Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak hlavně než někomu takovýmu pošleš peníze tak si ověř jestli má vůbec živnostenský list a odpovídající vzdělání.
Jestli chceš jídelníček na míru tak oslov výživového poradce. Na trenéra bych se poptala rovnou ve fitku kam chceš chodit.
@Anonymní píše:
Ahoj a hezký den, Nemá někdo za sebou spolupráci s fitness trenérkou a dokázal by nějakou doporučit? Většinou vnímám, že frčí online spolupráce. Já bohužel oslovila špatného člověka. Než mi vůbec poslala jídelníček a trénink, trvala její odpověď asi 3 týdny, což mě mrzelo, protože jsme jí poslala 3 tisíce a najednou máte strach, že se jedná o podvod. Dneska jsou lidi schopni vás utáhnout raz dva. Mrzí mě její přístup, protože o sobě na soc. síti píše, že se každé klientce věnuje, její podpora je zde 24/7 (což beru s nadsázkou). Nebyla bych naštvaná, kdyby potom na instagramu nesdílela denně takové nesmysly, polonahé fotky apod.
Pak si říkáte, že když má čas na takové věci, může mi aspoň odpovědět ohledně jídelníčku, pokud se v tom jako nezkušený jedinec plácáte.Ale pokud zaplatím 3 tis a je to pro mě dost peněz, byla bych ráda, kdyby mi poradila aspoň jednou do týdne
. Takže už na další měsíc s ní spolupracovat nebudu, protože to beru jako vyhozené peníze. Naopak jsem začala komunikovat s jinou slečnou a ta mi odpovídá a radí denně, ani nemusí. Takže uvažuji, že si opět znovu bokem našetřím a oslovím novou, s kterou jsem spokojená. Dneska vám málokdo dá radu zdarma
. Máte nějaké dobré výsledky s cvičením?
![]()
On-line spolupráce rozhodně nefrcí. Jediné, co má smysl, je osobní trenér přímo u Tebe ve fitku. Tohle on-line dělat nejde, teda ne smysluplně. Za tři tisíce by jsi měla pár hodin s někým, kdo by se Ti přímo věnoval a kontroloval.
Ahoj a hezký den, Nemá někdo za sebou spolupráci s fitness trenérkou a dokázal by nějakou doporučit? Většinou vnímám, že frčí online spolupráce. Já bohužel oslovila špatného člověka. Než mi vůbec poslala jídelníček a trénink, trvala její odpověď asi 3 týdny, což mě mrzelo, protože jsme jí poslala 3 tisíce a najednou máte strach, že se jedná o podvod. Dneska jsou lidi schopni vás utáhnout raz dva
. Mrzí mě její přístup, protože o sobě na soc. síti píše, že se každé klientce věnuje, její podpora je zde 24/7 (což beru s nadsázkou). Nebyla bych naštvaná, kdyby potom na instagramu nesdílela denně takové nesmysly, polonahé fotky apod.
Pak si říkáte, že když má čas na takové věci, může mi aspoň odpovědět ohledně jídelníčku, pokud se v tom jako nezkušený jedinec plácáte.
Ale pokud zaplatím 3 tis a je to pro mě dost peněz, byla bych ráda, kdyby mi poradila aspoň jednou do týdne
. Takže už na další měsíc s ní spolupracovat nebudu, protože to beru jako vyhozené peníze. Naopak jsem začala komunikovat s jinou slečnou a ta mi odpovídá a radí denně, ani nemusí. Takže uvažuji, že si opět znovu bokem našetřím a oslovím novou, s kterou jsem spokojená. Dneska vám málokdo dá radu zdarma
. Máte nějaké dobré výsledky s cvičením?