Začínani s týmovými sporty v dospělosti

229
20.4.22 22:26

Začínani s týmovými sporty v dospělosti

Zdravím, asi posledního půl roku přemýšlím, že bych chtěla opět začít sportovat jako kdysi dávno v dětství. Vždycky mě brali kolektivní sporty - fotbal, softball, házená aj. Akorát vždycky, když se podívám na stránky klubu jejich nábor je z 99% pro mládež. :cert: Je vůbec možné se zapojit do nějakého klubu/týmu v dospělostí bez základních zkušenosti daného sportu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
20.4.22 22:33

Jo, třeba rugby nebo americký fotbal. Já třeba to rugby zkusila, ale u mě je problém přesně opačný, na týmové sporty vůbec nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
20.4.22 22:38

Musíš oslovit přímo kluby. U nás berou dospělé na basket, fotbal, florbal. Mívají inzeráty v místním plátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.4.22 01:27

A musis hrat v klubu? Nestacila by parta nadsencu, co se schazi ke hre? Takovi jsou snad vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
21.4.22 06:18

Tak pokud nebudeš chtít rovnou do repre, tak kluby mají i obvykle i sekci pro fanoušky a rodiče, co nejedou na výkon… takže oslov vybraný klub a poptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7874
21.4.22 09:19
@Lucie_Sx píše:
A musis hrat v klubu? Nestacila by parta nadsencu, co se schazi ke hre? Takovi jsou snad vsude.

Taky bych to viděla začít spíš takhle. Podívala bych se po skupinách na sociálních sítích - pro ty konkrétní sporty.
Jen namátkově - třeba pro Prahu je na FB skupina „Parťáci na sport Praha“ a pořád jsou tam výzvy, kdo by se přidal na badminton, beach, floorbal…apod… napíšou, kam chodí hrát, na jaké úrovni zhruba a domluví se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová