Farmář hledá ženu 3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
7.3.13 22:59

Tééda holky já taky koukala a docela jsem se divila že ten Ladislav tuším..nejsem si jistá vyřadil tu Denisu..takovou v těch bílých šatech..ta byla hodně pěkná :pankac: teda dle mě :pankac: jinak minulý týden jak ti farmáři si vybírali holky podle těch dopisů a fotek tak bych některý :pocitac: :pocitac: za ty jejich komentáře :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
7.3.13 23:01

Ahojky, taky koukám, uvidíme, jak se tahle řada vyvine :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.3.13 23:03
@Deniel píše:
Tééda holky já taky koukala a docela jsem se divila že ten Ladislav tuším..nejsem si jistá vyřadil tu Denisu..takovou v těch bílých šatech..ta byla hodně pěkná :pankac: teda dle mě :pankac: jinak minulý týden jak ti farmáři si vybírali holky podle těch dopisů a fotek tak bych některý :pocitac: :pocitac: za ty jejich komentáře :pocitac:

byla podobná té herečce z ulice co dělá učitelku, má tu malou holčičku a chodí s Hejlem :pankac: a mě byla sympatická ale něco mi na ní nesedělo a nemůžu přijít na to co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
7.3.13 23:07

Taky se divim, ze ji dal slunecnici. Aspon jde vidět, ze nekouka jen na vzhled. A to si slecna myslela, ze to ma v kapse :lol:.Ten je mi nejvic sympatickej. A ten konak se mi nelibi vubec. Proste mi nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
7.3.13 23:13

No muzu rici ze docela slusna prehlidka exotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
7.3.13 23:15

Taky koukám :pankac:
Vyřazený Denise jsem se divila i já, mě se líbila :mrgreen:
Mě je nejsympatičtější taky Ladislav.
Koňák je nafoukanej a má strašně velký zuby :lol:
Nejvíc se mi ale líbilo, jak v druhým díle ta farmářka vyřadila toho slizskýho indiána, kterej leze i do slovenskejch farmářů - dobře mu tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.3.13 23:17
@Wennulka píše:
Taky se divim, ze ji dal slunecnici. Aspon jde vidět, ze nekouka jen na vzhled. A to si slecna myslela, ze to ma v kapse :lol:.Ten je mi nejvic sympatickej. A ten konak se mi nelibi vubec. Proste mi nesedí.

ten mi je taky sympoš, ti ostatní fakt exoti :pankac: ale ten staroušek je taky docela příjemnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
7.3.13 23:23

Jo farmarka kdyz videla indiana tak ho musela vyradit, kdyby si ho tam nechala tak to by byl slizoun na druhou
Lada jak vyradil tu Denisu to byl narez, holka koukala jak puk, ale ustala to…
no a dedousek, to je taky pripad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
7.3.13 23:24
@Kornel píše:
ten mi je taky sympoš, ti ostatní fakt exoti :pankac: ale ten staroušek je taky docela příjemnej :)

Jj, ten je „ze staré školy“, poděkuje, hezky se rozloučí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
7.3.13 23:26
@Deniel píše:
Tééda holky já taky koukala a docela jsem se divila že ten Ladislav tuším..nejsem si jistá vyřadil tu Denisu..takovou v těch bílých šatech..ta byla hodně pěkná :pankac: teda dle mě :pankac: jinak minulý týden jak ti farmáři si vybírali holky podle těch dopisů a fotek tak bych některý :pocitac: :pocitac: za ty jejich komentáře :pocitac:

To jsem se taky divila, ona po něm jela jak vosa po bonbonu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
7.3.13 23:27
@janik73 píše:
Jo farmarka kdyz videla indiana tak ho musela vyradit, kdyby si ho tam nechala tak to by byl slizoun na druhou
Lada jak vyradil tu Denisu to byl narez, holka koukala jak puk, ale ustala to…
no a dedousek, to je taky pripad…

On se té farmářce přihlásil ten umaštěný indián z minulé série? 8o Jsem předchozí díl neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
7.3.13 23:31

@cilly joo mela ho hned v 1. dopise… otevrela obálku a se slov myslím: Jeziš, to si dela srandu…nebo neco podobnýho…ryhle to zavrela a dala pryč…

jinak letos teda nic moc… spíš nic…nez moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.3.13 23:31

Já jsem to dneska propásla..je to někde v archivu? :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
7.3.13 23:34

Chybí mi tam ten komentář, co mají ve slovenském farmáři. Kolikrát je to díl o ničem, ale ty komenty mě rozsekají. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
7.3.13 23:35
@Efsheny píše:
@cilly joo mela ho hned v 1. dopise… otevrela obálku a se slov myslím: Jeziš, to si dela srandu…nebo neco podobnýho…ryhle to zavrela a dala pryč…jinak letos teda nic moc… spíš nic…nez moc.

Tahle mu taky voněla? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky