Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Vysvětly mu, že prodejem domu se může zbavit dluhů a byť třeba v nájmu, ale může žít v klidu… co ale nechápu, že se nesmíš stýkat s tátou
to ti zakázal kdo?
Mati mi to zakazala. Dum prodat nemuze nema ho ani splaceny. A pujcku mu NIKDE nechteji dat protoze ma napujcovano kde se da.
Jsi si jista, ze to 20 tis. spasi? Asi bych zacala premyslet, jestli by tata nemohl bydlet u tebe nebo hledala podnajem. Ale nepises, jak velke dluhy to jsou - ale asi velke, kdyz nepomuze ani osobni bankrot. Jak si clovek udela takove dluhy? Nejspis muze byt rad, ze ma aspon ten dum - nesel by prodat a umorit dluh, nez dorazi exekutor? Existuji i obcanske poradny - zadarmo.
Pokud ma tak velke dluhy nepujci mu v bance nikde a i kdyby jinde, bylo by jeste hur.
Dum se da prodat i s hypoteku. Nic lepsiho ti nikdo neporadi.Tobe taky nikde nepujci a byla bys ve srabu jeste i ty, kdyz nezvlada splacet sam.
Mně taky napadlo prodat dům. Chápu, že je to může být těžké - ale bohužel pokud by to měl být zdroj aspoň nějakých finančních prostředků… otázka taky je, kolik by utržil, jak dům vypadá, kde je… a holt by musel ját třeba někam do ubytovny. Omlouvám se, ale pokud je člověk zadlužený…
… tak musí změnit svůj život…
Dum nejde prodat a navic je to ruina za kterou by bylo velmi malo. Myslela jsem ze bych nekde sehnala 20 tisic aspon na tenhle mesic a pak do dalsiho hodne rychle neco vymyslet ![]()
Zkuste se obrátit tady - nepůjčí, ale snad poradí..
http://www.financnitisen.cz/
Pokud budete cokoliv platit VŽDY napište že jde o jistinu
Příspěvek upraven 07.09.12 v 20:27
Je to hnusne, ale takovy reseni je nesmysl, vytloukat pujcku pujckou, jedine ceho dosahnes ze sama skoncis v dluzich a ty by si predevsim mela myslet na malou aby si ji mela dat co jist.. Nevim jak ty vycházíš ale aby ste se kvuli pujcce pro tatu nakonec nemuseli s malou pást.. Materska je par supu a kdyz si sama.. Nerikam na tatu se vykaslat ale treba mu koupit nejaky jidlo aby nebyl o hladu, nechat ho u sebe bydlet tak to jo, ale financne se v tom interesovat kdyz sama nic nemas, to te akorat stahne sebou.. 20 tisic a do dalsiho mesice neco vymyslet? A co asi kdyz jsou to tak obrovske dluhy jak pises..?
Jinak skusit treba rozprodat majetek, jako vybaveni domu a podobne a poplatit co se da.. a skusit nejake poradny jak uz se tu psalo, maji zdarma i pravni rady.. Hlavne se do toho proboha nenech financne zatahnout jak uz jsem psala, mas hlavne odpovednost za dceru.. Ale samozrejme chapu tvoji bezmoc..
Tak pokud je to tak těžkej průšvih, tak velké dluhy, tak to asi fakt chce se obrátit na profíka.
Na nějakou občanskou poradnu, kde tohle zajišťují zdarma.
Ahoj holky mám veliký problém a nevím co s ním, potřebuji se sněkým poradit protože už nevím kudy. Kvuli rodinným rozepří dojíždím za tátou po tají. Nesmím se s ním vídat, ale už dlouho za ním jezdím, ale po tají. Jsem na mateřské dovolené, mladá mamina a navíc jsem sama s malou. Táta se dostal do velmi velmi velkých dluhů a nemá na to je zplatit. Nepomuže mu ani vyhlášení bankrotu prostě nic zkoušel úplně vše co se dá. Mě nepůjčí a ted by pomohlo sehnat aspon 20 tisic. Nevite jak to mam udelat? Jsem natolik zoufala, protoze dnes mi volal, ze uz nevi co bude delat ze mu seberou i dum a ze to skonci otravenim
Holky nejde o vtip proto nepisi jako anonym. Prosim pomozte mi jak to udelat kde sehnat. PROSIM!!!