Ford Mondeo 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
3.6.13 18:47
@Januliiik píše:
no to bude mít ve skutečnosti o 200t víc najeto :-D :-D :-D

No to taky.Spis ze acka jsou predrazene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.6.13 18:49
@kattkka píše:
No to taky.Spis ze acka jsou predrazene…

tj, ale taky jsou známí přetáčením…no u nás to ještě pořád není trestný čin jako jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
3.6.13 19:04

Já bych se toho nebála. Ford je dobrá značka. Já mám jednoho stařičkého doma :mrgreen:. Je to můj miláček. Automat, 2,9 benzín, nalítáno přes 230 tisíc a pořád jezdí perfektně. Nehnije, péči má běžnou, domácí :lol:.
Po novém roce půjde z domova, ale jen proto, že už prostě není moderní a život chce trošku změnu. A také proto, že jsem se totálně zamilovala do VW touareg :lol: :srdce: :lol:
Ale loučení se stařičkým fordem mi asi utrhne srdce :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
3.6.13 19:11

Moje mama ma automat, ale jinou znacku auta. Hrozne to zere a navic kdyz se podela prevodovka, tak je to drahe a malokdo to umi opravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
3.6.13 20:20

@kattkka no jenze ta cena v odkazu je za uver, hotovost 170tis ;-) jako daji se sehnat asi levneji ale urcite bych nekupovala to nejlevnejsi v inzeratu, vetsinou je bourane nebo neco.. navic v aaa :zed: jako predrazeny to asi extra nebylo a auto urcite slouzit bude dobre, to chtela zakladatelka slyset, ne?? za nas mondeo super i kdyz my treba do oprav vrazili dost, ale z jinych duvodu.. kupovali jsme tenkrat za 168tis 7 lete ale ceny byly jinde, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
3.6.13 23:55
@pikola píše:
Asi bych se zajímala, proč to má tolik nalítáno :think:

Tohle je na katagorii auta a daný rok celkem běžný nájezd :mrgreen: Spíš by bylo pozezřelý vše ostatní. Ale i tohle může být stočený - certifikát je v případě dovozu na dvě věci. Doporučuju ověřit přímo v servisu, kam auto jezdilo, jestli není padělané razítko v servisce například. Nebo nechat odborně zkontrolovat, za pár tisíc případné vyhnutí se problémům stojí.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
4.6.13 00:13

Kazi, nekazi… Kazdy ti rekne neco jineho, podle me je otazka preferenci a pristupu k autum - kdyz ho budes udrzovat, nebude se neunosne kazit. Stav tachometru ok, u novych aut uz to neni hodne, ani to neznamena, ze motor za chvili odejde. Mam take auto z roku 2007 a najeto melo 185 tisic. Ja myslim, ze jste koupili dobre, i kdyz nejsem fanousek Fordu, ale libi se design Mondea :) A k cene ti reknu tohle: mame passata, kombi, dvoulitr, v plne vybave, interier v kuzi, s takovym tim velkym monitorem uprostred (chlapi necht se nesmejou :)), vychytali jsme ho na netu za 235 tisic. Majitel nam ho za ty penize nechal, jeho asistent pak prozradil, ze ho meli v planu stahnout, opravit oderku na dverich a prodat za 285 tisic. A ceny tohoto modelu se v techhle cenovych relacich opravdu pohybovaly (srpen 2012).

• Citovat
  • Upravit
24320
4.6.13 06:42
@xreni píše:
@kattkka no jenze ta cena v odkazu je za uver, hotovost 170tis ;-) jako daji se sehnat asi levneji ale urcite bych nekupovala to nejlevnejsi v inzeratu, vetsinou je bourane nebo neco.. navic v aaa :zed: jako predrazeny to asi extra nebylo a auto urcite slouzit bude dobre, to chtela zakladatelka slyset, ne?? za nas mondeo super i kdyz my treba do oprav vrazili dost, ale z jinych duvodu.. kupovali jsme tenkrat za 168tis 7 lete ale ceny byly jinde, no…

To v prelozeni znamenalo ze zrovna v ackach kdyz ho najdes za min a starsi model je to k zamysleni… ;).Acka jsou acka…To ze pulka aut je tam bourana o tom nemluvim…To ze je levnejsi neznamena ze je bourane. ;)
@ncc1701 : passat se srovnavat neda s mondeem to uz je nekde jinde to auto.Ale za cenu paradni jste ho sehnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
4.6.13 09:48

Holky díky za rady, brali jsme ho v hotovosti, proto ta cena 185 tisíc, jinak na leasing by vyšlo nějakych 160 tisíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
9.6.13 02:30

Fordy jsou nejlepší auta a mondeo máme s jsme s ním spokojený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ner. rosslyn
2.7.13 22:09

Holky, nevíte, jak spárovat dálkový ovladač s autem? V ovladači na odemykání auta jsme vyměnili baterii a teď nám dálkový centrál nefunguje. na netu je spousta návodů, jak to zpátky spojit, ale žádný nefunguje :-/

• Citovat
  • Upravit
8041
2.7.13 22:34

Nam to udelali v servisu, naprogramovali ovladac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
3.7.13 00:21

Mondea nejsiu vubec spatna auta. Celkem nepovedeny a poruchovy byl od Fordu Focus. Jedine co, tak sutomatu pravidelne menit olej v prevodovce, nebo jak to napsat. Kdyz vemu naftu vs. benzin, tak benzin je vetsinou, ake nenvzdy levnejsi na pripadne ND a udrzbu. Nekdo tu posila prirovnani k autu z Acek. Na to vubec nekoukejte. Z 85% maji ty auta pretoceny tachac a je to jen pozlatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.7.13 09:49
@ner. rosslyn píše:
Holky, nevíte, jak spárovat dálkový ovladač s autem? V ovladači na odemykání auta jsme vyměnili baterii a teď nám dálkový centrál nefunguje. na netu je spousta návodů, jak to zpátky spojit, ale žádný nefunguje :-/

já vím, že totok se nám stalo u Peugeota, chlap vyměnil baterku a nešlo to, ale vím, že to udělal sám, až příjde domů z práce zeptám se ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
13.7.13 14:47

Jako první auto od Fordu jsme koupili Ford Mondeo 2005. Naprostá spokojenost. Bylo to koupené jako služební auto, koupili jsme ho za parádní cenu. Jelikož jsme s ním byli velmi spokojení, koupili jsme znovu Mondeo, novější 2008 a teď přemýšlíme, že bychom šly úplně do nového. Mondeo z roku 2005 jezdí pořád skvěle, pravidelně měníme olej, moc oprav nebylo potřeba a navíc spotřeba naprosto úžasná. Máme obě auta v naftě a obě v plné výbavě (titanium). Už se těším na nového mazlíka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák