Film o sopce

2393
18.7.12 11:52

Film o sopce

Ahoj zakládám diskuzi protože si nemůžu vzpomenout na žádnej film o sopce.. hlídám 8letého klučinu který pořád vypráví o lávě a vlastně ani neví co to je, tím mě štvě protože řikábže kámen promění v lávu a tak a v lese poteče láva a neví jak je to nebezpečné takže bych mu chtěla pustit nějaký film o katastrofě sopky aby veděl že se stím nelaškuje.. Děkuji moc za nějaké filmy který vás napadnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9904
18.7.12 11:56

Dantes peak, neboli Rozpoutané peklo s Brosnanem a Lindou Hamiltonovou

Příspěvek upraven 18.07.12 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.7.12 11:56

Krakatoa

• Citovat
  • Upravit
5215
18.7.12 11:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.7.12 12:00

@Paikea No nejspíš to má právě z takového nějakého filmu… a vlastně má pravdu, láva přece je roztavená hornina, takže ano, kámen se promění v žhavou lávu a poteče všude, lesem, cestou necestou…
A to, že mu chceš něco takového pustit, aby věděl, že se s tím nelaškuje, tak to mě přivádí k úsměvu… to bys mohla i všem těm filmařům, aby netočili takové katastrofické filmy, že s tím se přece nelaškuje… ale myslím, že žádnou katastrofu v okolí ani jinde tím, že o tom bude mluvit, nevyvolá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.7.12 12:05

@Regina Hero sem čekala kdo se ozve takle s něčím.. na film ždnej takovej nekoukal..a řiká toho mnohem víc asi vim co je láva tak nemusím bejt ponaučená ale onse na ní pořád ptá a jak a jak a v tom filmu to uvidí :potlesk:

za filmy každopádně děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
18.7.12 12:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
18.7.12 12:22

A nebyl by lepší nějakej dokument? Já osobně tyhle katastrofický, mnohdy i nereálný filmy moc nemusim a myslim, že pro děti nejsou moc vhodný.
Co třeba: http://www.uloz.to/…ment-bbc-avi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.7.12 12:24

@Temaho jo to je dobrej nápad :-) děkuuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.7.12 12:30

@Paikea Dokument a nebo třeba fotky z Islandu. Určitě se toho dá spousta najít i na you tube?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.7.12 12:53

Spíš bych taky dokument, ty filmy jsou ještě přihraný :nevim: - osobně teda sopky „žeru“ a dokumenty si kupuju třeba v trafice na DVD, ale je fakt, že cena je úměrná kvalitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.7.12 12:56

To je fakt, radši dokument, než katastrofický filmy, by z toho ještě neměl trauma :hug:

• Citovat
  • Upravit
2393
18.7.12 14:00

Díky nevim proč mě napadl film a ne domument je jeansýže to je lepší :-) tak odkaz na jeden dokument mám.. ale na youtube sme byla už předtim než sem založila doskuzi a moc sem tam toho nenašla.. @Mišuna jinak my máme období poznávání proč a jak a jakto :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.7.12 00:57

No škoda že vidět na vlastní oči to nemůže… ale kvalitní dokument to může slušně ukázat… film je falt spíš o animacích :nevim: vybavuju si jeden, nevím, jak se jmenoval, a ten končil tak, že lávu chytili v zátarasech pro auta!!! :poblion: totálně mi ten flm podělali natolik že ani nevim, jak se jmenoval :nevim:

Zkuste něo o Havaji. Tyhlety ostrovy prakticky rostou pořád, pořád se uvolňuje láva, je to de facto proces sebeničící a současně seberodící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí