Finanční nouze!

Anonymní
7.9.12 18:19

Finanční nouze!

Ahoj holky mám veliký problém a nevím co s ním, potřebuji se sněkým poradit protože už nevím kudy. Kvuli rodinným rozepří dojíždím za tátou po tají. Nesmím se s ním vídat, ale už dlouho za ním jezdím, ale po tají. Jsem na mateřské dovolené, mladá mamina a navíc jsem sama s malou. Táta se dostal do velmi velmi velkých dluhů a nemá na to je zplatit. Nepomuže mu ani vyhlášení bankrotu prostě nic zkoušel úplně vše co se dá. Mě nepůjčí a ted by pomohlo sehnat aspon 20 tisic. Nevite jak to mam udelat? Jsem natolik zoufala, protoze dnes mi volal, ze uz nevi co bude delat ze mu seberou i dum a ze to skonci otravenim :,( Holky nejde o vtip proto nepisi jako anonym. Prosim pomozte mi jak to udelat kde sehnat. PROSIM!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.9.12 18:20

Vím, že PROFI CREDIT půjčuje, ale je to cesta do pekel.. :|

• Citovat
  • Upravit
sophinka
7.9.12 18:22

Vysvětly mu, že prodejem domu se může zbavit dluhů a byť třeba v nájmu, ale může žít v klidu… co ale nechápu, že se nesmíš stýkat s tátou 8o to ti zakázal kdo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.12 18:25

Mati mi to zakazala. Dum prodat nemuze nema ho ani splaceny. A pujcku mu NIKDE nechteji dat protoze ma napujcovano kde se da.

• Citovat
  • Upravit
35351
7.9.12 18:26

Jsi si jista, ze to 20 tis. spasi? Asi bych zacala premyslet, jestli by tata nemohl bydlet u tebe nebo hledala podnajem. Ale nepises, jak velke dluhy to jsou - ale asi velke, kdyz nepomuze ani osobni bankrot. Jak si clovek udela takove dluhy? Nejspis muze byt rad, ze ma aspon ten dum - nesel by prodat a umorit dluh, nez dorazi exekutor? Existuji i obcanske poradny - zadarmo.
Pokud ma tak velke dluhy nepujci mu v bance nikde a i kdyby jinde, bylo by jeste hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.9.12 18:27

Příspěvek upraven 07.09.12 v 20:26

• Citovat
  • Upravit
35351
7.9.12 18:28

Dum se da prodat i s hypoteku. Nic lepsiho ti nikdo neporadi.Tobe taky nikde nepujci a byla bys ve srabu jeste i ty, kdyz nezvlada splacet sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.12 18:29

Mně taky napadlo prodat dům. Chápu, že je to může být těžké - ale bohužel pokud by to měl být zdroj aspoň nějakých finančních prostředků… otázka taky je, kolik by utržil, jak dům vypadá, kde je… a holt by musel ját třeba někam do ubytovny. Omlouvám se, ale pokud je člověk zadlužený… :nevim:… tak musí změnit svůj život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.12 18:30

Dum nejde prodat a navic je to ruina za kterou by bylo velmi malo. Myslela jsem ze bych nekde sehnala 20 tisic aspon na tenhle mesic a pak do dalsiho hodne rychle neco vymyslet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17012
7.9.12 18:31

Zkuste se obrátit tady - nepůjčí, ale snad poradí..
 http://www.financnitisen.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.9.12 18:31

Pokud budete cokoliv platit VŽDY napište že jde o jistinu

Příspěvek upraven 07.09.12 v 20:27

• Citovat
  • Upravit
17012
7.9.12 18:33

Jinak zkusit prodat osobní majetek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
7.9.12 18:37

Je to hnusne, ale takovy reseni je nesmysl, vytloukat pujcku pujckou, jedine ceho dosahnes ze sama skoncis v dluzich a ty by si predevsim mela myslet na malou aby si ji mela dat co jist.. Nevim jak ty vycházíš ale aby ste se kvuli pujcce pro tatu nakonec nemuseli s malou pást.. Materska je par supu a kdyz si sama.. Nerikam na tatu se vykaslat ale treba mu koupit nejaky jidlo aby nebyl o hladu, nechat ho u sebe bydlet tak to jo, ale financne se v tom interesovat kdyz sama nic nemas, to te akorat stahne sebou.. 20 tisic a do dalsiho mesice neco vymyslet? A co asi kdyz jsou to tak obrovske dluhy jak pises..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
7.9.12 18:38

Jinak skusit treba rozprodat majetek, jako vybaveni domu a podobne a poplatit co se da.. a skusit nejake poradny jak uz se tu psalo, maji zdarma i pravni rady.. Hlavne se do toho proboha nenech financne zatahnout jak uz jsem psala, mas hlavne odpovednost za dceru.. Ale samozrejme chapu tvoji bezmoc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.12 18:39

Tak pokud je to tak těžkej průšvih, tak velké dluhy, tak to asi fakt chce se obrátit na profíka. :nevim: Na nějakou občanskou poradnu, kde tohle zajišťují zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel