizikivyho chovani, tak bych to treba prijala spis, ale takhle to beru jako strasnou krivdu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.9.15 11:03

Ahoj holky, podpory moje, tak Vas zdravim z nemocnice, zitra to bude tyden co tu lezim a info nemam porad zadne, kazdy den mi pichaji penicilin a to je vse, uz bych rada neco vedela, ultrazvuk mi nevhteji udelat ze neni treba, pry mi ho udelaj v terminu ktery jsem mela mit u sveho dr…od rana cekame na vysledky pritela, takze jsem nervni a modlim se at to nema alespon on :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
24.9.15 08:31

@M4uketka
Oni ti vůbec nic neřekli? Ani takové důležité odpovědi jako jestli jsou pozitivní jen protilátky nebo je aktivní nemoc, jak dlouho tam budeš, co mimi apod. aby tě uklidnili? A jak dopadl přítel?
Držím palce a myslím na tebeu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.9.15 09:13

@Evelýna 1co budu povidat, jsem tu na prasky a ve stejnymstresu jak predtim, nic nevim, o miminku nic nevim, ani se na nej nekoukli, nic mi nereknou, dnes velka vizita a info pro me??!v lecbe pokracujem, pak jeden z doktoru rekl ze jsem si stezovala ze me boli bricho a hlava a ta jedna p…*no tak tohle snad nebudem resit, muzu rict ze pristup me zarazi, po tydnu mi nejsou schopny rict ze lecba probiha v poradku nebo neco? Kazdej den tu brecim jak mala, pritelovi prvni testy vysly negativne ze je v poradku ted mu budou delat dalsi, tak snad se to potvrdi a aspon neco bude dobre :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.16 11:38
@M4uketka píše: @Evelýna 1co budu povidat, jsem tu na prasky a ve stejnymstresu jak predtim, nic nevim, o miminku nic nevim, ani se na nej nekoukli, nic mi nereknou, dnes velka vizita a info pro me??!v lecbe pokracujem, pak jeden z doktoru rekl ze jsem si stezovala ze me boli bricho a hlava a ta jedna p…*no tak tohle snad nebudem resit, muzu rict ze pristup me zarazi, po tydnu mi nejsou schopny rict ze lecba probiha v poradku nebo neco? Kazdej den tu brecim jak mala, pritelovi prvni testy vysly negativne ze je v poradku ted mu budou delat dalsi, tak snad se to potvrdi a aspon neco bude dobre :?

Ahoj M4uketka, řeším teď (13tt) podobnou situaci pozitivního testu, jako ty. Jsem ve fázi opětovného testování v Národní laboratoři. Chtěla bych se zeptat, jak to u tebe dopadlo? Jestli jsi ty i mimi v pořádku, jak dlouho jsi ležela v té nemocnici a jestli je nutná i ta léčba ve třetím trimestru. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.1.16 13:02

Ahojky, popravdě mi tzo dopadlo tak, ze se to potvrdilo, následovala hospitalizace v nemocnici na 19dni, každý den večer mi pichali penicilin, sestřičky i pr i mar me uklidňoval i, ze když se absolvuje plna léčba, miminku nic nehrozí, jen nějaký čas bude mít v tele protilatky které mu následně úplně zmizí, po hospitalizaci jsem pak ještě jela na udržovací injekci, to bylo cele, jen při dalším těhotenství budu muset zas na preleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.16 13:37
@M4uketka píše:
Ahojky, popravdě mi tzo dopadlo tak, ze se to potvrdilo, následovala hospitalizace v nemocnici na 19dni, každý den večer mi pichali penicilin, sestřičky i pr i mar me uklidňoval i, ze když se absolvuje plna léčba, miminku nic nehrozí, jen nějaký čas bude mít v tele protilatky které mu následně úplně zmizí, po hospitalizaci jsem pak ještě jela na udržovací injekci, to bylo cele, jen při dalším těhotenství budu muset zas na preleceni

Moc dekuji za rychlou reakci. Ja jsem z toho ted taky uplne vyrizena. Dnes mi volali, ze chteji jeste v pondeli rano jeste jeden novy odber a pak se pravda ukaze. Tobe a miminku preji at uz jste jen a jen zdavi a stastni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.1.16 14:12

Děkuji moc, vim čím prochází s a já osobně bych byla pro, aby nejdřív znovu nabrali krev a pak az s jistotou řekly výsledky, dokud to není 100%neplasila bych budoucí maminky, v mém pripade se to bohužel potvrdilo, a nebýt těhotná nevím to a pak by mohlo byt pozdě, už takhle jsem to mela asi 2roky nevědomky, nejspíš z nevěry bývalého…doteď se s tím nejde moc srovnat a říkám si proč, za co…a
Hlavně jak k tomu přijde partner a miminko, strašný muka, nikomu to nepřejí, ale člověk tzo musí brát jask to je, da se to léčit, miminko bude zdravé a to je nejdůležitější, ale ta psychika…jinak moc děkuji za podporu, držím Ti moc moc palce at mas opravdu falešné pozitivní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.16 14:30

Ahoj holky, jsem ve 22týdnu, dnes jsem se u doktora dozvěděla že mám cifilis, celí život se mi obrátil během pár minut, mám přítele se kterým čekám druhé dítě, a najednou se dozvím že jsem nakažená :zed: zítra mám jít do nemocnice na kožní, vubec netuším co mi budou dělat, mám strach že si mě tam rovnou nechaj, nepustí mě domu…a já nebudu moc být s mojí holčičkou :,( :,( kéž bych byla na to s tejně jako vy, a řekli že to byl jen zlej sen…nevíte co mi budou dělat? pustí mě za malou ještě zítra domu? :,(

• Citovat
  • Upravit
96
16.5.16 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem ve 22týdnu, dnes jsem se u doktora dozvěděla že mám cifilis, celí život se mi obrátil během pár minut, mám přítele se kterým čekám druhé dítě, a najednou se dozvím že jsem nakažená :zed: zítra mám jít do nemocnice na kožní, vubec netuším co mi budou dělat, mám strach že si mě tam rovnou nechaj, nepustí mě domu…a já nebudu moc být s mojí holčičkou :,( :,( kéž bych byla na to s tejně jako vy, a řekli že to byl jen zlej sen…nevíte co mi budou dělat? pustí mě za malou ještě zítra domu? :,(

U me to bohuzel sen nebyl, ale realita, ale byt tebou jeste bych neplasila, kdybys to mela, tak to snad vyjde v tom. prvnim testu kterej se dela cca kolem 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí