Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ahep píše:
Fena má víc rozumu než ty-nechat skákat psa na postel![]()
A co je ti do toho? Tvoje postel to neni.
@Ahep píše:
Nj, lepší je ho tam zvednout. Oba mí psi ale do postele také skákali, akorát na stáří dostali schůdky a pak jsem postel úplně zrušila a spala jsem na matraci na zemi, aby ke mně pohodlně mohli.
@Věčně naštvaná popravde už jsem nad tim take přemýšlela ze bych postel zrusila ![]()
Co je to za plemeno? určitě veterinář, to budou nejspíš plotýnky ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 čivava
určitě veterinář, čivavy hodně trpí na luxaci Patel
A postel zrovna pro čivavu je fakt vysoká, dala bych nějaký stupínek ![]()
@Ahep píše:
S námi spávali psi v posteli vždycky, to je snad každého soukromá věc. Nejsme holt tolik cimprlich. Tak a teď se můžete poblít ještě třeba stokrát, mně je to šumafuk. ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 čivava
To bude něco se zády, šla bych na veterinu.
@lucad77 ano jedem z veteriny ma posunuty obratel do toho zandt ledvin a mocovych cest
@Anonymní píše:
@lucad77 ano jedem z veteriny ma posunuty obratel do toho zandt ledvin a mocovych cest
Chudák
tak snad už bude líp.
@Věčně naštvaná píše:
Nj, lepší je ho tam zvednout. Oba mí psi ale do postele také skákali, akorát na stáří dostali schůdky a pak jsem postel úplně zrušila a spala jsem na matraci na zemi, aby ke mně pohodlně mohli.
Jaký schůdky jsi pro ně měla? Taky o nich pro čubu uvažuju. Na matraci se mi spát nechce, odpírat jí pobyt v posteli ale taky nechci. Je malá, postel docela nízká, ale i tak má občas problém tam vyskočit. Tak aby si ty záda moc nenamáhala. Často i chodí v noci pít nebo na obhlídku rajónu. Bude jí osm, tak už taky není žádná mladice.
@Azeretereza píše:
Jaký schůdky jsi pro ně měla? Taky o nich pro čubu uvažuju. Na matraci se mi spát nechce, odpírat jí pobyt v posteli ale taky nechci. Je malá, postel docela nízká, ale i tak má občas problém tam vyskočit. Tak aby si ty záda moc nenamáhala. Často i chodí v noci pít nebo na obhlídku rajónu. Bude jí osm, tak už taky není žádná mladice.
Kdysi jsem na ně narazila, je to něco takového. Záleží i na velikosti psa.