Fb, blokace uživatele a zprávy

Gorgeous
26.11.14 17:28

Nemám facebook, ale proč je nutný, aby ten druhý už neviděl konverzaci mezi vámi? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
26.11.14 17:38

Ne nesmaže se mu to, uvidí ty zprávy akorát tam nebude uvedené jméno, jen uživatel facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
26.11.14 17:40
@Anonymní píše:
Nutné to není jen mě zajímá zda to uvidí nebo ne aby si jí nemohl třebas editovat a pak jí neoprávněně použit proti Vám :roll:

když máš deaktivovaní fc nejsi k nalezení nejen ty jakožto tvůj profil tak ani tvé zpravy takže on si nebude moci zpravu dohledat

• Citovat
  • Upravit
4515
26.11.14 17:41

@Mi24 Fakt? Kámoška měla zrušený FB a zprávy jsem měla pořád :think: Ale je pravda, že už to je nějakou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
26.11.14 17:44
Zprávy tam stopro zůstanou… jak říká
@Deninina píše:
Ne nesmaže se mu to, uvidí ty zprávy akorát tam nebude uvedené jméno, jen uživatel facebooku
  • Citovat
  • Upravit
4515
26.11.14 17:48

No tak jsem teď koukla do starších zpráv a lidi co jsem si s nimi dříve psala a FB jen zrušili, tak tam mají i jméno, jen na ně nejde kliknout, takže když si toho člověka blokneš a zrušíš účet tak tam opravdu bude jen uživatel facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.11.14 17:58

Ano, dokud toho člověka budeš mít v blokaci, tak tam to jméno nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
26.11.14 19:02

@Deninina mě má jedna osoba bloknutou psala jsem si s ní ještě nedávno asi měsíc zpět fc má jen já jsem u ní bloknutá a nemohu se ji dostat na profil a nemám ani ve složce zprávy zprávy s tou danou osobou

• Citovat
  • Upravit
7.1.17 19:42

blokace jména na Fb

Zdravim, zablokoval jsem si z jistých důvodů člověka… vše se vyřešilo, ale zajímá mě, zda teď, po odblokování uvidí zpětně mé příspěvky na zdi ( timeline ) nebo jen ty od data odblokování. Má někdo nějaké zkušenosti? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová