Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Shawshank (snad jsem to napsala správně
) je fakt super a dnes se na něj budu koukat!
Jak Tebe fascinují příběhy z tohoto prostředí, tak mě zase příběhy z prostředí drog (a to nejsem žádnej narkoman prosím
), ale fakt na to ráda koukám, někdy je to fakt psycho… ale nejradši mám podle skutečný události, to někdy valim voči…
![]()
Terez85 píše:
Shawshank (snad jsem to napsala správně) je fakt super a dnes se na něj budu koukat!
Jak Tebe fascinují příběhy z tohoto prostředí, tak mě zase příběhy z prostředí drog (a to nejsem žádnej narkoman prosím
), ale fakt na to ráda koukám, někdy je to fakt psycho… ale nejradši mám podle skutečný události, to někdy valim voči…
![]()
A viděla jsi film Katka? Je to teda takový dokument od Heleny Třeštíkové - ona jich natočila víc, ale tenhle natočila před několika lety a loni vyšlo pokračování ![]()
Zandula píše:Terez85 píše:A viděla jsi film Katka? Je to teda takový dokument od Heleny Třeštíkové - ona jich natočila víc, ale tenhle natočila před několika lety a loni vyšlo pokračování
Shawshank (snad jsem to napsala správně) je fakt super a dnes se na něj budu koukat!
![]()
Jo jo, viděla - mazec!!!
Pak je ještě „hustý“ My děti ze stanice Zoo, Kokain (s Johny Deepem) - ten je fakt bombovej a každý, kdo ho viděl, je fakt unešenej - to je taky podle skutečnosti… No pak ještě Americký gangster, Mafiáni, Kasíno… Všechno pecka filmy…!!
Jé a nemůžu vynechat Pláž s Leonardem Dicapriem… ![]()
Omluva zakladatelce za „nabourání“ tématu…
![]()
Terez85 píše:Zandula píše:Terez85 píše:A viděla jsi film Katka? Je to teda takový dokument od Heleny Třeštíkové - ona jich natočila víc, ale tenhle natočila před několika lety a loni vyšlo pokračování
![]()
Jo jo, viděla - mazec!!!
Omluva zakladatelce za „nabourání“ tématu…![]()
Pak je ještě „hustý“ My děti ze stanice Zoo, Kokain (s Johny Deepem) - ten je fakt bombovej a každý, kdo ho viděl, je fakt unešenej - to je taky podle skutečnosti… No pak ještě Americký gangster, Mafiáni, Kasíno… Všechno pecka filmy…!!
Jé a nemůžu vynechat Pláž s Leonardem Dicapriem…
![]()
vůbec neva další bezva žánr který mě taky moc baví
ivuss píše:Terez85 píše:vůbec neva další bezva žánr který mě taky moc bavíZandula píše:Terez85 píše:A viděla jsi film Katka? Je to teda takový dokument od Heleny Třeštíkové - ona jich natočila víc, ale tenhle natočila před několika lety a loni vyšlo pokračování
![]()
Jo jo, viděla - mazec!!!
Omluva zakladatelce za „nabourání“ tématu…![]()
Jé a nemůžu vynechat Pláž s Leonardem Dicapriem…
![]()
a ještě film Piko
ááá, děkuji… Piko jsem neviděla… To musím napravit…
A ještě jsem si vzpomněla na český film Mandragora - je už starší - tuším 80. léta - ale ten je dooost masakr… (taky podle skutečnosti) …
vřele doporučuju Return to paradise/poprava… máte tam i drogy i vězení v Malajsii a jako bonus krásného jaochina Phoenixe
http://www.csfd.cz/…391-poprava/
Příspěvek upraven 17.09.11 v 20:04
Mě ještě napadl Útěk z Alcatrazu, ale to je taková klasika. Asi znáš ![]()
http://www.csfd.cz/…r-bez-sance/
Nezda se,ale naprosto uzasny film,rvala jsem,jak male dite…A doplnuji,ze i soundtrack je uzasny.
Terez85 píše:
![]()
A film Kanárek jsi viděla???
Xhnip píše:Terez85 píše:A film Kanárek jsi viděla???
![]()
Kanárek taky ne…
No koukám, že je toho hodně…
já myslela, že už jsem shlédla snad všechno…
Takže díky za další tip! ![]()
alvapinka píše:
vřele doporučuju Return to paradise/poprava… máte tam i drogy i vězení v Malajsii a jako bonus krásného jaochina Phoenixehttp://www.csfd.cz/…391-poprava/Příspěvek upraven 17.09.11 v 20:04
Nadherny film,ale Phoenix neni tak hezky,jako Vince Vaughn,to je kus chlapa
.
Je to ale film spis o pratelstvi a videla jsem ho dvakrat a vickrat uz nechci,rvala jsem jak mala.
Já moc doporučuji film Ctihodný občan…mazec!!
a ještě Kriminál…to mi teda poradil přítel, neviděla jsem ![]()
Jinak ten dokument Katka jsem viděla a bulila jsem u toho…je to strašný ![]()
K tem drogam - ja teda drogy nemusim
, vetsinou je mi z toho vselijak a jsem rada, ze mam film za sebou, ale moc se mi libil ceskej film Pernikova vez (rezie Milan Steindler).
Tereza85
Já už si to ale moc nepamatuju…byly jsme na tom povinně se školou…tak nevím jestli to není kravina…jen vím, že je to o drogách…