Fobie z dětského hřiště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4159
4.5.17 22:16

Budes to muset resit a proste v klidu, take to nemam rada. Nejhorsi je pro me, kdyz je ublizovano memu a druhe deti nikdo nepacifikuje, ale vzdy jsme vse vyresili. Mlatit si dite proste nenechas, sveho taky uhlidas a budes ho to ucit, ze si muze pujcit, kdyz se zeptate a podekujete a diteti neco zbyde a stejne naopak, pujcim ale moje dite musi taky neco mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
4.5.17 22:27

Ahoj, tak ty se bojíš, abys uměla správně zareagovat, když jsi nikdy předtím nic takového neřešila. Prostě se vykasli na to, co by si mohly myslet ostatní, to ignoruj a soustred se prostě na to, aby si to tam dítko užilo. Samo, ze bude brát hračky, třeba na někoho nasype písek nebo ho bouchne lopatkou. No tak se omluvis za něj a hotovo. I on se tím rychle naučí pravidla na hřišti. A ostatních maminek se neboj, ani jejich dítka nejsou svatousci, co nikdy nikomu nic neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 22:57

Taky uz mam z hristi fobii, chodime tam dvakrat denne a stridame jich asi 8, uz se mi o nich i zda :lol:

Jinak Te muzu uklidnit, zatim jsem na hristi zadnou neprijemnou situaci nezazila. Nebude to tak zhave, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 23:07

Prosím neber to od mě zle, ale toto není normální. Mě taky některé matky a jejich děcka na hřišti vysírají, ale není to důvod tam nejít nebo to lidsky a rozhovorem nevyřešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.5.17 23:25

Ted je jeste kote male, boji se a jsou pro nej zajimavejsi podnety, jsem myslela, ze budes psat o starsim diteti. Vydrz rok, dva a pozdeji, pak ho s tama budes tahat, ze je cas jit domu na veceri.
Ne mamko ne, jeste nechci domu, u nas ke argument sak jeste je svetlo proc musime dom, to prijde neboj.
Edit jo ty mas fobii, ja ze dite :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.5.17 23:55

No z některých hřišť mám fobii taky. :poblion: Hlavně z těch méně přizpůsobivých, co k nám sem chodí, takže chodím za město, kam zase tolik dětí nepřijde a na nepřizpůsobivý je to příliš moc pohybu tam dojít :jazyk:. Ne že bych byla rasista, ale jak tam přijdou s mrtě dětma najednou, tak i kdyby chtěli, pod kontrolu je nedostanou a oni nechtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
5.5.17 00:16
@bobule86 píše:
No z některých hřišť mám fobii taky. :poblion: Hlavně z těch méně přizpůsobivých, co k nám sem chodí, takže chodím za město, kam zase tolik dětí nepřijde a na nepřizpůsobivý je to příliš moc pohybu tam dojít :jazyk:. Ne že bych byla rasista, ale jak tam přijdou s mrtě dětma najednou, tak i kdyby chtěli, pod kontrolu je nedostanou a oni nechtějí…

Jako u nas na piskovisti.. Prijde cikanka s peti detma, ty se rozutecou na vsechny strany a hriste je jejich.. Jeste k tomu jsou sprosty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.17 12:26

Také nás teď tenhle problém začal trápit. Neměli jsme u nás žádné nepřizpůsobivé, ale postupem času se začínají objevovat a jak jinak než každý min s 10 dětma, které jsou drzé na ostatní a sprosté. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.6.17 10:01

@kdochcekam Toho se právě bojím, že by nestačilo. Když je jich tam pak 10 tak aby se na mě nesesypali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.6.17 10:06
@kdochcekam píše:
Na ty stačí zařvat. Oni spoléhají na to, ž se jich každý bojí. Ale jsou plaší. Stejně jako divoká zvěř. :jazyk:

to si nemyslím, tahle populace je velmi zákeřná, a nejlepší je jít jim z cesty, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.6.17 09:49

Tak my chodíme dopoledne, to tam je nejvíc plno od 10 do tak půl 12, jinak klídek, takže ani žádné strkanice :) odpoledne tam už ani nenakukuji

chci se zeptat, polepujete si kbelíčky třeba nějakou nálepkou kvůli rozlišení, aby třeba nedošlo pak k nedorozumění? v zimě tu mělo dost dětí stejné rukavičky z místního obchodu, tak aby to nedopadlo stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí