Fitness trenérka

Anonymní
28.2.23 06:43

fitness trenérka

Ahoj a hezký den, Nemá někdo za sebou spolupráci s fitness trenérkou a dokázal by nějakou doporučit? Většinou vnímám, že frčí online spolupráce. Já bohužel oslovila špatného člověka. Než mi vůbec poslala jídelníček a trénink, trvala její odpověď asi 3 týdny, což mě mrzelo, protože jsme jí poslala 3 tisíce a najednou máte strach, že se jedná o podvod. Dneska jsou lidi schopni vás utáhnout raz dva :D. Mrzí mě její přístup, protože o sobě na soc. síti píše, že se každé klientce věnuje, její podpora je zde 24/7 (což beru s nadsázkou). Nebyla bych naštvaná, kdyby potom na instagramu nesdílela denně takové nesmysly, polonahé fotky apod. :D Pak si říkáte, že když má čas na takové věci, může mi aspoň odpovědět ohledně jídelníčku, pokud se v tom jako nezkušený jedinec plácáte.

Ale pokud zaplatím 3 tis a je to pro mě dost peněz, byla bych ráda, kdyby mi poradila aspoň jednou do týdne :D. Takže už na další měsíc s ní spolupracovat nebudu, protože to beru jako vyhozené peníze. Naopak jsem začala komunikovat s jinou slečnou a ta mi odpovídá a radí denně, ani nemusí. Takže uvažuji, že si opět znovu bokem našetřím a oslovím novou, s kterou jsem spokojená. Dneska vám málokdo dá radu zdarma :). Máte nějaké dobré výsledky s cvičením? :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35756
28.2.23 07:14

Tak hlavně než někomu takovýmu pošleš peníze tak si ověř jestli má vůbec živnostenský list a odpovídající vzdělání.
Jestli chceš jídelníček na míru tak oslov výživového poradce. Na trenéra bych se poptala rovnou ve fitku kam chceš chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
28.2.23 08:03
@Anonymní píše:
Ahoj a hezký den, Nemá někdo za sebou spolupráci s fitness trenérkou a dokázal by nějakou doporučit? Většinou vnímám, že frčí online spolupráce. Já bohužel oslovila špatného člověka. Než mi vůbec poslala jídelníček a trénink, trvala její odpověď asi 3 týdny, což mě mrzelo, protože jsme jí poslala 3 tisíce a najednou máte strach, že se jedná o podvod. Dneska jsou lidi schopni vás utáhnout raz dva :D. Mrzí mě její přístup, protože o sobě na soc. síti píše, že se každé klientce věnuje, její podpora je zde 24/7 (což beru s nadsázkou). Nebyla bych naštvaná, kdyby potom na instagramu nesdílela denně takové nesmysly, polonahé fotky apod. :D Pak si říkáte, že když má čas na takové věci, může mi aspoň odpovědět ohledně jídelníčku, pokud se v tom jako nezkušený jedinec plácáte.Ale pokud zaplatím 3 tis a je to pro mě dost peněz, byla bych ráda, kdyby mi poradila aspoň jednou do týdne :D. Takže už na další měsíc s ní spolupracovat nebudu, protože to beru jako vyhozené peníze. Naopak jsem začala komunikovat s jinou slečnou a ta mi odpovídá a radí denně, ani nemusí. Takže uvažuji, že si opět znovu bokem našetřím a oslovím novou, s kterou jsem spokojená. Dneska vám málokdo dá radu zdarma :). Máte nějaké dobré výsledky s cvičením? :srdce: :*

On-line spolupráce rozhodně nefrcí. Jediné, co má smysl, je osobní trenér přímo u Tebe ve fitku. Tohle on-line dělat nejde, teda ne smysluplně. Za tři tisíce by jsi měla pár hodin s někým, kdo by se Ti přímo věnoval a kontroloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková