Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka na to trpí a díky tomu už asi deset let nezvracela, ale nevím, jak se toho zbavit, my se o tom tolik nebavíme, jí se dělá špatně už jen z toho slova. Akorát říkala, že u sebe pořád nosí žvýkačky, když se jí udělá blbě (myslím, když někdo zvrací nebo o tom mluví), tak jí pomáhají. Ona díky tomu nikdy nechce ani dítě…
A co zkusit psychiatra? Když psycholog nepomohl… Třeba zobneš pár léků na uklidnění nebo něco a bude dobře.
Pokud jsi v takovém stresu, že ti to narušuje jídlo a spaní, je třeba s tím nějak hnout. A sama to asi nezvládneš, když jsi to neudělala doteď.
Nechej si pomoct, proč se zbytečně trápit ![]()
V tom pripade at si kamoska dite radeji neporizuje, pac to je nejdriv tehotenske bliticko, pak miminkovske bliticko a tak bych mohla pokracovat…
U nas doma v utery v noci radila strevni chripka, kdy desetilete ditko blilo kazdou hodinu takove mnozstvi jak dospely clovek a ja mela o ne takovy strach, ze mi vse ostatni byla putna…
a jak jsem byla rada, ze v sobe po osmi hodinach udrzelo aspon vodu… ![]()
@Pipet píše:
A co zkusit psychiatra? Když psycholog nepomohl… Třeba zobneš pár léků na uklidnění nebo něco a bude dobře.
Pokud jsi v takovém stresu, že ti to narušuje jídlo a spaní, je třeba s tím nějak hnout. A sama to asi nezvládneš, když jsi to neudělala doteď.
Nechej si pomoct, proč se zbytečně trápit
Já už nespím i celou noc..jdu spát i třeba o půl 4 a jak si lehnu tak se mě zvedá žaludek…no je to asi jediné řešení už…jinak nevím
@Anonymní píše:
Já už nespím i celou noc..jdu spát i třeba o půl 4 a jak si lehnu tak se mě zvedá žaludek…no je to asi jediné řešení už…jinak nevím
tak to opravdu je, s tim bych fakt zacala honem neco delat…hodne sily a drzim palce at to prekonas ![]()
@Hanka1 píše:
V tom pripade at si kamoska dite radeji neporizuje, pac to je nejdriv tehotenske bliticko, pak miminkovske bliticko a tak bych mohla pokracovat…U nas doma v utery v noci radila strevni chripka, kdy desetilete ditko blilo kazdou hodinu takove mnozstvi jak dospely clovek a ja mela o ne takovy strach, ze mi vse ostatni byla putna…a jak jsem byla rada, ze v sobe po osmi hodinach udrzelo aspon vodu…
Já neumím myslet na nic jiného… nevim jak se toho zbavit…v tu chvili bych raději umřela…:((
@Hanka1 píše:
tak to opravdu je, s tim bych fakt zacala honem neco delat…hodne sily a drzim palce at to prekonas
Mě stačí o tom mluvit a zvedá se mi žaludek…a ty střevní chřipky ani nemluv..pořád beru vitamíny a pijeme bylinky…zvysujeme imunitu
@Anonymní píše:
Mě stačí o tom mluvit a zvedá se mi žaludek…a ty střevní chřipky ani nemluv..pořád beru vitamíny a pijeme bylinky…zvysujeme imunitu
co zazvorovy lizatka nebo zvykacky se zazvorem, nevim jestli jeste delaji, ale byly takovy cerveny se skoricovou prichuti.
Drzim palce, ja kdyz si na to nase ditko vzpomenu zpetne, tak se mi taky klepe zaludek…
ja myslim, ze nejaka terapie urcite zabere nebo doporucim vedle na baby-cafe.cz zkusit kontaktovat Naju, venuje se homeopatii, treba by ti s tim pomohla… ![]()
Já jsem taky nesnášela blití. Radši jsem trpěla jak pes, ale nechtěla jsem jít zvracet. Strčit si třeba prst do krku bylo pro mě nemyslitelné.
Pak jsem byla těhu, manžel na služebce a pes se mi poblil do postele. Do té doby to uklízel manžel. Jenže tu noc nebylo zbití, spát jsem v tom nemohla že. Při úklidu se mi zvedl kufr, že jsem hned letěla na záchod. A najednou jsem zjistila, že vyblitá to v pohodě uklidím.
Co takhle terapie šokem, je ti zle, když si lehneš do postele, tak šupej na záchod, třeba se ti zadaří ![]()
Jinak, nějak si nedovedu představit, jak vlastně funguješ, když nespíš. Koleduješ si o selhání organismu. Popravdě, nevyspala s psychickýma problemama, asi na tebe nebude ani moc hezký pohled co.
Šupajdy k tomu psychiatrovi, když psycholog nepomáhá. Nebo zkus kineziologii.
@omites píše:
Já jsem taky nesnášela blití. Radši jsem trpěla jak pes, ale nechtěla jsem jít zvracet. Strčit si třeba prst do krku bylo pro mě nemyslitelné.
Pak jsem byla těhu, manžel na služebce a pes se mi poblil do postele. Do té doby to uklízel manžel. Jenže tu noc nebylo zbití, spát jsem v tom nemohla že. Při úklidu se mi zvedl kufr, že jsem hned letěla na záchod. A najednou jsem zjistila, že vyblitá to v pohodě uklidím.
Co takhle terapie šokem, je ti zle, když si lehneš do postele, tak šupej na záchod, třeba se ti zadaří
Jinak, nějak si nedovedu představit, jak vlastně funguješ, když nespíš. Koleduješ si o selhání organismu. Popravdě, nevyspala s psychickýma problemama, asi na tebe nebude ani moc hezký pohled co.Šupajdy k tomu psychiatrovi, když psycholog nepomáhá. Nebo zkus kineziologii.
No to není..mám malé dítě nemít přítele tak nefunguju..furt bečím do toho mám i jiné problémy..jsem strašně přecitlivělá vše si hned beru…taky když už jsem blila tak jsem sipak řekla že to není taková hruza ale po čase to zase přijde…dávám si bylinky to mi ještě pomáhá snažím se myslet pozitivně ale nejde to…:( přítel si semnou užil.. ještě že ho mám…
Tu kineziologii jsi někdy zkoušela? Já na ni jednou byla a docela mi pomohla tak nějak celkově. Měla jsem divné svíravé pocity a nevěděla proč.
Promin ale když se ti zvedá žaludek z toho že se bojíš zvracet tak se jdi vyzvracet ![]()
@Anonymní píše:
Promin ale když se ti zvedá žaludek z toho že se bojíš zvracet tak se jdi vyzvracet
No ono se to hezky řekne. Já to tedy jenom zažila, když mi bylo fatk špatně z jídla a bytostně jsem zvracet nechtěla. 2 hodiny jsem to rozdýchávala a nakonec stejně potupně vrhla.
Jenže tihle lidé se třeba bojí jet autobusem, aby tam náhodou nezvraceli.
Podle mě to souvisí s celkou labilitou člověka, což zakladatelka potvrzuje. Je to typ fobie a pokud ovlivňuje normální fungování, potřebuje léčbu.
Prosím lidi řekne mi někdo jak se zbavit strachu se zvracení? já mám takový strach až je mi z toho zle..nespím nejím…hrůza…mám do toho ještě i jiné stresové situace..psycholog mi nepomáhá…