Film o vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
17.9.11 19:19

Shawshank (snad jsem to napsala správně :mrgreen: ) je fakt super a dnes se na něj budu koukat! :palec: Jak Tebe fascinují příběhy z tohoto prostředí, tak mě zase příběhy z prostředí drog (a to nejsem žádnej narkoman prosím :lol: ), ale fakt na to ráda koukám, někdy je to fakt psycho… ale nejradši mám podle skutečný události, to někdy valim voči… 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.9.11 19:23
Terez85 píše:
Shawshank (snad jsem to napsala správně :mrgreen: ) je fakt super a dnes se na něj budu koukat! :palec: Jak Tebe fascinují příběhy z tohoto prostředí, tak mě zase příběhy z prostředí drog (a to nejsem žádnej narkoman prosím :lol: ), ale fakt na to ráda koukám, někdy je to fakt psycho… ale nejradši mám podle skutečný události, to někdy valim voči… 8-o 8-o

A viděla jsi film Katka? Je to teda takový dokument od Heleny Třeštíkové - ona jich natočila víc, ale tenhle natočila před několika lety a loni vyšlo pokračování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
17.9.11 19:26
Zandula píše:
Terez85 píše:
Shawshank (snad jsem to napsala správně :mrgreen: ) je fakt super a dnes se na něj budu koukat! :palec: Jak Tebe fascinují příběhy z tohoto prostředí, tak mě zase příběhy z prostředí drog (a to nejsem žádnej narkoman prosím :lol: ), ale fakt na to ráda koukám, někdy je to fakt psycho… ale nejradši mám podle skutečný události, to někdy valim voči… 8-o 8-o
A viděla jsi film Katka? Je to teda takový dokument od Heleny Třeštíkové - ona jich natočila víc, ale tenhle natočila před několika lety a loni vyšlo pokračování :wink:

Jo jo, viděla - mazec!!! 8-o :roll: Pak je ještě „hustý“ My děti ze stanice Zoo, Kokain (s Johny Deepem) - ten je fakt bombovej a každý, kdo ho viděl, je fakt unešenej - to je taky podle skutečnosti… No pak ještě Americký gangster, Mafiáni, Kasíno… Všechno pecka filmy…!! :palec: Jé a nemůžu vynechat Pláž s Leonardem Dicapriem… :huban:

Omluva zakladatelce za „nabourání“ tématu… :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
17.9.11 19:37
Terez85 píše:
Zandula píše:
Terez85 píše:
A viděla jsi film Katka? Je to teda takový dokument od Heleny Třeštíkové - ona jich natočila víc, ale tenhle natočila před několika lety a loni vyšlo pokračování :wink:

Jo jo, viděla - mazec!!! 8-o :roll: Pak je ještě „hustý“ My děti ze stanice Zoo, Kokain (s Johny Deepem) - ten je fakt bombovej a každý, kdo ho viděl, je fakt unešenej - to je taky podle skutečnosti… No pak ještě Americký gangster, Mafiáni, Kasíno… Všechno pecka filmy…!! :palec: Jé a nemůžu vynechat Pláž s Leonardem Dicapriem… :huban:

vůbec neva další bezva žánr který mě taky moc baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
17.9.11 19:37
ivuss píše:
Terez85 píše:
Zandula píše:
Terez85 píše:

vůbec neva další bezva žánr který mě taky moc baví

a ještě film Piko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
17.9.11 19:39

ááá, děkuji… Piko jsem neviděla… To musím napravit… :palec: A ještě jsem si vzpomněla na český film Mandragora - je už starší - tuším 80. léta - ale ten je dooost masakr… (taky podle skutečnosti) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
17.9.11 19:55

vřele doporučuju Return to paradise/poprava… máte tam i drogy i vězení v Malajsii a jako bonus krásného jaochina Phoenixe :-) http://www.csfd.cz/…391-poprava/

Příspěvek upraven 17.09.11 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.9.11 20:03

Mě ještě napadl Útěk z Alcatrazu, ale to je taková klasika. Asi znáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
17.9.11 20:16

http://www.csfd.cz/…r-bez-sance/

Nezda se,ale naprosto uzasny film,rvala jsem,jak male dite…A doplnuji,ze i soundtrack je uzasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
17.9.11 20:21
Terez85 píše:

A film Kanárek jsi viděla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
17.9.11 20:25
Xhnip píše:
Terez85 píše:
A film Kanárek jsi viděla???

Kanárek taky ne… :think: No koukám, že je toho hodně… :jazyk: já myslela, že už jsem shlédla snad všechno… 8-) Takže díky za další tip! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
17.9.11 20:26
alvapinka píše:
vřele doporučuju Return to paradise/poprava… máte tam i drogy i vězení v Malajsii a jako bonus krásného jaochina Phoenixe :-) http://www.csfd.cz/…391-poprava/Příspěvek upraven 17.09.11 v 20:04

Nadherny film,ale Phoenix neni tak hezky,jako Vince Vaughn,to je kus chlapa :lol: :srdce: .
Je to ale film spis o pratelstvi a videla jsem ho dvakrat a vickrat uz nechci,rvala jsem jak mala.

• Citovat
  • Upravit
1707
17.9.11 20:27

Já moc doporučuji film Ctihodný občan…mazec!!
a ještě Kriminál…to mi teda poradil přítel, neviděla jsem :lol:

Jinak ten dokument Katka jsem viděla a bulila jsem u toho…je to strašný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181

K tem drogam - ja teda drogy nemusim :mrgreen: , vetsinou je mi z toho vselijak a jsem rada, ze mam film za sebou, ale moc se mi libil ceskej film Pernikova vez (rezie Milan Steindler).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794

Tereza85
Já už si to ale moc nepamatuju…byly jsme na tom povinně se školou…tak nevím jestli to není kravina…jen vím, že je to o drogách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí