Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tééda holky já taky koukala a docela jsem se divila že ten Ladislav tuším..nejsem si jistá vyřadil tu Denisu..takovou v těch bílých šatech..ta byla hodně pěkná
teda dle mě
jinak minulý týden jak ti farmáři si vybírali holky podle těch dopisů a fotek tak bych některý
za ty jejich komentáře ![]()
@Deniel píše:
Tééda holky já taky koukala a docela jsem se divila že ten Ladislav tuším..nejsem si jistá vyřadil tu Denisu..takovou v těch bílých šatech..ta byla hodně pěknáteda dle mě
jinak minulý týden jak ti farmáři si vybírali holky podle těch dopisů a fotek tak bych některý
![]()
za ty jejich komentáře
byla podobná té herečce z ulice co dělá učitelku, má tu malou holčičku a chodí s Hejlem
a mě byla sympatická ale něco mi na ní nesedělo a nemůžu přijít na to co ![]()
Taky se divim, ze ji dal slunecnici. Aspon jde vidět, ze nekouka jen na vzhled. A to si slecna myslela, ze to ma v kapse
.Ten je mi nejvic sympatickej. A ten konak se mi nelibi vubec. Proste mi nesedí.
Taky koukám ![]()
Vyřazený Denise jsem se divila i já, mě se líbila ![]()
Mě je nejsympatičtější taky Ladislav.
Koňák je nafoukanej a má strašně velký zuby ![]()
Nejvíc se mi ale líbilo, jak v druhým díle ta farmářka vyřadila toho slizskýho indiána, kterej leze i do slovenskejch farmářů - dobře mu tak ![]()
@Wennulka píše:
Taky se divim, ze ji dal slunecnici. Aspon jde vidět, ze nekouka jen na vzhled. A to si slecna myslela, ze to ma v kapse.Ten je mi nejvic sympatickej. A ten konak se mi nelibi vubec. Proste mi nesedí.
ten mi je taky sympoš, ti ostatní fakt exoti
ale ten staroušek je taky docela příjemnej ![]()
Jo farmarka kdyz videla indiana tak ho musela vyradit, kdyby si ho tam nechala tak to by byl slizoun na druhou
Lada jak vyradil tu Denisu to byl narez, holka koukala jak puk, ale ustala to…
no a dedousek, to je taky pripad…
@Kornel píše:
ten mi je taky sympoš, ti ostatní fakt exotiale ten staroušek je taky docela příjemnej
Jj, ten je „ze staré školy“, poděkuje, hezky se rozloučí. ![]()
@Deniel píše:
Tééda holky já taky koukala a docela jsem se divila že ten Ladislav tuším..nejsem si jistá vyřadil tu Denisu..takovou v těch bílých šatech..ta byla hodně pěknáteda dle mě
![]()
za ty jejich komentáře
To jsem se taky divila, ona po něm jela jak vosa po bonbonu. ![]()
@janik73 píše:
Jo farmarka kdyz videla indiana tak ho musela vyradit, kdyby si ho tam nechala tak to by byl slizoun na druhou
Lada jak vyradil tu Denisu to byl narez, holka koukala jak puk, ale ustala to…
no a dedousek, to je taky pripad…
On se té farmářce přihlásil ten umaštěný indián z minulé série?
Jsem předchozí díl neviděla.
@cilly joo mela ho hned v 1. dopise… otevrela obálku a se slov myslím: Jeziš, to si dela srandu…nebo neco podobnýho…ryhle to zavrela a dala pryč…
jinak letos teda nic moc… spíš nic…nez moc.
Chybí mi tam ten komentář, co mají ve slovenském farmáři. Kolikrát je to díl o ničem, ale ty komenty mě rozsekají.
![]()
@Efsheny píše:
@cilly joo mela ho hned v 1. dopise… otevrela obálku a se slov myslím: Jeziš, to si dela srandu…nebo neco podobnýho…ryhle to zavrela a dala pryč…jinak letos teda nic moc… spíš nic…nez moc.
Tahle mu taky voněla?
![]()